150

Анонимен

преди 9 години

Кличко е добре че не го уби на ринга с втори удар а го бутна да падне назад !Предполагам за да може АНДРЕА да го целува на ЖИВО !Браво КОБРА тъй ЖИВ ета ПОСТИЖЕНИЕ ...

149

Анонимен

преди 9 години

До асдДа но Кличко,няма да допусне втори мач с Пулев.

148

АБВ

преди 9 години

До за гордите от пулевНе знам дали Кличко наистина е казал това, но ако го е казал е вярно.Бях за Пулев, защото е мой сънародник, но щях да го уважавам, ако беше поздравил Кличко за убедителната победа и си беше признал, че не е готов да се бие с него.Даже си мисля, че Кличко нарочно не приключи още в първия рунд. Разликата в класите беше огромна.

147

асд

преди 9 години

Поклон за постижението! Скоро дали някой българин ще го достигне? Горе главата и те молим, Кобра, опитай да стигнеш втори път до такъв мач, пък каквото ще да става!.

146

1

преди 9 години

Уважавам желанието му да победи, но не е достатъчно подготвен. Трябваше да научи наизуст мачовете на Кличко и тогава би имал шанс. Онзи е машина за удари и то намясто! Друг е въпросъту че наистина понякога няма смисъл да се пъне човек, защото всичко е политика, мафия и предопределено, както и с Евровизията!

145

Анонимен

преди 9 години

Споко Пульо. Клетката, Николери и вазелина в БИАД те чакат с нетърпение. Там можеш да се правиш на спортист пред охраната. Гледай само да не те нокаутират.

144

Анонимен

преди 9 години

До БГПрекален си *** и смешен за да ти отговаряме.

143

Анонимен

преди 9 години

Пульо доказа само едно-че чалгата е едно и също явление и в музиката,и в спорта,че и по трибуните

142

Рали1

преди 9 години

До младен"Световните медии извадиха наяве нови гнусни детайли около мача на Кубрат Пулев с Владимир Кличко.Твърденията на Кобрата,че мафия държи украинеца на световния връх, получиха нова доза солидни доказателства.ПоЕвроспортсе появиха кадри,които предизвикаха широка публична реакция."Снимките с ръкавиците"Видеокадри и снимки показват как след последното си кроше в мача,Кличко нанася удар с лакът в трахеята на Кобрата.Украинецът така или иначе имаше предимство,но накрая си послужис измама.

141

м, да

преди 9 години

втори ББ

140

Рали1

преди 9 години

"Не беше лесно.Кубрат Пулев се представи добре.За това заслужава уважение.Кобрата е много добър боксьор,би се до края,игра мъжки.Трябва да му отдадем респект за това!-Владимир Кличко"Да ме прощава Владимир Кличко,но ако беше се боксирал по моето време,шансовете му да се докосне до някой пояс щяха да бъдат нулеви.Просто сега направиха бокса скучен.Що се отнася до Пулев-ясно се видя,че той все още не е готов за голямата сцена,коментира Тайсън пред Лос Анджелис Таймс.

139

фен

преди 9 години

Благодарим ти Пульо !!!! Страшен беше !!! Биткаджия си голям !!

138

skala

преди 9 години

Pulev njama elementarnoto zivilisovano darshanie.Toi oshe poveche navredi na Balgarija. Choveka e bez nivo!

137

Кобрата

преди 9 години

В селската кръчма съм 1.

136

младен

преди 9 години

"Спах нормално след мача. Не е лесно да се бориш сам срещу такава огромна империя и мафия."Ам...аз нещо не зацепвам. Да не би да намеква че целата работа е била нагласена?

135

!

преди 9 години

Загубата бе логична с оглед класите на двамата. Естествено бях за Пулев, защото е българин ! Но... Изприказва се прекалено много и излишно преди мача, след мача трябваше ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се прояви поне малко уважение към съперник, който тотално те е надиграл. Така е спортменско, а не да обвиняваме мафията и липсата на късмет. Българска му работа !!!Прочети още на: dnes.bg/sport/2014/11/17/pulev-na-letishte-sofiia-blagodaria-na-ciala-bylgariia.245514,3

134

Панталеев

преди 9 години

Отидох набиха ме и се върнах по силен,това не било като да ги мачкам тези по магазинчетата за някой друг лев

133

Анонимен

преди 9 години

Наистина бутнах Пульо. Имах две възможности. След като нанесох удар в лицето на Пульо можех да продължа да го удрям и да го убия на ринга. Затова реших да го удара веднъж и да го бутно. Без друго беше в безсъзнание. Нима трябваше да оставя една пикла вдовица. Пульо имаш късмет, че те съжалих, защото още нямаш наследници. КличкоПревод от украински - агенция Алма Матер ООД

132

Онзи

преди 9 години

Чалга и селска простотия. Велики идоли.... Няма оправия. Пулев, на мен не ми благодари. При боя де отнесе по добре да намалиш глупостите, които ръсиш и да почнеш тренировки от нормите за поведение, или поне недей да се представяш от името на всички българи, България и т.н.....

131

Анонимен

преди 9 години

Бил голям българин. Да - 112кг. Мен ме е срам от него. Срам ме е от тези "добри българи", които си позволяват да освиркват химн на суверенна страна, срам ме е от тези българи, които нямаха сили дори за един измрънкан поздрав към победителя. Срам ме е за това, че четири пъти се търкаля по ринга и в края на крайщата мафията му виновна.За да си достоен българин е необходимо преди всичко да си човек. Бъди жив и здрав Кубрате, животът ще те научи.