61

9

преди 9 години

Аз не мога да разбера какъв им е проблема на всички,че ДПС няма да е в управлението,че чак и Европа били против. Я да ми кажат друга държава,където партия от друг етнос участва в управлението на държавата!?

60

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Най-накрая имаме американофилско правителство, което ще ни отдалечава от москва и путин!!!Да живеят ЕС и САЩ!!!Долу русия, путин, жириновски, евразийския съюз, комунизма, социализма, марксизма, ленинизма!!!

59

Анонимен

преди 9 години

Абе ***, заради твоето дупене на турците БСП се срина !Ега ти гьон сурата .Теб трябва да те изхвърлят като мокро коте от БСП, иначе ти ще продължаваш да я дърпаш към дъното .

58

КОШМАРА-АТАКА

преди 9 години

ПРИЯТЕЛИ, БЪЛГАРИ!СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧИЕ Е ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО- НА ПЕЕВСКИ И ДОГАН!ЦЯЛ ДЕН ПЕЕВСКИЯ САЙТ БЛИЦА ИЗЛИЗАТ СТАТИИ СРЕЩУ АТАКА И СИДЕРОВ ЗА ДНЕШНИЯ ХИЛЯДЕН ПРОТЕСТ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА СРЕЩУ НОВОТО КОЛОНИАЛНО ПРАВИТЕЛСТВО ПОДПИСАНИ ОТ ГЛАВНИТЕ РЕДАКТОРИ КАМЕНОВ И ИЛИЕВ С ТЕКСТ-""Г-Н СИДЕРОВ ЗАЩО ВДИГНАХТЕ ХОРАТА, ВЪВ ВАС ОСТАНА САМО ОМРАЗАТА""! Е ПОНЕ КАРТИТЕ БЯХА СВАЛЕНИ! ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ЗАДЛУИСНО ПЕЕВСКИ И ДОГАН! ТОВА Е ИСТИНАТА!

57

DSK47

преди 9 години

А бе тоя ли ще ми говори за НФСБ, ако не се беше сдушил с "най-европейската партия" Атака, как щяхте да се крепите 16 месеца и да продължавате да крадете. Станишев, жалък си като се правиш на "европеец". Ти си закърмен със съветизма и комунизма от Москва! А най-голямата лъжа и манипулация е да представяш БСП като лява партия. "Модерните леви" от БСП са всъщност най-облажилите се промяната на собствеността. Комунистите следват принципа "моето си е мое, а пък чуждото е общо", разбирай пак мое.

56

американецо

преди 9 години

Кой беше тоя? На престъпник прилича!

55

911

преди 9 години

Абе има ли власт и закон в тая държава или не? Отидете веднага с патрулната кола и арестувайте този крадец!

54

АНОНИМЕН

преди 9 години

Местан е бесен и заплаши ,че и на колене да му се молят няма да подкрепи сегашното правителство ,защото знае ,че досега Станишев му се е молил на колене с гръб към него за ,,принципно// правителство.

53

Анонимен

преди 9 години

Плъха-Дезертьор и крадец най-после изпълзя от дупката си... Един от грабителите на КТБ, който, като видя дебелия и побърза да офейка яко дим...

52

АНОНИМЕН

преди 9 години

Този има очи като плочи и уста като селски ***,ако знае колко го мразят хората ще се скрие на женка си под полата.

51

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМного точен коментар!

50

Анонимен

преди 9 години

Вятър духа дъжд вали, ала на СерГей му се стъжни.

49

Анонимен

преди 9 години

Ужас на снимка!

48

ОЛАФ

преди 9 години

Най-големия фен на Станишев е Бойко Борисов! Станишев свърши половината работа за потъването на БСП. Бойко всъщност не се напрегна много за да довърши червените, Станишката ги задуши в копупция и кражби като за последно.

47

Анонимен

преди 9 години

Това е един алчен болшевик - буди само съжаление и отвращение!

46

Анонимен

преди 9 години

А ти къде си бе мишок??? Напусна потъващия кораб...

45

Анонимен

преди 9 години

..и, нагъл на всичкото отгоре..

44

Анонимен

преди 9 години

Този е най-големият терминатор, никой - дори и фашистка Германия - за 100 години не можа да ликвидира социалистическата партия така до дъно, както той го направи /заедно с Моника, де/.

43

важно

преди 9 години

*** смотан ти разсипа партията и пак имаш нахалството да правиш оценки. Михов първо тебе трябва да изрита от БСП !!!!

42

Анонимен

преди 9 години

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, нагалитет, нагалитет на н-та степен, СерГЕЙ. Ами твоите коалиции, чедо, какви бяха? Безкрупулни, нагли, крадливи, събрани от кол и въже мишки. Каква е коалицията от 2005г НДСВ+БСП+ДПС. Отговор: Крадлива. Каква е коалицията от 2013г БСП+ДПС? Отговор: Олигархична и крадлива. Проклето да си, глупаво човече такова. Скрий се под полата на Моника и замълчи от срам. Съсипа БСП, *** се и с държавата. Голям мъж, няма що!