42

Анонимен

преди 9 години

Мафиотската ма6ина запо4ва дасе срутва,Лазаров вън Писан4ев вън,идва редът и на Цицеронов.И тогава може дасе работи спокоино.Само газ до дупка Цветанов ти му знае6 слабите места на Мафията.Ох БАНЯ ОХ КЕФ.ГАЗ ДО ДУПКА.

41

Анонимен

преди 9 години

Изгоряха бу6оните на БСП ДПС И АТАКА към министерските кресла.Превратажиите са те но ни6то добро неги 4ака.Българи стегаитесе да сваляме Цицаров,тои бе6е наи големият ръководител на преврата на Боико.Трябва да окопираме съдебната палата и дая запалим ако трябва.Предатели не искаме в оправлението на Българя.Тази палата нее на Цацаров.

40

Ама оу!

преди 9 години

Твойта уста не да я запушват, ами трябва да я зашият! Егати безочливото същество! Намерил кой да говори за замерване с яйца! През цялото ви "управление", една година парламента беше ограден *** оу! Как не те е срам да се изказваш!ЧЕРВЕНА МУХОМОРКА!

39

Анонимен

преди 9 години

Ей това е истинското лице на комунист/социалиста! Да създава нестабилност и хаус, да разпространява лъжи и пропаганда сред ниските слоеве на обществото, да взема от работещите и да дава на мързелите , да харчи и краде чужди пари...... Запомнете го веднъж за винаги че само комунистите имат изгода от беден и *** народ! Защото основно бедните и простите гласуват за комунисти/социалисти понеже са зависими от системата и вечно чакат на държавата да ги храни.

38

Анонимен

преди 9 години

Нагла та дрънка!

37

Бранник

преди 9 години

Голяма грешка е това, че за Коледа няма да бъде дадена добавка към пенсиите на пенсионерите. Това че "добавката" сама по себе си няма да оправи бита на пенсионерите е безпорно, но факт е също и това, че всяка стотинка за един възрастен човек е от полза, особено когато идат празници. Това, че "нямало пари" е фарс, поне от моя гледна точка!

36

Анонимен

преди 9 години

Тука в тоя форум си пишат 5-6 *** герберуги и си цакат плюсчета! Жалки сте!

35

Марк

преди 9 години

Крайно време е червения *** за бъде изринат! Забрана на БКП/БСП, Манолова и останалите *** в Белене!! Долу БКП, !!!! Червените *** в ТВУта!

34

Анонимен

преди 9 години

няма ли кой да я застреля тази ***

33

Анонимен

преди 9 години

чета че на кюстендилската слива и запушвали устата с новите правила в парламента че то твоята уста може да се запуши само и единствено с един голям набор

32

Пиар агент

преди 9 години

Другари червени *** , знаете , че защитавате загубена кауза. Вярно имате нужда от пари , но това тук е пълна простотия. Мая-картечарката ли ще защитавате , не виждате ли , че Миков мълчи като наакан. Ако беше толкова хубаво управлението на БСП-ДПС-Атака , защо подадоха оставка . Трябваше да останат и сега щеше да богатеете и да живеете като Станишев на собствена яхта. Жалки и нещастни хорица .

31

Анонимен

преди 9 години

абе тая кога ще върне парите ,които взе за калпавия изборен кодекс заради, който набута бат Сали в парламента?Кюстендил, спите ли бре?

30

Чичин

преди 9 години

Да има как само да и го топна на майчето та да види чича и кво може.

29

Анонимен

преди 9 години

Тия мъже в БИГ БРАДАР НИ ПОКАЗАХА КАКВО ИМАТ В ГАЩИТЕ ... ВСИЧКИ ЛИ БЪЛГАРИ СА С ТОРКОВА МАЛКИ П.Ш.И??

28

Анонимен

преди 9 години

Мая Манолова, ако види резаната ми карабина ще забрави българските п.ш.ета

27

Анонимен

преди 9 години

Що магистрала Бойко и построи. Що работа и се отвори и пак недоволна.

26

кмет на Кюстендил

преди 9 години

Мая Манолова е събирателен образ на простотията и невежеството на БСП-ДС . Какво да коментираш човек , който първо говори , а после мисли . Другарите от ДПС-Дилян-Павел и Сава , мълчат като наакани . Жалки хора и нещастни партии .

25

Анонимен

преди 9 години

Таз що не върви в северна корея на хубавия живот?

24

мухахахаха

преди 9 години

2 милиона пенсионери по 100лв=смятай Радост мен ще ме заболи главата

23

hahaha

преди 9 години

Само че за разлика от предишния марионетен формат в НС, сега постоянно ще има кворум и никой няма да зависи от Бялата Златка, която сега мълчи в ъгъла с морда пълна с фашкии!!!