66

Даниел

преди 9 години

До КиретоНе е само Опенхаймер в проекта за бомбата. Поне според историята, виновни са Клаус Фукс, Грийнглас, Хари Голд и сем. Розенберг.

65

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

А ДРУГА ПЕСЕН ЗАПЯЯХА ЗАПАДНЯЦИТЕ И САЩ. СРЕЩУ ТЯХ ИМА ВЕЛИКА СИЛА. ТРУДНО ЩЕ СЕ ПРЕБОРЯТ С НЕЯ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ТЕ НЕ ИСКАТ ВОЙНА А МИР И СВОБОДНА ТЪРГОВИЯ, БЕЗ САНКЦИИ. ВЗЕ ДА ИМ ПЕПИРИЖЕ ПОД ЕЗИКА. ДОСТА ЗАГУБИ ПРЕТЪРПЯХА С ТИЯ САНКЦИИ И НИЩО В СВОЯ ПОЛЗА НЕ ПОСТИГНАХА. ТРЯБВА РАЗУМ А НЕ ЕМОЦИИ!!!!

64

бунзен

преди 9 години

До препоръкакисинджър е международен престъпник, не особено умен, просто злобен и ефективен. и не е гробокопач на СССР толкова, колкото унищожител на възможноста СССР да умре цивилизовано, без да бъде ограбен и наследен от олигархията. той и комплексирания тъпир Никсън. двама простаци, облечени във власт.

63

косе босе

преди 9 години

До ЩеревЩерев, научи първо граматиката и тогава пристъпи към политиката - това запетая, д или Т и прочие дреболии.....

62

Даниел

преди 9 години

До ГошоЯ светни каква "личност" е Сталин, че не ми е ясно ? Само за твое сведение - Сталин е нищо повече от масов убиец, престъпник и банков обирджия. Само по негово време и преди ВСВ в СССР са избити или измират от глад десетки милиони. Жертвите в Хирошима и Нагазаки са бледа сянка на жестокостите на Сталин. Двете бомби са, за да се принудят фанатизираните японци да капитулират и да се спаси живота на съюзнически войници. "Бранник" не знам дали е позьор, но ти определено си невеж ***.

61

Щерев

преди 9 години

Аз мисля че една атомна бомба пусната в Москва ще затопли студената война.Тоя дятка не вижда ли че Русия се е превърнала в терористична държава с имперски амбиции.

60

Венелин

преди 9 години

Не грешка, СМЪРТОНОСНА грешка на ЕС, която го изпраща в глух коловоз и ще доведе до гибелта му! ЕС със ресурсите на Русия можеше да доминира в света през следващия век, но вместо това той се хвана да слугува на американците, скара се с Русия и се го набута сам (автогола). Това америкнците ги устройва, но за ЕС ще е фатално. Ето, руснаците пак подписаха 20-тина договора с Китай и пренасочват газа натам. Съответно доставките за ЕС постепенно ще намаляват. От САЩ ли ще внасяме газ?

59

Анонимен

преди 9 години

грешката я направи русия като си създаде вражда в украйнския народ. украйна има право сама да определя бъдещето си

58

препоръка

преди 9 години

До всички които плюят по Русия да прочетат какво казва Хенри Кисинджър и ако могат да помислят върху това.За тяхно сведение той един от гробокопачите на СССР.Дерзайте.

57

Бай Мангал

преди 9 години

Руснаците нямат нищо общо с евреите!

56

Анонимен

преди 9 години

"Русские Витязи" пристигнаха в Китай, заедно с Владимир Путин.

55

до 71

преди 9 години

Те тия нямат страна ,те са каквото им заповядат конгресмените от евреиски произход във конгреса. Ти каква страна искаш да имат като Израел са 7 милона бедняци .САЩ имат 6 милона супер богаташи евреи ,политици,бизнесмени,конгресмени,банкери. Може ли сиромах да рита срещу господаря си ,нали оня ще го остави да умре от глад .

54

до62

преди 9 години

Те не са никакви русофили. Още ли не схващаш каква е играта по тия форуми

53

Анонимен

преди 9 години

Господа русофили и русофоби, някой ще ми каже ли каква е позицията на Изреал по украинския конфликт и санкциите срещу Русия? Тия пичове на чия страна са ?!

52

до64

преди 9 години

Големи простотии ръсиш .Направо се чуди човек какво да ти отговори.

51

Констататор

преди 9 години

Ех, де толкоз акъл у Барозу?

50

циника

преди 9 години

57, "моето любимо" Гоце май е приютено в правителство на транснатлантическия сговор,м? И как така Гоцето ми е любимо? Да не е станал марксист?

49

Анонимен

преди 9 години

Кире, не си прав. Гоце днес е първа дружка и ортак на Буда. Виж как си плюят в устата.

48

циника

преди 9 години

И е абсолютна глупост да се твърди, че комунистът нямал родина. Как да няма - цялата планета ми е ридан, драги! Излез малко от тесногръдия провинциализъм.

47

Кирето

преди 9 години

До до 50--58. Аз това го зная ,но тук пишещите Русофили изразяват ненавист към ЕВРЕИТЕ.