30

Homer

преди 9 години

Клета Майко Българиооо........

29

не народ...

преди 9 години

те ги слагат, те ги махат, те ги награждават, ние духаме супата

28

хм,

преди 9 години

щом така казват медиите, едва ли е съвсем вярно. При всеобщата манипулация на мат'риала и сегак прозират користните интереси на бившите: "Трябваше да управляваме заедно с ГЕРБ...", пише по-горе. Значи, да се напънем да сваляме правителството и да правим ново, което да е правилно за бе-се-***-то.

27

db

преди 9 години

Ех Цвъ-Цвъ, ти каква си маскара, нямам сили да чета вече за всички глупости дето си ги свършил, изрезка долна.

26

Анонимен

преди 9 години

А у нас бай Ц.Ц. получи тиквен медал за най-много придобити имоти на глава от семейството.

25

Анонимен

преди 9 години

Юдеомасоните награждават своя гой и наш родоотстъпник--срам и позор .Цялата ни политическа върхушка са такива гои и затова България няма просперитет и народа страда.

24

Прост народ

преди 9 години

О колко сладко бай ЦЦ го награждават че отвори широко секретните документи на България че подслушваше който трябва и ще стратегически разпредели властта така че еврейчетата винаги да са наясно как да смучат от майка Ви България! БРАВО жив и здрав да е този хубавец и всичките дето продават държавата. Радвам се че гордеете с ЦЦ повече от Крисия той за цял живот няма да направи толкова хубаво нещо като крисия за 5мин но уважавайте го умни българи той е велик човек УРА!!!

23

избирател-безпартиен

преди 9 години

Като чета как другарите пищят от злоба и завист си мисля да не им стане нещо , че лекарствата са скъпи . Ало къде е батко Станишев , да се изкаже нещо по въпроса . Само ако знаете колко сте жалки и глупави с това непрекъснато плюене по ГЕРБ ще си глътнете партийните книжки .

22

Анонимен

преди 9 години

Абе аз се чудя къде се е покри домус ага , а вчера някой се изтърва че бил "по бизнес" в Ню Йорк , където е бил и Цвъки ? Сега нарежда ли ви се пъзела глупави ми българи , мм? А аз се чудех защо еврейската босфор тв сипе похвали към господин гелосания бизнесмен ...

21

the

преди 9 години

ТАКА Е...ЕВРЕИТЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ...САМО ТЕ МОГАТ ДА НАГРАДЯТ ПРЕСТЪПНИК И ДА ГОВОРЯТ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ

20

Анонимен

преди 9 години

До Do 50Fakt che da.

19

Електорат

преди 9 години

До ЕвродепутатНе ни разсмивай , знаем как се става евродепутат. А за Цецко няма как да се скрият очевадните факти (апартаменти, слушалки, Бири-мири, Златанов, нито едно разкрито убийство). Да не продължавам, че няма да ни стигне цял ден. Трябват отговори на поставените по-горе въпроси, а не някакви мъгляви обяснения като на среднокурсник. Бягай си гледай работата, че и вашия ред ще дойде. Малко почва да ни писва от неграмотност и "калинщина".

18

Do 50

преди 9 години

Какъв комплот бе, те засписите, апартементите и тефтерите и цецомобила са бутафория, нали. Цяла българия чу с ушите си записите с тиквата и т.н. Ти сега си тръгнал да ми обясняваш, че няма слънце, понеже ние сутрин като се събудим не го виждаме. Още не сме чак такива шизофреници, така че по-кротко

17

Евродепутат

преди 9 години

Другари прости и злобни , защо не наградиха за нещо Станишев, нали той е еврейче . Трябва да знаете , че активното мероприятие срещу Цветанов се провали . Цял свят разбра , че БСП-ДС и прокуратурата правят комплот срещу един от най добрите министри на МВР . Това е истината , а пък вие ще си плюете , но никой не го интересува вашето мнение .

16

до 47

преди 9 години

До АнонименВ грешен коловоз си.... то сега Русия е по-еврейска от САЩ.

15

Бенямин

преди 9 години

Благодарско Цецко, че не разкри истината и наложи нашата версия.Благодарско и затова, че каквото ти кажем и ние и от задокеанската ни провинция се изпълнява.Хвала

14

Ционизъм=фашизъм

преди 9 години

А, преди 9-ти "демократите"(ахахахахахахаха) се гордееха, че Хитлер и Мусолини им връчват награди. Сега това не се споменава, защото е от неудобните истини за "демократите".Е, каква е разликата да те награди Хилер или Мусолини и това да те награди някаква ционистка организация? Ционизмът е най-радикалната форма на фашизъм. Фашизмът на Мусолини е бил много по-толерантна идеология от ционизма.

13

Анонимен

преди 9 години

Няма как да го пратят Искров в затвора, защото ще повлече страшно много хора с него! Само да си отвори устата и ще хвърчат глави!

12

Анонимен

преди 9 години

Наистина ни играят театър. Тия дни МОСКОВСКИ реши да сложи ФЛОРОВ (кумът на Цветанов!) за шеф на ДАИ, "протестната мрежа" - най-верните Бокови кучета от лятото, изразиха недоволство и БОРИСОВ веднага рече, че и той бил "много неприятно изненадан" от това решение на Московски, сякаш не го е благословил предварително. Явно Борисов ще прави и други опити да си връщат старата милиционерщина с верните хора, пък ако ако мине - мине. Боко и протестъри със сигурност заедно решават как по-тарикатски да ни заблудят и то по начин, че Борисов "бащицата ни", да бъде опазен бял, хубав, загрижен, готин, че и

11

Анонимен

преди 9 години

АМАН ОТ ПСЕВДОПАТРИОТИ И ПРОТЕСТЪРИ.ЩО НЕ ИЗЛЯЗАТ СЕГА УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ.ЩОТО НЯМА ПАРИ.А МУТРЯГАТА ББ ОТ ЗЛАТАНОВОТО ТЕФТЕРЧЕ ЩЕ НИ СТРИЖЕ КАТО ОВЦЕ ДО КАТО МУ ПИСНЕ И РЕШИ ,ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СТАВА ПРЕЗИДЕНТ.ТОЙ САМО ТОВА НЕ Е БИЛ.