63

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Забравихте как руснаците ни пречеха да ги побеждаваме на спортното поле. Няма по-големи националисти и фашисти от тях !"Ам не знам ти в коя дупка си отрасъл, но най-големите спортни успехи са ни били на олимпийските игри в Москва, където се класираме на трето място по медали след СССР и ГДР с 41 медала ;) На последната олимпиада колко медала взехме? Два?

62

Анонимен

преди 9 години

Пак на политика го обърнахте. Забравихте как руснаците ни пречеха да ги побеждаваме на спортното поле. Няма по-големи националисти и фашисти от тях !

61

Анонимен

преди 9 години

Пулев , е грозен и отвратителен българин значе : трябва да бъде бит Сега тръгвам с ЧАДЪРА И ОЩЕ В ПЪРВИ РУНД ,, ОТВАРЯМ БЪЛГАРСКИЯТ ЧАДЪР , И ПОРЕДНИЯ ПСИХАР ПУЛЕВ ДА УМРЕ...

60

Анонимен

преди 9 години

Абе и двамата не са стока. Кичка е шутка която се скатава и хленчи, да не говорим че е най-скучния боксьор, който спорта е виждал. Пулев пък е ***-чалгаджия. Но пък е 1 - роден ***-чалгаджия и 2 - не чак такъв женски полов орган като Кичко, така че ще му стискам палци. Кичко не държи на удари, една по-сериозна баница и ще е до там, дано Пулев запази самообладание и смачка мутрата на гнусната мижитурка.

59

ясновидец

преди 9 години

чакайте, чакайте... нека да се допитам до кристалната сфера.....мдаа..виждам, че в 19тата минута, кобрата ще нокаутира този надут *** и ще го прати в кома за цял месец...колко жалко, киевци ще останат без кмет

58

Анонимен

преди 9 години

Да се бият без ръкавици !

57

Анонимен

преди 9 години

Това с ръкавиците е грозно вътре има метал и твърда пласмаса гаден укрий ...СССР и НРБ ВЕЧНА ДРУЖБА !!!

56

Анонимен

преди 9 години

Депотат е в УКРАЙНА не в БЪЛГАРИЯ !

55

ИСТ

преди 9 години

Кобра, тегли му един здрав бой но не го убивай- депутат е, има имунитет.

54

Един Българин

преди 9 години

Кобра, нас българите, всеки гледа да ни прецака, да играем по неговите правила, променени в последния момент. Ти обаче не бъди "мека китка" като националният отбор по футбол, а бъди като БЪЛГАРИНЪТ , на когото си кръстен - смажи украинеца по неговите правила! Така е най-сладко!!! След това ако някой иска мач с теб, играя не на всяка цена, но запази честта си и не бягай. След време неизбежно ще има млади и по-силни играчи. Българинът трябва да побеждава и да пада с чест!!!

53

Анонимен

преди 9 години

Аз се надявам Кличко да пропусне пресконференцията след мача поради липса на съзнание. Давай Пулев!

52

Иван Тодоров

преди 9 години

Коврю след този мач вече ще си само един спомен

51

художника

преди 9 години

Разбий го "Кобра". Ти си там, където тия дето те плюят никога няма да бъдат. В светлините на прожекторите цял свят ще те гледа, каквото и да се случи, заради теб ще споменават и България.За добро или зло, важното е хората да знаят, че ни има на картата.Кобра, България, Олееееееее!!!!!

50

Анонимен

преди 9 години

До боксер проНе знаех, че човек може да бъде толкова неграмотен като теб..

49

Анонимен

преди 9 години

Тоя Кличко ако не ми хареса как ме гледа на улицата ще му смачкам физиономията! Па кво остава за Кобрата!?

48

tuka

преди 9 години

аре стига с тоз комбайнер, Кличко че му скъса дупето от бой , а аз ще се кефя с една голяма кутия пуканки как му разбиват физиономията :)))))))))))

47

Анонимен

преди 9 години

До българка 61Мила, ела да ми стиснеш онази работа. От стискането на палци полза няма.

46

Българин в Дания

преди 9 години

Какво може да се очаква от гражданин на Хохландия (Украйна превод - Покрайнина, по-добре да не ви казвам на коя страна) Пожелавам същото да се случи на Киев в политически план и Русия да си върне старата столица и да си получи статуса на град номер 10-15 като областен.

45

Анонимен

преди 9 години

То и *** беше готов за номер едно ама удари греда.Та и с тоя ще е същата история.Г-н Никой Опулев щял да става световен шампион............... ХА-ХА-ХААми да дойде Кали и да му изпее от онези песни 4-4-2 ..........и тИез момчИетЪ за милиона на светЪ ще стават шампиони.СМЕШНИЦИ!!Само *** *** може да се ндзенява до степен ИДИОТИЗЪМ.

44

Танас

преди 9 години

Давай, Кобра, смачкай го! Този *** украинец, чийто брат съсипа страната си и я унищожи, заслужава да му бъде нашокано канчето