46

Анонимен

преди 9 години

Ливанките са по разкрепостени от всяка друга нация, на училище ходят по-разголени дори от нашите ученички, и на никой не прави впечатление, освен ако не е религиозно училище. И наркотици взимат , и от нищо не им пука. И са устати и нахални, могат свободно да говорят на най-неудобната за нормален човек тема.

45

Анонимен

преди 9 години

Не може такава хубава жена да не се показва.Грях е!

44

Анонимен

преди 9 години

Идеалка си е мацката. Мюмюните да се застрелят до един. Браво булка!

43

промит мозък

преди 9 години

Не е имало адам и ***, всички ние сме пра внуци на *** ,поне така сочат пропагандните американски изследвания на X хромозомите на човешкия Вид!! С които Аз не се сравнявам, нито с ***,нито с ***! За мен това са съвсем отделни видове.Както например *** има най много разновидности в животинския свят!

42

Ив

преди 9 години

Иначе евала на певицата, честно казано впечатли ме много силно колко младо и свежо лице има, а е на близо 40 год. И като видя Анджелина на същите години как прилича вече на бабичка... мда... И да, евала за смелостта :)

41

Ив

преди 9 години

До Анонимен"Абе, нали тялото е създадено от Бог (или Алах), защо трябва да се крие непрекъснато? Толкова ли е некадърен този творец та го е срам от творението си?" - по-точно нямаше да мога да го кажа. Към това ще добавя обаче нещо, исляма е най-младата религия въобще. Следователно е и най-незрялата, ислямизираните страни са най-назад в интелектуално, икономическо, равноправно, и всякакви други отношения. Но пък се мисли за най-праведната религия. Смешно, че чак тъжно...

40

Митьо Пищова

преди 9 години

Екстра си е трътката. Има - показва.

39

Анонимен

преди 9 години

Адам и *** не бяха ли облечени само с по едно листо? Даже не помня *** да е имала листа на гърдите? Откъде се пръкна този *** морализъм, защото очевидно не е от Бог?

38

Анонимен

преди 9 години

Ще я разнасям като дизел цинкова кофа

37

промит мозък

преди 9 години

Слушайте сега, във всяко общество има добро и лошо, но обществото е затова , зада разграничи доброто от злото! Всички ние искаме да се отървем от лошия порк като: аморални жени, проституция, кражби, педофилия,наркомании и др. уронващи устоите на обществото ни...тогава Ние обществото сме длъжни да реагираме!А ние реагираме , като не одобряваме тези постъпки, а законотвореца е длъжен да се съобрази с мнението на ОБЩЕСТВОТО!

36

Анонимен

преди 9 години

Абе, нали тялото е създадено от Бог (или Алах), защо трябва да се крие непрекъснато? Толкова ли е некадърен този творец та го е срам от творението си?

35

Анонимен

преди 9 години

Абе тия араби какво толкова се страхуват от жените, та държат да ги покриват с каквото им падне само и само да не виждат нищо? То смешно чак.

34

Анонимен

преди 9 години

симпатяга е. който твърди обратното не разбира, или се прави, че не разбира. А този, който намесва ИД, а според г-жа М. Несторова това е НАЙ-важното, си е извратеняк някакъв.

33

Маркс

преди 9 години

Ей хлапе, ти ще вземеш да я осакатиш, при мен да дойде- живот ще си живее!

32

Анонимен

преди 9 години

На мене, тази кака, близо 10 и малко отгоре години, ми е идеална. Да идва при мен да я пазя гола на дивана от шизофрениците от Ислямска държава!

31

Маркс

преди 9 години

Всички сме грешни, но едно е да знаеш, че убийството е смъртен грях, а друго, че ако убиваш неверници ще идеш в Рая. Друг път ще идат в Рая, но такава е съдбата им, да живеят водени от някакви камиларски измишльотини.

30

Анонимен

преди 9 години

Стилът на музиката ми звучи поразително познат. ;)Опитите да покаже плът също. Донякъде ги разбирам, ако имах възможност да унищожа Пайнер още в зародиш и аз щях да му желая ИД.

29

много гадна песен

преди 9 години

Едно е сигурно, че арабите се правят на големи моралисти, а същевременно с това мислите им са изпълнени с мръсотия. Пример - ходилсъм в мюсюлмански държави, и ако мине красива жена - оглеждат, задяват, свиркат, заканват се и кво ли не. Сами, че в Светото писание пише, че и мисълта за грях е грях. Та нали в Корана им пише, че нямат право да контактуват с чужди жени, тогава защо гледат и правят това. Виждал съм забрадени с черно отгоре до долу, а под чернилката наболи лисичи муцунки. Морал!?

28

пешо

преди 9 години

абе разголенка си е. ако беше българка по планета пайнер веднага щяха да се появят абсолютно същите, че и по-негативни реакции и у нас. че арабите са тесногръди ***, такива са, но и тук не сме много по-ларш и отворени към света, поне по-старите поколения.

27

Анонимен

преди 9 години

Опа, опа