23

МНЗ

преди 9 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБРубладжийската зависимост е вредна за Вашето здраве!

22

?!?

преди 9 години

Много купен вот тука! Всичко по принципа постаряй докато и сам си повярваш. Не е написана и една обикновенна мисъл, само пошлост и обвинения.

21

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

Кралят на контрабандата - Ваньо Танов отново шеф на митниците !Скандалния бивш шеф на ДАНС - Станимир Флоров - шеф на ДАИ !Турчин - зам.министър на ОТБРАНАТА ....Само заради тези три назначения "умните и красивите" трябваше вече да са на улицата !Да не говорим за РЕКОРДНИЯ ЗАЕМ, който ще тегли правителството на гърба на народа ...КОЙ плащаше на протестърите ? КОЙ ? КОЙ ? КОЙ ?Сега като не им се плаща и не протестират хората. :)Лъсна истината ! Факт !

20

Анонимен

преди 9 години

тоя пак ли извади ножицата.баси мамата

19

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

На симката : *** до ***, мила моя майно льо ! :) :) :)

18

Анти-мутра

преди 9 години

Аз пък много се радвам на назначенията. По този начин за ПОРЕДЕН път става ясно, що за стока е мутрата Буда Борисов.На онези 75%, които не са гласували за тази жалка и смешна коалиция, съвсем скоро ще им кипне. И няма да има сила, която да ги спре. Това няма да са платените протестърчета на Сорос, ТОВА ЩЕ Е НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ!

17

Я

преди 9 години

Няма да се изненадам, ако Герб назначи фараона Иво Недялков на шеф на БНБ !

16

Анонимен

преди 9 години

Ah tazi nojica!

15

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен / мачкай Боче /А бре, пич, да не си искал да кажеш Мачкай БИЧЕ. / Разбирай теле. *** де! /Те затова над 50 % от българите не гласуваха. АМАН от ***.Народе, а ти точи ножовете. Скоро ще колим говедата.

14

иван

преди 9 години

къде са "протестърите"? Кой е "КОЙ"?другарката цонева,генов .спите ли?

13

do Hahov

преди 9 години

Hahov.ne jiveej samo ti v BG.ima i drugi pokray teb.da svikvat vece takiva kato teb

12

хладен ум

преди 9 години

Този път , тиквата,да си взима и палячото наречен президент и да си отива по живо ,по здраво,да не станем лоши

11

www

преди 9 години

КОЛКО Е ЩАСТЛИВ ЧЕ ОТНОВО ХВАНА НОЖИЦАТА ... И НИЩО ДРУГО НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА..

10

78elitsa

преди 9 години

Kоментарите относно пробването на общественото търпение са неоснователни и безсмислениот гледна точка на както се казва" Човек сам си причинява това,което му се случва".Липсата на мнозинство на изборите за съставяне на правителство на ГЕРБ е по вина на лесно преориентиралите се към Барековата партия която докосна сърчицата на жадните за внимание хорица уважени от посещения на работното им място и обещанията да имат подкрепа на техния закрилник за по-нормални условия на труд.Фотоса е истината

9

HAHOV

преди 9 години

BRAVO BOIKO `BRAVO TIKVO ZELENA TI PAK TRAGNA PO GORNO NANADOLNI6TE AMA TOZI PAT 6TE TE IZGONIM NE S KAMANI AS 6UT V DEBELIAT TI ZADNIK I PRAVO V ZATVORA KOI BALGARSKI DARJAVNIK E SLOJIL TUR4IN ZA MINISTAR V ARMIATA BE *** TAP PROST SI BE6E I PROST 6TE SI OSTANE6 GLUPAKO

8

Анонимен

преди 9 години

Само Косово и България в т.н. цивилизован свят имат за управляващи криминално проявени лица. В държавите които ги назначиха не биха ги пуснали и да минат покрай парламента или по-точно сената.

7

Анонимен

преди 9 години

Горко на нас и нашите деца !Колкото до Пеевски той с нищо не е по-лош от нашия премиер. От едно котило са.

6

петков

преди 9 години

от статията излиза ,че само шмайзерите могат да оправят нещата

5

Друго мнение

преди 9 години

Толкова бързо ли управляващите забравиха злополучното назначение на Делян Пеевски за шеф на ДАНС и докъде може да изригне възмущението на гражданите?--пита в. Сега. Забравяйки,че тези протести бяха в основата си платени, подпомагани, направлявани и канализирани от Борисов, с парите разбира се от субсидиите на партиите...с нашите пари....

4

Анонимен

преди 9 години

Помните ли преди изборите логото но ГЕРБ - Време е ! Да, вече е време да ви изритаме!