19

Анонимен

преди 9 години

До 25__аа..ами като излезем извън Евр.Съюз--там отвън колко дават:-) :-) :-) :-) -умник:-) :-) :-)

18

що триеш бе

преди 9 години

Тези от ЕС да не мислиш,че у гората живеят?Щом играете с Масква кви пари ще искате от Европа?

17

Чошщщ

преди 9 години

До 19_след Мая манолова,Сергей-който в момента е в EU ,какво да остане....Прочети за Сергей какви ги е наговорил за България.И като затворим всичко-по твое предложение:-) :-) :-) --какво правим:-) :-) :-) -навярно ще ти порасне заплатата:-) :-) :-)

16

Ако не бяхте еб-ли

преди 9 години

майката на икономиката при предишния мандат, сега нямаше да ревете за тия пусти евромангизи, щото само те останаха за крадене. Другите ги опаппхте на рекет през периода 2009-2012. АМ ти си сиси формен *** и трудно ще го разбереш, така че няма и да се напъвам да ти го обяснявам. Нито имам толкова *** речник, нито време и нерви да се занимав с полуграмотни мутри.

15

Анонимен

преди 9 години

Как койроднина,милиционер,Корман Исмаилов

14

Анонимен

преди 9 години

КОЙ назначи тоя олигос Дончев? КОЙ,КОЙ,КОЙ?

13

Анонимен

преди 9 години

Нали щеше като спечелите изборите да вземете евро-парите.След като не Ви ги дават, значи Ви нямат доверие.Следователно подавайте оставка *** герберски

12

Анонимен

преди 9 години

Като са спряни фондовете, значи няма какво да се работи,да си подава оставката този герберски *** да се затваря министерството

11

Мунчо от село

преди 9 години

Има правила за получаване на европари.Кандидатстващия бенефициент има % самоучастие в зависимост от проекта.Комунистите за пореден път фалираха банковата система,така,че пари за самоучастие не достигат и губим милиарди.Време е прокуратурата да се поразмърда и вкара на топло хайдуците на народа-предимно комунисти или пребоядисани такива.

10

Анонимен

преди 9 години

Не знам, ама тоя е по-противен дори и от Цветанов.

9

непукист

преди 9 години

В България вие и другите като вас вече излапахте всичко и се озъртате за още , а това още е кеша от Европа .

8

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

Периода е от 2007 , когато Боко се переше че сме отличници е ЕС , а другите са в криза ??Нямаше работа за завършващите млади хора и той им каза да ходят ОВЧАРИ ?Та от тогава ако ти изнесат данни колко млади хора са напуснали България ??Но пък приемат от Турция " бежанци "..

7

Анонимен

преди 9 години

КРАСАВЕЦ!

6

бай Иван

преди 9 години

Те големите участници вече се "налапаха" и се изкалпазаниха да пишат проекти.Европарите кога ще достигнат до байно от село с гумените ***,който отглежда някоя животинка за да преживява и някой декар царевица за да ги храни.Време е чиновниците да се поразмърдат и да работят на терен.Полуграмотният байно да му се напише опростеното проектче и да си получи помощта от ЕС.Пари за пенсии няма,стаж няма-ето ви вариант чакащия пенсийка да се ангажира на село...

5

Анонимен

преди 9 години

Формата на главата му казва всичко. Коментарът е излишен.

4

aтaкисть

преди 9 години

Томкa, зa съжaление внушениятa и втвърдявaниятa ти не блестят, тaкa кaкто го прaви очaровaтелнaтa повърхност нa черепния ти скелет(т.нaр. тиквa + лицеприятнa мутрa)Сметките покaзвaт, че след криминaлнaтa привaтизaция и aнти-икономическото либерaлизирaне нa пaзaрa ни, Бългaрия губи нaд 30 млрд левa нa годинa!A дa, дa не зaбрaвим и легaлнaтa ни вноскa от 1 млрд нa годинa зa бюежетa нa ЕС.

3

Анонимен

преди 9 години

Тоя недоправения едно си знае едно си бае. Папагалчето на Боко Тиквата.

2

Не ви вярвам

преди 9 години

ЛЪЖЕТЕ!!! Борбата ви е да крадете колкото се може повече народни пари...

1

ВИНАГИ ГЕРБ

преди 9 години

Винаги когато БСП, ДПС и АТАКА заграбят властта България губи пари, фалират банки, болници, фирми и какво ли още не!