52

ффффф

преди 9 години

Абе, за Тиквата, физиката и физическото май са една и съща наука...))))))))))

51

user

преди 9 години

Пак ли ББ, ЦЦ, Цв.Цв и компания?!Хора писна ми вече да им гледам мутрите. Дайте да обявим ден без тези карикатури.

50

Анонимен

преди 9 години

До Джедай МастърАйнщайн, не само не е бил професор, но и теорията му е грешна и яко спря развитието на физиката в света, но не е Бойко виновен за това!

49

681

преди 9 години

До АнаЛиз ПРСлавейков е роден на 17.11.1827г т е преди точно 187г!

48

Маркс

преди 9 години

Виждам голяма промяна в Борисов и дано така да продължава. Герб!

47

Анонимен

преди 9 години

Борисов подкрепи физиката: Има професор като Айнщайн в КазанлъкКак е възможно този неук човек да управлява цяла държава, пък биля ти България?Боже, опази ни!

46

Сретан

преди 9 години

Тиква, ще те мачкам като Кличко Пулев ще те мачкам.

45

Анонимен

преди 9 години

Катя Евро влиза уррррррааааа

44

Анонимен

преди 9 години

До 656456А ти стани по-рано и бягай на летището да хванеш самолета за Северна Корея, мисля, че имат летище в Пхенян !

43

681

преди 9 години

До АнаЛиз Туй ще кажа и ще свърша- не народ, а ***! Цитатът е от стихотворението "Не народ" на гениалния за мен поет, политик, етнограф, учител П Р СЛАВЕЙКОВ!

42

Джедай Мастър

преди 9 години

До АнаЛизНаричаме го така, защото са користни подбудите му - не за благото на децата и на учителя го е грижа, а за да се покаже за пореден път като бащица. Също го наричаме така, защото е изключителен и необразован ***. Например Айнщайн никога не е преподавал и не е бил професор.

41

Анонимен

преди 9 години

До Бъдеще ??Производствата в държавата, не ги прави министър-председателя, или президента, а бизнеса, но държава в която бизнеса е ДС, няма бизнес и няма производство и кадърните бягат от нея. По същите причини бягаха и преди 89-та, но тогава беше по-рисково !

40

Анонимен

преди 9 години

Китаеца на Азис влиза в Биг Брадър- Уррррраааааааа...........

39

Браво

преди 9 години

Браво на Борисов Този човек се нуждае от подкрепата на държавата , толкова много е дал , време е и да получи нещо и най вече да почуства , че е оценен.Другото нещо което ми направи силно впечатление ,че Борисов се е усетил , че по добре да се благодари на Крисия и Хасановците , отколкото да се разкарват за снимки до министерството , достатъчно хора се снимаха с тях

38

Тихомир Томов

преди 9 години

Вчера Никола Костадинов публикува много силна статия за тормоза оказан върху децата от институциите , основно за медийни изяви и явно са докладвали на Борисов за това и той се е съобразил. Ето и статията ....blitz.bg/news/article/303333

37

АнаЛиз

преди 9 години

не народ а *** ....Кажете сега кой е казал тези думи ....Кой ...Прочетете коментарите и си отговорете за кой народ става въпрос.....По добре късно отколкото никога ....Този човек подготвя ученици повече от 20 години и се намира един български премиер след толкова години да се трогне от успехите му и да му помогне и се започва , тиква , миква , пожарникар ....е затова нищо да не прави Борисов , че каквото и да направи или било пополизъм или пък нещо друго си ...

36

анонимен

преди 9 години

в ИЗК Марица Пловдив има Фалшив професор Мирослав Михов -той е професор по зеленчукопройзводство при условие че това не му е специялноста-ХА ХА ХА

35

Анонимен

преди 9 години

На снимката Айнщайн и Бай ***.

34

Бъдеще ??

преди 9 години

Борисов ??Какво бъдеще имат тези деца в България ?Ще направите ли нови производства със новите изобретения и те да намерят реализация !Иначе в България се обуздават , а запада ги присвоява . За тях е успех , че не са харчили пари за обучение !

33

Анонимен

преди 9 години

Е нали искаше Боко и Дянков да махат БАН какво подрепя Боко сега