40

Мишо

преди 9 години

Кото пишите за убийци на деца поне си пишете имената или не ви стиска. Комплексари със залепени очи и запушени уши. Жалки сте .........

39

Мишо

преди 9 години

Съсипана Украйан не е нужна на ЕС но те се подведоха и влязоха в играта на САЩ и когато рабраха че са излъгани и особено когато УВВС свалиха боинга бод ръководството на ЦРУ, капана за ЕС се затвори и те вече нямаха избор. ЦРУ има компромат за всеки ЕС политик и ги държи изкъсо. Как мислите защо беше това голямо подслушване.

38

Анонимен

преди 9 години

Убийците на децата ви са в Кремъл.

37

oценяване

преди 9 години

46 Това е руската "алтернативна" "статистика", демонстрирал си я перфектно! Гривната е 15 към 1 спрямо Долара, миналата година беше 13 Гривни за Долар, е колко е инфлацията смятай и не пиши тъпизми!!! Да не забравим миналогодишния курс на рублата и сегашния, там поевтиняването е към 40%, виж днешните фиксинги на междувалутните курсове и тогава препечатвай "руска стъкмистика". Нека говорим с аргументи!

36

Мишо

преди 9 години

До oценяванеТи дивак ли си, защо пишеш глупости. Каква Русия? Украинците са си виновни за това което става при тях и хората скоро ще го разберат. На майдана стояха хиляди заради промя и омраза към тиранията на олигарсите, които съсипаха джоба на народа и държавата. Съвсем скоро ще разберат че са били излъгани. Защо мислиш, че скриват загубите във войната, защо удариха спирачка на военните операции. Русия има геопелитически и икономически интереси в Украйна но това на тебе не може да се обасни.

35

yan

преди 9 години

До oценяване 44Само дето не си цитирал и какъв е процента на тези, които го искат. И при нас малцинствата искат министри.

34

Циганин

преди 9 години

Прощенко е в трудно положение вчера беше немеца и му каза -повече война да не се води ,а днес Джото вика само война й трябва на Украйна . Разногласлия между ЕС и САЩпоУкрайна

33

нанай

преди 9 години

Мин. заплата в Украйна 2013= 133$ Мин. заплата в Украйна 2014 <= 100$ Цена на газта в Украйна 2013 286$ Цена на газта в Украйна 2014 385$ Голямо забогатяване ,голямо нещо

32

Мишо

преди 9 години

Не мога да повярвам, най-накрая пишете нещо вярно. Ужас

31

oценяване

преди 9 години

38 Ти ако видиш какви са исканията на Майдана днес, лошо ще ти стане! Майдана иска оръжие от Щатите за Украинската армия, Майдана иска незабавен съд за убийците от Беркут (+ руските пленници- снайперисти) от февруарските разтрели, Майдана иска 100% лустрация на престъпниците от предишните проруски "власти", има и още все в подобен дух. та пак питай (по ***) защо Байдън не бил слязъл от автомобила? Аз да питам защо Путин не отиде днес на Майдана, хм..Русия щеше осиротее:)))

30

!@#

преди 9 години

Зад океана са.. на сигурно място кроят планове за следващия сезон..

29

Анонимен

преди 9 години

Порошенко е едно ***. Когато един народ се вдига на въстание, то тогава трябва да излъчва и лидери. Иначе е безсмислено! Тогава старите подготвени кадри "яхват" протеста и резултатът е, че се подменят едни *** с други ***. За жалост това може да стане само в едно ангажирано и силно общество, какво в Източна Европа, заради комунистическото си минало, НЕ СЪЩЕСТВУВА!

28

Циганин

преди 9 години

Защо не слезна от колата Джото Байдена ? От страх ли от украйнците или да не предзвика всеобщонаро дна "любов" !? Кво прави там този Байден -оръжие ли продава ИЛи за нещо друго е Киев ,защото миналият път като беше в Киев -то на следващия ден като си замина то Прощенко ЗАПОЧНА ТОТАЛНА война срещу Юго-Източна Украйна -та затова и са протестиращите ПРОТИВ Яценюк ,Байден и Птеро !?

27

азззз

преди 9 години

Та Порошенко е един от убииците,другите са Яйценук,Тимчук,Аваков ,Ляшко и всичките заемащи големи постове в Украйна Да са им честити Щом искат да се гушкат с убииците на децата си ,да се гушкат,никой няма да им пречи После да няма чудене,защо аджаба хиляди укр. воиници са убити ,изчезнали и т.н. Порошенко Кървави си върши добре работата по намаляване на хохлите в Украйна Още 4 години с тия темпове и ще стане много интересно в Украйна

26

младен

преди 9 години

"Неговото кръвопролитно смазване през февруари доведе до свалянето на предишния украински режим, предадоха Франс прес и ТАСС."Е га ви у журналистките пумияри. И чужди и наши медии едни и същи платени ***!!!"Позор! Защо никой не е наказан?" - ами намерете атомна бомба и я пуснете над вашингтон DC и сте готови с наказанието. Там са виновниците.

25

Анонимен

преди 9 години

Порошенко бе избран както навремето "арабска пролет" и сега се чудят какви имена да избират-"ислямска държава" за да ги трепет отново в Ирак, Либия,Египет и Сирия...А защо Кери не слезе от бронирания си автомобил ???????? СЛЕД КАТО ЦАРИ БРАТСКА ОБИЧ ???????

24

бг

преди 9 години

Евреите много мразат Дедо Мраз и Коледните елхи.

23

Анонимен

преди 9 години

"Къде са убийците на децата ни?""Вицепрезидентът на САЩ Джо Байдън, който е на посещение в Киев, присъстваше на събитието, но в крайна сметка реши да не слиза от колата си."В колите си, просто не смеят да се покажат.

22

набит на кол?

преди 9 години

Какви ще бъдат санкциите срещу бивша Украйна, Сащ, ЕС и Нато, когато стана ясно, че украински Миг-29 е свалил Боинга? Нато ще бомбардира Киев ли? Всички украинци ще бъдат изгонени от Европа ли? Пороченко ще бъде набит на кол ли? Обамата ще бъде пратен в Гуантанамо ли?

21

Кви хора сте бе?

преди 9 години

Защо убивате хора за влас пари и влияние???