61

Enzo Ferrari

преди 9 години

АГРЕСОРИТЕ СЕ ВЪОРЪЖАВАТ ... ТИЯ ОЩЕ НЕ СА СЕ ОСВОБОДИЛИ ОТ СПОМЕНИТЕ ЗА ПОСЛЕДНАТА ВОЙНА ОТПРЕДИ 69 ГОДИНИ ... ВМЕСТО ДА СЕ ВЪОРЪЖАВАТЕ , НАСОЧЕТЕ ПАРИТЕ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ , МЕДИЦИНА , НАУКА ...НАПРАВЕТЕ НОВИ МОДЕЛИ СЪВРЕМЕННИ АВТОМОБИЛИ , А НЕ ДА ПРОИЗВЕЖДАТЕ СЕГА , ПРЕЗ 2014 Г. ЛАДА НИВА , СЪЩАТА КАКТО И ПРЕЗ 1977... СМЕШНИ СТЕ ...И ТРАГИЧНИ ...

60

работим Си

преди 9 години

Аз съм в Русия и не е зле.Не се работи много,както в България.Много водка,евтини цигари и лесни жени.Пей сърце !!!

59

до сиси

преди 9 години

Нашите *** отдавана са европейки - имат свобода, стандарт, самочувствие, в сравнение с изпадналите рускини, които за една виза ще ми го смучат до гроб!

58

Анонимен

преди 9 години

До български татарин 62Какъв е тоя ***-БЪЛГАРСКИ ТАТАРИН . Или си българин или татарин. Само да ти припомня за индианците и белите ти братя от америка.Те не ги изгониха от леглата им , а направо ги избиха до крак.Така че американските *** според тебе са по болклуци , нали.

57

до 65

преди 9 години

"Преди в Крим да дойдат татарите там са били византийците"Точно, трябваше Гърция да анексира Крим - какво търси Путин там!?(явно гърците имат някакво достойнство и не искаха да пращат войници без опознавателни знаци - друго обяснение нямам)

56

onz

преди 9 години

питали радио ереван къде в рашка има най -много хлеб. след половинчасова консултация с отговорни кадри, радиото констатирало, че най -много хляб има в кюфтетата

55

Onz

преди 9 години

с удоволствие трошим една глава кромид , сипвам солчица, теглим един мазен гълток от патока на комшията , сипвам си едно шкембе и почвам да тролим по форумите колко велика е рашия. без аналог в света.

54

azzzzzzz

преди 9 години

голямо хейтърство днеска,голяма работа Явно НПО са мобилизирали всичките си писачи и айде на коментарите И да ,***.бг отново с няколко статии за РусияСравнете Кримската прокурорка с нашата Мисис България и после ми плямпайте кой бил по-добре ,а кой по-зле

53

Анонимен

преди 9 години

Многонационалния народ на Русия?!!!Това означава - ***!

52

Анонимен

преди 9 години

Кримските татари са на друго мнение

51

Анонимен

преди 9 години

Като почнат да ми говорят такива патриотични глупости в които никой не вярва започвам да проверявам регулярно дали не са ми гепили портмонето

50

Анонимен

преди 9 години

До български татаринЯвно ти не познаваш историята. Преди в Крим да дойдат татарите там са били византийците, а след тях точно руснаците - Тмутараканското княжество! А чак след това там минават много народи докато към 12 век идват и татарите! Така че по-леко на завоите на историята!

49

vesko02

преди 9 години

Ако пишещите тук със същото настървение защитават българщината може би няма да сме в сегашната безтегловност.

48

Анонимен

преди 9 години

Време е сериозно да се замислим дали държави като Русия имат място в 21-ви век и дали поддръжниците им в България не са заплаха за свободата и живота на нормалните хора!

47

български татарин

преди 9 години

Който познава историята знае как са дошли руснаците в Крим.Те просто изгонили местното население татари и в техните легла(буквално) се завили руснаците.Това си е геноцид. Та тия които ми хвалят руските *** поне за малко млъкнете от кумова срама че руските империалисти нямат равни по жестокост и варварство.

46

Анонимен

преди 9 години

Като гледам снимката на Няша (на други снимки е далеч по-красива) и я сравнявам с ... Катрин Аштън, на подсъзнателно ниво започвам да разбирам, защо в ЕС има толкова много мъже с обратна ориентация.

45

до сиси

преди 9 години

"Рускините са най -готините котки"И най-евтините !!! ХААААА

44

ЦК на либерастите

преди 9 години

Сладурана !А пък САЩ и имат Американска Мечта и печатница за US$ Имат си 900 военни бази в 130 колонии ...Деца кой е по-по-най?

43

Анонимен

преди 9 години

Очакваме четата на болен с опознавателни знаци, пластмасови маси и столове също да се активизира, отдавна не е превземала телевизионни студия, иначе по форумите са винаги много силни хатакистите.

42

Анонимен

преди 9 години

БЕ НЯМА К,ВО ДА СЕ ЛЪЖЕМ РУСИЯ И ПОДНЕБЕСНАТА ТАКОВАХА НА ЦИОНИСТКАТА *** САЩ ,А ЕС СИ ОСТАНА ПРОСТО ЕДНО МЪРТВО РОДЕНО МАСОНСКО НЕДОНОСЧЕ .БЪЛГАРСКИЯ ВАГОН ,ОБАЧЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ КАКТО ВИНАГИ ГО ПРИКАЧИХА НА ГРЕШНИЯ ЛОКОМОТИВ ,КОЙТО ПОВЛЕЧЕ ЦЯЛАТА ЗАПАДНА ВЛАКОВА КОМПОЗИЦИЯ ,БАРАБАР С НАС КЪМ ПРОПАСТТА .НАСТОЯЩЕТО И БЪДЕЩЕТО ПРИНАДЛЕЖАТ НА ЕВРАЗИЙСКЯ СЪЮЗ,БРИКС И СВОБОДНИТЕ И НЕЗАВИСИМИ СТРАНИ КАТО ИРАН,СИРИЯ И ДЪРЖАВИТЕ ОТ ЛАТИНСКА АМЕРИКА