12

до 11

преди 9 години

до 11. Вземи си пии хапчетата. Пълта психо-тиква си като твоя идол - *** ! Русия ще влезе в България ? :D Те вече го закъсаха за сол ! :D Качвай се на най-голямото руско изобретение в принос на човечеството - Ладичката си и марш в Сибир !

11

Анонимен

преди 9 години

Абе защо на събитието американския вицепрезидент Джо Байдън не е посмял да излезе от колата си, а Потрошенко е бил освиркван? Да не би украинския народ вече да е усетил "промяната"?

10

златен стандарт

преди 9 години

нещо ново за ЗЛАТНИЯ СТАНДАРТ на Русия да кажете и да обясните какво ще е, мисля че днес не сте писали

9

Анонимен

преди 9 години

Денят, в който започна промяната в Украйна Правилното заглавие трябва да бъде, ДЕНЯТ В КОЙТО БЕШЕ ИЗВЪРШЕН ВЪОРАЖЕН ПРЕВРАТ В КИЕВ ОТ ЦРУ и МОСАД и властта премина в ръцете на фашистко-ционистката хунта. Това е истината.

8

до 10

преди 9 години

Кой ще отцепиш бе *** бесен, 95 процента от българите обичат Русия и руския народ, разбери го с празната си тиква. По-добре мисли, как да се спасяваш ти и останалите ционистки марионетки, защото времето ви изтича безвъзвратно. Сега руската армия, ако влезе в България ще бъде посрещната, като освободител от ционисткото робство и народа ще я посрещне с цветя, хляб и сол.

7

123

преди 9 години

Лошото е че в България е същата работа. Пълно е с русофили на всякакви нива. Много хора се правят на слепци, но има голямо разделение у хората. Едните за за запада, другите за изтока. Всичко ще си дойде на мястото и ние ще отцепим Путлеристите..дано да е чак в Сибир !

6

Анонимен

преди 9 години

Контингента от "Юруш" не е ял попарата на Янукович и затова леят глупостити във форума.

5

Анонимен

преди 9 години

Не мисля, че толкова бързо ще загреят. Първа зима на студ и глад, хммм абе май началото не е много весело, но ще се оправят нещата. Втора зима на студ и глад-хмм..абе май нещо много се проточва това оправяне, трета зима-май този ес нещо ни лъжат там, четвърта зима-да се саморазпаднем или да си оправим взаимоотношенията с Русия?

4

Анонимен

преди 9 години

Народен съд за Янукович !

3

Румбо

преди 9 години

Интересно,дали ще издигнат паметник на Обама в центъра на Киев-да им напомня защо и как си съсипаха държавата и застрашиха съществуването на света!?

2

АЗ

преди 9 години

ДАЛИ ОСЪЗНАВАТ БРАТЯТА УКРАИНЦИ КАКЪВ СИ ГО НАБИХА С ТАЗИ ПРСТОТИЯ ДЕТО НАПРАВИХА

1

Анонимен

преди 9 години

2013г. беше последната добра година за Украйна. Тогава започна начолото на края.