33

Анонимен

преди 9 години

25 години поддържат изкуствено ниска минимална заплата и чакат частниците да открият нови работни места. Нищо не стана и не трябва да чакат още 25 години. По-ниска заплата ще увеличи само бройката на милионерите, но ще има скок и на броя на клошарите.

32

Захарна фабрика

преди 9 години

България заприлича на развалината Захарна фабрика.

31

Бакърена фабрика

преди 9 години

От 25 години се говори само и единствено за реформи. Резултата го виждаме всички. Няма как да не се наложи извода, че т.нар. "реформи", всъщност са жалък опит за прикриване на тоталния грабеж, който се извършва от т.нар. "експерти" спрямо държавата и населението.

30

Анонимен

преди 9 години

25 години капиталистически реформи и партии съсипаха страната до изчезване. Само БКП може да спаси България.,

29

Анонимен

преди 9 години

До *** от селонямаше шокова терапия, имаше *** ти обираха парите.

28

Анонимен

преди 9 години

По-високи заплати от ЕС и САЩ е най-важната мярка, иначе всички ще избягат от България.

27

Анонимен

преди 9 години

До 31със свинско от Бразилия за 10 евро и турски домати по 3 евро, я зарежи тоя просперитет на тая ера:)

26

Мунчо от село

преди 9 години

Чакайте,какви реформи? Нали ни реформираха през 90-те години с "шокова терапия" като ни обраха спестяванията? Никой не обясняваше как ще стигнем до дъното и как ще отскочим за глътка въздух.С тия реформи пак ли ще ни потапят.Сега дишаме с бамбукова пръчка.

25

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 31:))))))))))) ]e go priema za shega

24

Анонимен

преди 9 години

До 29В ерата на Владимир Путин от 2005 насам !

23

бай Иван

преди 9 години

Цацаров ако беше на тоя пост преди 25 години,нямаше да сме на това дередже.Вижте колко мафиоти,депутати,магистрати и партийни лидери вкара на топло.Той е последовател на Татарчев,който заявяваше,че в чувал ще докара Меджедиева от ЮАР от комунистическото съзвездие "Орион"....

22

Анонимен

преди 9 години

До руснакаАбе пич, я кажи за последните 600 години кога руснаците са живели добре, богати, не са се чудили какво да ядат, имали са всичко което са поискали, че да ти повярваме на обещанията ?

21

Анонимен

преди 9 години

До rusnak Единственото реално спасение е присъединяване на България към бъдещето с Евразийският съюз и гигантите БРИКС, всичко друго е чао..___________________а нема нужда:))) като Ви гледам в последно време как обикаляте чейнджбюрата и като видя цените на храните в московската Билла...

20

Циганин

преди 9 години

Невъзможно е да сте"богати" когато има валутен борд ,той спира икономическия растеж на държавата която е приела валутният борд за да спре галопиращата инфлация и обезценяването на местната валута.Досега всички страни с изключение на Сингапур (но там е друга манджа -не приложима у нас ) които са въвеждали валутен борд са били в криза и с беден народ . ( а не *** са виновни ,че някои са бедни )

19

Анонимен

преди 9 години

Всяка една реформа трябва да води до увеличаване благосъстоянието на нацията и държавата, а именно намаляване и по-ефективно разходване на бюджетните разходи от една страна и увеличаавне на приходите и резервите.Та с тия мерки невиждам какво ще се промени, НИЩО :) първо трябва да се почне с административно териториалното устройство на държавата, тъпо е страна със 7 млн население да има 28 области и всякакви областни администрации към тези области, една Чехия с 10 млн население има 11 области

18

Анонимен

преди 9 години

До rusnakСамо ако *** е доживотен президент! И после като пукне - да му направят гигантска пирамида, дето ще можем да гледаме мумията му и да му благодарим със сълзи за добрината.

17

rusnak

преди 9 години

Споко, зима е, ще цъфнем на пролет. За други, зимата ще е вечна.

16

Анонимен

преди 9 години

До rusnakкат Ви гледам как сте цъфнали у Русията и у евразийския съюз :))) ще кажа само - НЕ БЛАГОДАРЯ

15

балък

преди 9 години

Смело мога да заявя, че след смелите реформи извършени през годините и още по-смелите намерения за други такива в бъдеще , българският народ яко обедня, а смелите реформатори- здраво забогатяха и ще продължават да трупат!!!!! Очаква ни светлото бъдеще на нескончаемите реформи в името на народа!!!

14

rusnak

преди 9 години

Единственото реално спасение е присъединяване на България към бъдещето с Евразийският съюз и гигантите БРИКС, всичко друго е чао..