17

софиянец

преди 9 години

Министерството съобщи, че в сряда самолет е нарушил въздушното пространство на Естония и Литва, след което се е отправил към Калининград.Засега руското министерство на отбраната не е коментирало информацията.

16

Бранник

преди 9 години

до 23 УкраIна винаги е била наш боен другар *** москалски, а милиционерското "православие" на ВЪРБА! УкраIнi е готова да воюва за Свободата си с москалите, щом това искат:))) да го ядат

15

софиянец

преди 9 години

Холандски изтребители са били вдигнати, след като руски самолет е нарушил въздушното пространство на Естония и Литва 13 Ноември 2014 | 19:37 | Агенция "Фокус" Холандски изтребители са били вдигнати, след като руски самолет е нарушил въздушното пространство на Естония и Литва. Два холандски изтребителя Ф-16, които участват в патрулите на НАТО във въздушното пространство на балтийските страни, са били вдигнати по тревога, за да придружат руски транспортен самолет, предаде РИА Новости, позовавайки се на изявление от холандското министерство на отбраната.Министерството съобщи, че в сряда самолет

14

Тихомир Томов

преди 9 години

Стига 2 месеца почивка ! Защо е това въоръжение щом не се използва . Горивата поевтиняват на фона на салютите от Украйна до Кобани !

13

ивко

преди 9 години

Само решителна и светкавична военна намеса на Путин в източна Украйна може да спре бъдещи кръвопролития. И разбира се разбиване на шпионската мрежа на ЦРУ в района.Путин напред -Европа те чака.

12

Анонимен

преди 9 години

Хора, изборите в Украйна показаха, че 60 % от населението(без Доснбас) е против властта на хунтата!

11

успех на ...

преди 9 години

... Източна Украйна с/у *** в Киев и Западна Украйна!

10

викинга

преди 9 години

Миъсна американска ***,намести се в България,подкупи продажните ни политици,източва ресусите ни,сега иска и на Украйна да сложи ръка !!! Вън НАТО от славянския ни свят !!!

9

Петър

преди 9 години

Накрая ще стане като в Босна - две отделни държави под името федерация. Западна Украйна ще е в ЕС и НАТО, Луганската и Донецката Република ще са към Евразийския съюз, Жалко за невинния народ дето измря. Украйна вече не съществува.

8

ни съ знай

преди 9 години

Глупавите не ги сеят, сами си никнат!Ще им дойде акъла, но след дъжд , качулка!

7

Анонимен

преди 9 години

САЩ решава да организира поредния преврат и всичката *** изпълзява от дупките си и става герой за продажните западни медии.

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 3Ne 4oveka e gotov da brani rodinata si ot agresora no vie kvo razbirate rusnacite za vas sa bogove

5

Анонимен

преди 9 години

До rusnakDAI BOGE.

4

Dublin

преди 9 години

Elkee...nosut ti raste li ...,raste......skoro niama da mozes da hodis iz ofisa...I to samo za pustite mu 30 sreburnika...

3

Анонимен

преди 9 години

,,NO POVECETO VAPROSI BIAHA KOGA SHTE SE BIEM",NO TEZI UKRAINZI SA POLUDELI,TOVA OZNACAVA SMART I RAZRUSHENIA, ATE ZADAVAT TOZI VAPROS.NAISTINA TE (UKRAINZITE SA NERAZBIRAEMI),MECTAIAT DA UBIVAT,MECTATA IM E DA UBIVAT RUSNAZI,DEZA GENI....TOVA SA MECTANITE GITELI NA EVROPEISKIAT SAUZ.

2

само за обща култура

преди 9 години

Изгледайте този документален филм за Съветския фашизтм в Украйна и ще Ви стане ясно защо е всичко!Кой е фашист и кой не,чия е идеологията и т.н.тThe Soviet Story (2008) subtitled

1

rusnak

преди 9 години

Не е вярно, руските войски са до Ню Йорк!