38

политолог-българин

преди 9 години

Червения *** е толкова озлобен , че пяна му излиза от устата и г--а . Такъв бил Борисов , онакъв бил , но той е Премиер и такива дребни душици като теб *** никой не ги забелязва. Сега на дневен ред е да се изгонят всички супер-калинки от БСП и ДПС. След това държавата ще тръгне напред. Това е другари , за вас остава само да пищите като червения *** , но това е музика за ушите на народа , който ви мрази от сърце. На следващите избори БСП - 4 % и край с вас .

37

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Попитали радио "Ереван" може ли да има нещо по-лошо за България от Тройната коалиция ... - Четворната ! -отговорило радиото. :) :) :)

36

хладен ум

преди 9 години

По принцип медийте трябва да са опозиция , ама не и в БГ. Говоря за НОВА ТВ , винаги ходят герберисти в предаванията им,а те такива въпроси им задават... нито за цените на тока,нито за доходите на хората,данъци и т.н. Господари на ефира,скалъпили един колаж на Сидеров как го оплюва журито на Х фактор, и това е било издънката на седмицата. А същото жури ръкопляска на Борисов. Нижте и днес Колезич как ще се скъса да хвали Тиквата.

35

Анонимен

преди 9 години

сега с любопитство ще гледам, как Борисов е възприел уроците на ментора Живков, който успя за кратко време да удуши всичко живо, което не се водеше по гайдата му и така властва непрекъснато 35 години.

34

RAMBO

преди 9 години

малко информация за непросветените.кой е бойко-той е работил за държавна сигурност с прякор буда.бойко е комунист от бкп и майор от убо.бащта му е служител на мвр.бойко има досие в цру и олаф като престъпник.кой е цветан цветанов-той е член на бкп и старшина от държавна сигурност и син на шофьора на най довереното лице на началника на държавна сигурност и масов убиец григор шопов.коя е цецка цачева-тя е член на бкп и висш партиен секретар на окръжен народен съвет плевен-ЦЯЛАТА ИСТИНА RAMBO RAMBO

33

до 39 социолог

преди 9 години

Народът каза, че не желае Борисов. 84% от българските избиратели не гласуваха за Борисов. 75% от българските избиратели не гласуваха за Четириглавата Ламя на Борисов и на Олигархията. 51% не гласуваха изобщо, защото не искат Мафията и Олигархията да ги "управляват".Протестна Мрежа каза - "Когато отвратените не гласуват, управляват отвратителните" и описа така още миналата година Четириглавата Ламя на Борисов, на Мафията и Олигархията.

32

Анонимен

преди 9 години

до 42Що? Все пак съм българин! Нямам търпение да дойде събота....Кубрате, всички истински българи сме с теб на 15-ти ноември! Другите не са българи, а турци.

31

Анонимен

преди 9 години

Значи започва голямата чистка - смяна на директори и т.н.

30

10 зам.минист.турци

преди 9 години

Я кажи ми гълъбче ле бяло,Буда видя ли като си летяло,ножицата смело да разтвори,за център-дясно само да говори!

29

Премиер, против...

преди 9 години

... когото гласуваха 84% от българските избиратели. "Правителство" на Олигархията и на Мафията, зад което стоят само 25% от българските избиратели, а 75% или 3/4 от тях не.Това е Четириглавата Ламя, която някои лицемерно наричат "правителство" на Борисов 2.Няма по-неморално, -нелегитимно и -безпринципно от Четириглавата Ламя на Борисов.

28

социолог

преди 9 години

Логично е , но не е много професионално червените *** да докарват вода от девет дерета за да плюят правителството. Колко и защо са гласували няма значение, то е било еднакво за всички партии. ГЕРБ има повече депутати от БСП + ДПС взети заедно. Това е казал народа и това е истината. Миналото правителство беше превратаджийско и затова си отиде. Народа пак беше избрал ГЕРБ за първа политическа сила , но БСП-ДПС-Атака чрез преврат взеха властта . Сега ще скимтят в ъгъла като пребито куче.

27

Анонимен

преди 9 години

Кубрате, цяла България е зад теб след 6 дни! Излез и се бий със сърце! Излез и се бий с духа на всички наши ханове, царе и водачи в 1300 годишната ни история. Излез и се бий с несломият дух на Апостола! Сега или никога, човече! Ако спечелиш, печелиш най-великата победа в историята на българският спорт за всички българи!

26

Анонимен

преди 9 години

спрете плюенето!

25

Доли БСП

преди 9 години

Дооо виии ждa неееее, комунетaaaa!

24

БГ

преди 9 години

Хареваме или не правителството,то трябва то да работи.Някой да е на друго мнение?Това можем,това правим!

23

Анонимен

преди 9 години

До 25 и сега, това ли правите, препикавате го високото дърва, да изсъхне

22

Анонимен

преди 9 години

Вежди алкохолика министър пак на културата..тоя който псуваше на майка всички българи????Срам и позор! Герберасти вий...вий сте ***!

21

миналата година, ...

преди 9 години

... по време на протестите с/у Орешарски, Протестна Мрежа издигна следния лозунг - "Когато отвратените не гласуват, управляват отвратителните".Този лозунг описва днес точно Четириглавата Ламя на Борисов, което представлява само 25% или 1/4 от българските избиратели. Против Борисов гласуваха 84% от българските избиратели. Четириглавата Ламя е най-порочното и нелигитимно "правителство", което сме имали.

20

Монархист

преди 9 години

И отново някои ще назначават близки, приятели и познати с купени дипломи или направо без никакви дипломи и/или квалификации. Честито! И очакваме тези да стабилизират положението?!

19

Анонимен

преди 9 години

do 27Истината май боли, а гербераст скапан? Не те ли е срам от вожда ти бе, че се коалира с турци?