117

Анал гин

преди 9 години

"И на колене да ни молят, няма да подкрепим кабинета", но ако се надупят ще си помислим.

116

Ваш агент Павел

преди 9 години

Абе друго си е султан Ахмед Доган да ни направлява и да ни спуска порциите, а нашият червен чугунен батальон, воден от Съсел Дмитриевич и подпрян от Болен Рубладжиев, да ги гласува зад яките метални заграждения и жандармерийски палки ! Някак си по-впечатляващо и респектиращо е ! И най-важното, гарантира етническите права и нашата демократична eвроатлантическа ориентациия !

115

К-н Петко войвода

преди 9 години

Парламента трябва веднага да се обезпаразити от разни крадливи депесарски и бесепарски физиономии. Ако не се изринат навреме ще се размножат като въшки в мазна ***! КАЗАХ!

114

Сашо

преди 9 години

Лидерът на ДПС видя "широко разтворена паст" за власт на Реформаторите. Павкааааа, Павка, вие от 2001 до 2009 бяхте на власт, а сега ревеш за хора които никога не са били във властта, ако те са с широко отворена паст, то вие сте били с широко отворени бузи само и само да крадете и назначавате неграмотните си кадри, хайде холан недей, най малко 20 години няма да се докопате до порциите / дотогава дано са прогледнали тъпите ви и алчни избиратели /

113

vesko02

преди 9 години

Кога започва демонтажа на ДПС от държавната машина?

112

Анонимен

преди 9 години

За Деформаторите обаче е абсолютно прав Местан, справка - Кунева и Лукарски.

111

Анонимен

преди 9 години

136И аз съм против депесарите и *** във властта, но инфото ти е малко грешно, шо се касае до ВЕИ. Няма депутат от ГЕРБ, който да няма интереси при ВЕИ-тата, а за тези на Цветелина Бориславова да не говорим.

110

Анонимен

преди 9 години

Никакви момичета никъде не са изчезвали. Световната подкрепа на военна операция изчезна и беше необходима нова причина за въвеждането на войски в Нигерия с цел завземането под контрол на новите нефтени залежи в тази страна.

109

Анонимен

преди 9 години

Изкуствено разпространяваната чрез ваксинация болест, наречена ебола, е донесена в Африка с цел да се създадат условия за въвеждане на войски в Нигерия, Либерия и Сиера Леоне.Необходимо е да напомним, че съвсем наскоро Америка се опита да използва Боко Харам с цел въвеждане на войски в Нигерия. Но лъжливата история с Боко Харам постепенно се разпадна благодарение на това, че нигерийците започнаха да разпространяват истината.

108

DSK47

преди 9 години

До НепознатНа кой господ се молиш? На Станишевия, Догановия, или Путинския?През периода 2007-2009 нещата вървяха не благодарение, а въпреки управлението на тройната коалиция. Ако не бяха крали толкова много, България можеше ида не пострада токова силно от кризата. А самозапалването е последствие на "успешното" управление на тройната коалиция и на тоталното ограбване енергетиката чрез Белене, Цанков камък, ВЕИ, като "бенефициентите" са ясни - върхушката на БСП и ДПС. Затова сега ги боли много!

107

Анонимен

преди 9 години

Класация за най-крадливи мекерета: 1 място - ДПС, 2- БСП, 3 - АТАКА, 4 - ББЦ . Машалла крадливи ***! Стъпчете ги и ги обезпаразитете с газ под гнусните *** ***!

106

Анонимен

преди 9 години

131/Тихомир Томов-Питах го. Отговори ми, че за един агент се изискват много повече качества, отколкото за един *** милиционер. Но бай *** тъпака никога няма да го проумее и ще си остане един глупав ***.

105

Анонимен

преди 9 години

На Местан винаги бих повярвал, но на тиквочите, които уж целяха 121 гласа, станаха 100, та 80...-никога. Гербавата комунистическа пасмина няма дълго да изкара.

104

Тихомир Томов

преди 9 години

До Rad Като е такъв питай го защо още в казармата е вербуван за доносник на ДС - мъж или *** / ПЕЗЕВЕНК /

103

Анонимен

преди 9 години

Само да не дойде Дол да дърпа ушите Бокови, че като си го знаем нашият колко е лесно сгъваем... Затова не се радвам предварително, ще изчакам.

102

Анонимен

преди 9 години

За всичко е бил прав Волен Сидеров. За разлика от гербави милиционери и ченгета не се на.упи на тиквата. Истински Апостол на нашето време. Само Атака!!!

101

АНОНИМЕН

преди 9 години

Само Станишев заставаше на колене с гръб към него .

100

Rad

преди 9 години

Местан е истински мъж и политик, за разлика от продажните измислени патриоти-доносници, които не минаваше ден да не плюят по Бойко по скапаната си кабеларка. На следващите избори получава гласа ми.

99

Непознат

преди 9 години

Много злобен народ ЕИИИИ, ХА ХА ХА ХА

98

ХА ХА

преди 9 години

Бля бля бля! Агент Павле, айде оди да словоблудстваш пред огледалото! Надявам се никога повече да не видите власт! Мафиоти!