19

Анонимен

преди 9 години

Ще видим след няколко месеца какво ще стане с долара, когато Русия започне да продава петрол на някои партьори в рубли. В момента рублата е оставена на пазара да се стабилизира. Няма никакво значение за Русия на колко ще се стабилизира, Русия има достатъчно приходи във валута. А Саддам и Кадафи искаха да продават петрол в евро, но Путин не Саддам, и Русия може да помели САЩ само за минути, САЩ дори и не си помислят, че могат да нападат Русия.

18

Божо

преди 9 години

Инфлацията стимулира нормалните руснаци да стимулират европейските и американската икономики като ЕМИГРИРАТ !!! руската икономика зависи изцяло от износ на суровини и оръжие !!!

17

ст

преди 9 години

До Анонимен имам 20 хиляди рубли от бурото станали дай си номера да се разберем да ти ги продам така или иначе не ги ползвам.

16

st

преди 9 години

До до 15 Д да Сорос плаща в долари валутата която путин носи в джоба си нали знаеш този факт.

15

Анонимен

преди 9 години

Де да спадаше аз щях да си купя рубли и после да продавам ама там е работата че се покачва а Путин бърка в *** на Обамата ха ха ха.

14

до 15

преди 9 години

Бегай при Сорос да ти даде парите и гледай да не са в рубли.

13

Дядо Петър

преди 9 години

Заради драстичното спадане на курса на рублата напомням на всички "русофилчета", дращещи по форумите, да поискат от руския посланик в България повишаване на хонорарите си.Разбира се, ако не са на директно плащане от Москва.

12

!

преди 9 години

ЕДИН ПО ЕДИН - ДО ЕДИН!

11

Анонимен

преди 9 години

защо всички руски олигарси са етнически хазарски юдеи начело с путин и медведев

10

Анонимен

преди 9 години

Е къде да иде па тоя естествено в най-корумпираната държава ще иде.

9

Божо

преди 9 години

До джиджиПредлагам ти да спестяваш в руски копейки в магаданския клон на банк оф *** !!! Лихвите се изплащат в самовари, които присглобяване стават калашници :)))

8

Анонимен

преди 9 години

Значи като се перат пари на ЦРУ от наркотиците през американските банки може, а на руските олигарси не може . Що така избирателно бе?!

7

Анонимен

преди 9 години

Така значи в тоя голям краварник наречен САЩ и пари се перат ето за какво отиват парите на данъкоплатците да живее Путин и руската администрация.

6

st

преди 9 години

Типичен източноевропейски бандит.

5

Анонимен

преди 9 години

Сриването на новосъветската рубла продължава с цялата си красота!

4

джиджи

преди 9 години

Сащ не искал мръсни пари от корумпиран сделки на чужденци прането на такива пари е тяхна запазена марка. само дето не са платили и узаконили патент за това иначе с какво се занимават офшорките вДалуейт да не би да препират гаките на бабите.

3

Божо

преди 9 години

Трябва да се национализират всички пари на американски олигарси в съветски банки !!! тимченко , заради това име вероятно е укрофашист и лъже другаря ***, че е православен магадански руснак !!! Долу долара, горе рублата !!! :))))

2

Чудаци

преди 9 години

Ей, това краварите вече се чудят какво да предприемат! А нали акъла им е толкова, пак се закачат с уж приближени до Путин. И кво от това? Той Тимченко пръв и отдавна всичко продаде и премести в Сингапур и Китай. А и каза, че на неговото семейство вече нищо не му трябва, той е пистигнал всичко каквото е искал. И ще подари на държавата по-голямата част. Но това, ония с кока-колените си мозъци не могат да го разберат. *** материалисти, които се купуват за 30 сребърника. Направо са жалки!

1

Елемаг

преди 9 години

Ама като крашне долара,ще му се молите да пере колкото се може повече.Ама нямаааа.