27

Joro

преди 9 години

Putin dogodina nqma da e prezident. super lujec i kradec,i nali znaete che na lujata krakata sa kusi.

26

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен37 ЕЕЕЕЕЕ, по голям наглец отдавна не бяхме виждали!!! А Путин не му ли е подал средния пръст, леко с пиниз, здрависвайки се?:))))))))))))))))

25

:-)

преди 9 години

До Питам???????????Русия, с ресурсите, които има, да е станала най-богатата държава в света, с най-добре живеещите граждани, ако можеше. ;-) Ама не може. Факт ;-)

24

Анонимен

преди 9 години

Руският държавен глава е бил принуден днес да изслуша острата реплика на канадския премиер Стивън Харпър, който след като го поздравил, допълнил: "Подавам ви ръка, защото съм длъжен, но мога да ви кажа само едно - махайте се от Украйна !"

23

Турчин

преди 9 години

Русия не е Киргизистан, Сомалия или ***. Русия е Велика Сила. Въпреки че ни таковаха империята след няколко войни винаги съм уважавал и обичал Руския Народ...особено след казармата защото най добрия ми приятел беше руснак. Винаги хващаше най трудната работа и не лицемерничеше като българите. Това научих като войник - повечето хора от моя етнос са добри но глупавички. Руснакът беше много интелигентен и добър но беше сред нас турците защото българите "много се правели" ...тоест...били лицемери и двуличници.

22

:-)

преди 9 години

Последният път, когато Русия се беше изолирала, имаше СССР и СИВ, и пак магазините бяха празни, хората разчитаха на черния пазар да си купят... коняк, салам, праскови и т.н., да не говорим за касетофон или дънки. Апропо, събуваха дънките от задниците на туристите за доста рубли. Така беше. Който не помни, да пита родителите си! Паметта на руснака, а за съжаление и на българина, е къса. Гордее се, че не помни лошото, но затова повтаря грешките си. Орисия славянска :-) Робска :-(

21

Спас

преди 9 години

Ей това изречение е трепач!!!!:)))))))) "Тази година Русия упражнява повече контрол над интернет и въвежда повече прокремълско съдържание, изтъквайки като причина заплахите от Запада. Критиците определят този ход като цензуриране на уеб пространството."УБИХТЕ ЗМЕЯ!!!! :)))))))))))))))))))) "прокремълско съдържание" хааааа, а трябва винаги в нета да е "прокраварско съдържанието!:)))))

20

Питам???????????

преди 9 години

Защо плювате Руснаци и Русия? Абе Русия поне нещо е да прави собствени неща! България е кво да направила ?

19

непукис

преди 9 години

Чувам плач и вой как Русия , ако създаде собствена Wikipedia държавата и рублата ще се срине и ще заприлича на Северна Корея . Не мога да разбера защо са тези писъци та нали точно това са ви мечтите или пък ядец май няма да се получи точно така .

18

Спас

преди 9 години

Много смешна статия!:))))))))) Внушава ми, че аз нямам право да си напиша история на рода, защото други, хамериканците са се погрижили, демократично и са написали!????????????? Ало???? Не ставайте смешни!!!! Всеки има право да пише каквото си иска!!!!............не само хамериканците.......

17

Анонимен

преди 9 години

Ами да редактират сегашната. Що за глупост! Русия пак се опитва да се изолира от света като по времето на СССР. Ами прав им път! Да вдигат нова стена и това е!

16

Анонимен

преди 9 години

България вече е изгони Руски инвестори, хора който преди купавали апартаменти по море, сега е идва вълна от бедни украински имигранти, който хем няма пари , хем 1000% по нагли от всички евреи на тоя свят!

15

Анонимен

преди 9 години

Параноята е първата степен на фашизма.Германия 30-те години прилича на путинска Русия."Всички са против нас, всички ни мразят защото сме православни и славяни, всички са ционисти, евреи, ***."

14

Анонимен

преди 9 години

България и българи, скоро време ще е съжаляват, че откъснали връзки с Русия и почнали да лижат *** на САЩ!

13

истина

преди 9 години

В нея ще пише че всичко от парната машина ,самолета , радиото до компютъра са открити от Иван Иванич , както учехме преди 25 години

12

браво

преди 9 години

Ще се нарича Путинпедия

11

Много дреме на Русия

преди 9 години

Русия - първо независама държава от всички държави ! За ресурси изобщо не говорм ! Второ всички тези санкции който направиха малоума баба от Германия и *** от САЩ , тове е най хубаво за Русия! Русия има всичко да оцелее !

10

буратино

преди 9 години

Русия е достатъчно огромна и достатъчно ядрено мощна да прави каквото си поиска и тук проблемите ще останат само за тези,които поради дървените си кратуни се правят ,че не разбират това !

9

Анонимен

преди 9 години

Няма нищо лошо в алтернативата, необходима е диверсификация на източниците на информация, както биха се изразили брюкселските зелки.

8

Анонимен

преди 9 години

Малко по малко Путин дърпа шалтера на "богоизбраните".