56

***

преди 9 години

А така гръмки интервюта, красиви думи. Руския народ така е свикнал. Да гладува но да се радва на имперско величие като завладяването на крим. Глупав народ = гладен народ. И не ми говорете за руснаците пътуващи по курортите. Това са техните вързкаджии. Вижте колко бедно живее средно статисическия руснак извън москва и санкт петербург.

55

Анонимен

преди 9 години

До до 63и нещастие за България ...останаха ли 5 милиона в таз държава ....(3 са *** и турци така или иначе )

54

до № 63

преди 9 години

Свободата да избираш къде да живееш и МИРАЖ за руснаците и привилегия за СВОБОДНИЯ БЪЛГАРИН!(особено за младите хора!

53

Анонимен

преди 9 години

"Ще има да вземате!"...ама оня в мавзолея го чака !

52

***

преди 9 години

русия трябва да спре да се опитва да бъде империя и да стане нормална държава. Не боли толкова. Британската империя се разпаднала, но пък британците си живеят добре и сега ...

51

Анонимен

преди 9 години

От интервюто си личи, че този не е излизал от тайгата !

50

Анонимен

преди 9 години

Путин нее ло6 човек но да нетие в къ6тата.

49

majorski

преди 9 години

Гледал съм много интервюта на Путин ...и с германски медий ..и с френски медий ...и на клуб "владай"...и на икономически форуми ...... смешно е да се говори за режисура при интервю на путин .....може би той е един от малкото големи политици който няма нужда от режисура при интервю... просто е ерудирана личност ..с обширни познания по история и геополитика .... всички опити на западни журналисти да го притиснат с въпроси и да го изкарат от кожата се провалиха ....(особенно французи и германци)

48

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 68Какъв неграмотен бъркоч се клюмка в главата ти!

47

До 57

преди 9 години

Абе, умнико, ами я си представи за малко, какво ще стане ако нещата се обърнат!? Абе, вие с главите си мислите или с някои други части?Руснаците искали да живеят като запада? Чак смешно! Те сега направо го презират,тези триполовите.А хубаво да живеят,те сами ще си направят това,ако западните клошари не им пречат. Защото истината е такава, запада се задъхва, защото вече няма пазари и евтини суровини.Защо им бяхме ние?Да ни направят богати ли?Още ли се връзвате на приказки!Така се вързаха укропите

46

Анонимен

преди 9 години

Какво не прави завистта на пигмеите и предатели на Родината. Колко са им платили в $, за да коментирата така ***-а-зно Владимир Владимирович. Привидно доброжелателният им, "уморен"тон не скрива злобата им, породена от това, че Путин никога няма да допусне Родината му да стане суровинен придатък, а съгражданите му - неоколониална маса. Злобеят - това осуетява въжделенията им да изскочат на върха. Но не се сещат, че новите годподари си имат свои хора, а предателите и те презират.

45

Анонимен

преди 9 години

Той е като Цезар руския имератор който ще управлява държавата ,като Бай Тошо 100 години.

44

Анонимен

преди 9 години

Путин нее ло6 4овек но за Сирия згре6и,толкоз много жертви за един Садат.150 000 жени деца стари и млади хора.Как даго разбираме,и в Украина 4 000 ду6и теса Руснаци Украинците,за6тото дане завият към запада.Еми на запад има стотици хиляди руснаци.Вържиги за един кол и ги пази хоръта дане напускат русия и украина.Имало е демокраця в Русия.Там само това неможе дасе слу4и..

43

Симо

преди 9 години

Още с отварнето на сайта,този цъфна отпред с три портрета. Като колонизатор ли го рекламирати или като приятел???

42

къса памет

преди 9 години

"Общественото мнение във федерацията е убедено, че Русия нито веднъж в историята не е започвала война -" Те "забравят" агресияте срещу Финландия , подялбата на Полша с нацистка Германия , обявяването на война на България през 1944 ,геноцидът над чеченците в по-ново време и пр. все неудобни за помнене факти.

41

Историк

преди 9 години

А при Хитлер дали е имало "грапавини" ?

40

Анонимен

преди 9 години

Последното интервю на Путин е Вашингтонска режисура!

39

от Западна Европа

преди 9 години

Примитивен държавник от сталински тип. На Запад го гледаме с ирония. Популярността му извън Русия беше добра, но остро пропадна през изтеклата година. Тия рейтинги в Русия са за вътрешна консумация и тотално фалшиви в стил сталинско-брежневска пропаганда. Примитивизъм на квадрат!

38

***

преди 9 години

Слагайте минуси рублофили ама не осъзнавете ли че путин е един слаб вожд ? Не е мъжкар и не е силен цар. Защо ли ? Защото той не спечели крим. Той изгуби останалата част от Украйна и му остана само Крим. Украйна беше руски васал, подчинена държава, глупавият и некадърен путин я превърна във вражеска държава, изгуби я завинаги и му остана едно парченце от нея

37

Либерален Демократ

преди 9 години

Русия трябва да свали своята тоталитарна империалистична мантия и да се присъедини към парада на радостта на бившите комунистически страни, които приеха демократичния капитализъм през 90те. Но 24 години по-късно, Русия се връща към най-лошите сценарии в съветски стил и сталинистки култ към Путин. Изчезна многопартийната политика и се върна неоимперализмът. Органите за сигурност превърнаха Русия в полицейска държава, а думата либерал се превърна в обида.