76

Анонимен

преди 9 години

Щом са пратили наблюдатели, поне да се обосноват, защо не признават тези избори?! В Папуа Нова Гвинея също имаше избори преди 4 дена. Не знам сега ЕС ще ме пусне ли на територията си или не, понеже съм чужд гражданин. Семейството на жената 3-то поколение не са човекоядци и предполагам си губя защитата от БХК, ДПС и Цветелин Кънчев. Нещо за Крим, Сирия, депутата дето уби 2 момчета с Туарега си миналата година, човека дето съди мафиоти за незаконно строителство във Варна, а?

75

Надя

преди 9 години

До обектевенЛеле,мачото освен *** е и неграмотен.Пише се "хОрошо".Не ми е роден език, но го поназнайвам.И да не се меся в мъжки разговори казваш?В селската кръчма ли те научиха на обноски?

74

Неутрален

преди 9 години

Когато русофили и русофоби се карат в някой форум, е най-добре да стоиш и да гледаш сеир, докато обаче не ти се дореве от простотията им. Разберете, че светът не е черно-бял. ЕС и евразийският съюз са нечитави абсолютно поравно. Русофилските са крипто-комунисти или дори отявлени такива, а русофобските са някакви псевдо толерантни "хуманисти". Русофилите казват на другите, че са фашисти, а вторите казват на първите, че са болшевики! Голям цирк сте!

73

WTF

преди 9 години

81% :). Така и Тодор Живков едно време печелеше изборите :)... Е той с малко повече - 92%. Ама се в г*з и за съжаление този път украинския :). Хора бягайте от Донбас докато е време, че ще настават там страшни времена...

72

бащецата Сталин

преди 9 години

Бендеровче само с едно мръдване на мустаците и ще отпътуваш по Транссибирската магистрала!Така че бягай в северна посока, докогато те крака държат.

71

Наблюдател

преди 9 години

Бандеровче, знам, вие признавате само такива под натиска на анционалистически фашистки образования и частни армийки на олигарси, уса инструктори, белкуотърджии, снайперисти и разни други прозападни наемници дошли да ви подкрепят... и обичате да действате със заплахи към мирните хора , а при опит за дебат ревете и скачате като маймуни припявайки че който не скача е москал и заслужава пълно изтребление ... мдам.... жалка пасмина сте, жалка ....

70

обектевен

преди 9 години

Како Наде.Или може би Наташенка девочка харошая -сготви си пелмени с черпак сметана и се навечеряй със здраве!И в мъжки разговори МОЛЯ не се меси!

69

Наблюдател

преди 9 години

Адаш, тоя одисей наистина живее в някакъв измислен свят... Кой щял да натиска псоочените от него държави...охх, моля те тебе който си горе, слез и си прибери вересиите от този свят, че да може нормалните да почнат да живеят по-добре и спокойно...

68

Наблюдател

преди 9 години

До одисейчото Така ли мислиш? Че на тези страни не им диктуват!Еми това е твое право, но жалко че се заблудих в тебе!

67

S

преди 9 години

Ако към тези 65% прибавиш негласувалите и бежанците заради войната със сигурност ще излезе над 100%

66

Наблюдател

преди 9 години

Одисейчо, искам да те попитам от каква националност си?И изобщо нещо повече от гимназия завършил ли си?

65

Наблюдател

преди 9 години

До одисейчото : А ти защо си толкова убеден че 34 % са били точно под натиск, ане тия 60 % а :)) като знам бройката на западно ЕС и уса гъзоблизци, по близко е до акъла че точно тия 36 % са били от малкото независими мислещи държави в света , а не дупедавци като Бг и сие новоприети еУропейци :)))Ааа, как забравих бе, трябва да се гледа западната статистика за кои са демократични държави , тц тц тц, как забравих :)))))

64

Анонимен

преди 9 години

Препоръчвам ви да хвърлите едно око на статията на чеха Йозеф Вотипка със заглавие "Антируски поход" и подзаглавие "Путин все едно ще ви финтира".

63

Наблюдател

преди 9 години

До Наблюдател: Добре ме клонираш, но няма нужда :)))) Одисейчо мога да го правя луд и смешен и сам :)) Толкова е "ерудиран " че дори когато копи пейства няма връзка с главния мозък какви ги плещи :)))

62

Наблюдател

преди 9 години

Одисейчо маъ нещо не ти харесват отговорите ми и влошаваш тона.Но това си е твой проблем.

61

До обективен

преди 9 години

Това означава само едно.Късоглед си!

60

Набалюдател

преди 9 години

По такива въпроси думата на Общото събрание на ООН е нищожна :) Ако както казваш си запознат, ще знаеш че такива неща се решават от съвета за сигурност на ООН, макар че последните 20 години хамериканските лайноядци си позволяваха да прескачат и него за войните си в света .... така че точно Русия сега да се съобразява с тях е меко казано мечти на прогейски еуро и усалюбци като теб само :))

59

Анонимен

преди 9 години

112Защо ли споря с теб?Та ти си абсолютно непросветен тип! Одисей 1

58

обективен

преди 9 години

Ако руснаците бяха свръх икономическа сила, ако Русия беше идеалното място за живеене, където хиляди хора от всякъде отиваха да търсят по-добър живот тогава бих подкрепял Русия и бих казал, че са на прав път. Но виждам точно обратното, което е факт. Държава, която не може да осигури на собственото си население добър живот, значи не е на прав път! С това се различава Русия от Запада и никой на света не може да ме убеди, че начело с Путин вървят на прав път. Не съм ***, нито американофил.

57

Наблюдател

преди 9 години

А за да сме още по точни, опитите бяха да се гласува решение сосъждащо референдума в Крим... :))" Китай се въздържа при гласуването в Съвета за сигурност на резолюция, осъждаща референдума в Крим, тъй като "се противопоставя на конфронтацията" и иска "да се избегне ескалация на напрежението", посочи говорителят на китайското министерство на външните работи Цин *** в декларация, цитирана от Синхуа. "