44

Анонимен

преди 9 години

V BALGARIA ZA PARVI PAT PRI OTKRIVANETO NA NARODNOTO SABRANIE BESHE DADENO PRAVOTO NA STEFAN DANAILOV DA OTKRIE PARVA SESIA NA NARODNO SABRANIE.TOI BESHE APOTEOZ NA TERORIZMA V BALGARIA VIGTE CERNITE ANGELI,NA VSEKI KILOMETAR.BKP IZPOLZVA ZA PARVI PAT V ISTORIATA NA COVECESTVOTO DEZATA ZA SVOITE IDEI. PRIMER.MITKO PALAUZOV.VASILKA I SAVA KOKARESHKOVI,MALKITE IASTREBINCETA IZPOLZVANI ZA SVOITE POLITICESKI ZELI.AKO SEGA BALGARIAE DEMOKRATICNA TRIABVA DA PRENAPISHE ISTORIATA SI.

43

42

преди 9 години

НИЕ ПЪК СМЕ ТАКИВА УСЛУЖЛИВИ И НЕДОСТОЙНИ СМЕШНИЦИ, ***, ЧЕ СМЕ ТРЪГНАЛИ ДА СЕ ПРИСМИВАМЕ НА РУСНАЦИТЕ. ТЕ, ПОНЕ ИМАТ СИЛНА ДЪРЖАВА, АРМИЯ И ИНСТИТУЦИИ. ДАЖЕ И СЪДЪТ ИМ РАБОТИ ПО- ДОБРЕ ОТ НАШИЯ, ТА И ИКОНОМИКАТА ИМ. НИЕ ИМАМЕ БЕЗЦЕННА ТЕРИТОРИЯ ЗА ТРАНЗИТ, НО СЕ ДЪРЖИМ ТАКА ВСЕ ЕДНО, ЧЕ НИЕ ПРЕМИНАВАМЕ ТРАНЗИТ ОТТУК И ПОЗВОЛЯВАМЕ НА НЕДОСТОЙНИ КУКЛИ- ПРОДАЖНИЦИ, БИВШИ КОМУНИСТИ, НАСТОЯЩИ КАПИТАЛИСТИ ДА НИ ПРОДАВАТ ЕВТИНО НА ЧУЖДИТЕ СИ ГОСПОДАРИ, БЕЗ ДА НЕГОДУВАМЕ И ДА ПРОТЕСТИРАМЕ ЗА ТОВА.

42

Анонимен

преди 9 години

Евтино зеле за всички в Донецк с което да си произведат газ самостоятелно. Да им е честита руската диктатура . Като са прости ще живеят като скотове.

41

Анонимен

преди 9 години

Всичко руско е евтино

40

азззззззз

преди 9 години

До 74 Абе не знам де е ***,ама статиите на Мариичето са препечатка отново,но поне не са толкова инфантилни и набиващи се на очи тъпотии Айде дано продължава в същия сдържан тон Разбирам,че всеки иска да яде хляб,ама не може толкова лъхащи на злоба статии като на лелка ***

39

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Американофили, време е да концентрираме усилията си в общата цел, свалянето на президента путин от власт чрез организиране на бунт срещу него в русия. След метежа, че назначим наш човек за президент на страната и ще раздадем руските ресурси на концесия пак на наши хора разбира се. А руснаците ще ги накараме да заплюят собствения си национален флаг, език и култура и да знаят отлично английски, за да ги наемат накъде на работа в родината им.Да живее САЩ!!!

38

Анонимен

преди 9 години

Руснаците не живеят бедно.Руснаците живеят щастливо

37

Анонимен

преди 9 години

Някои тук не разбраха че голяма част от русофилите нямат нищо общо с Бузлуджа компартията и нейната издънка БСП. Че нали точно тези хора са едни от най върлите русофоби! Помислете шефът им е роден в Украйна, какъв русофил може да е ? Те са безпринципни хора който се насочват по посока на вятъра!

36

Анонимен

преди 9 години

до 63 ВасилевАз не знаех, че иракчани и либийци вече са богати, защото живеят под диктовката на Американеца. Добре че беше ти за да ми кажеш, Василев.Последен въпрос: На какви стимуланти си?

35

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Да живее Великата Американска Демокрация, долу руската, помийна яма не знам защо наречена държава!!!

34

Анонимен

преди 9 години

до 53И ти си чул и недочул. Баща ми беше работник на бетонов Възел. Зарина ни 86-та с 10 кубика бетон един ден БЕЗПЛАТНО в двора за да се излеят основите на къщата ни.

33

Анонимен

преди 9 години

Спомням си как преди 89-та се чакаше за една торба вар с дни--------Глупости.Вар и цемент имаше колкото искаш

32

Анонимен

преди 9 години

До койчо коевТи не св ред с главата ...Дюлурманска република .....още малко и за Пиринска Македония юе ми говориш ...

31

majorski

преди 9 години

Присъстват повече от 300 наблюдатели ...от тях повече от половината са от европа и америка......За сравнение на изборите в Украйна присъствака около 400 човека наблюдатели от цял сват .....

30

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Русофилите не успяха да поддържат един паметник на Бузлуджа и го превърнаха в ***... - а камо ли държавата...

29

Анонимен

преди 9 години

Спомням си как преди 89-та се чакаше за една торба вар с дни.

28

Мишо

преди 9 години

Мария е готино младо гадже. По-добре да беше пуснала свои голи снимки отколкото това безвкусно порно. Предполагам, че и тя не е разбрала точно за какво става въпрос в написаното.

27

Анонимен

преди 9 години

Господа европейци да ви напомня че още дълги години вашите баби и дядовци ще получават помощи от европейския съюз във вид на буркани с бракуван мед, спагети, гъгричав ориз, всякакъв вид развалени консерви... Дай боже да се сетят следващият път да им пуснат и Ода на радостта. ха ха ха. Така че първо погледнете в собственият си двор и тогава злорадствайте. Пътят по който ни поведоха като стадо не води към подобряване на стандарта ни на живот. Така че не се бъркайте на хората.

26

АТАКИСТ

преди 9 години

Най-великата реплика в киното..Арни когато влиза гол в бара на Терминатор 2 и казва на рокера: трябват ми дрехите ти, ботушите ти мотоциклета ти! А рокера го оглежда любопитно и се разсмива и му казва: забрави да кажеш: Моля!Велика сценка!

25

Анонимен

преди 9 години

до 37ма велики филми от Холивуд, но те са поне на 15 години възраст. Сега само простотия се създава в Холивуд.Къде е Силвестър С Рамбо 1Къде е с Роки 1, 2, 4? Къде е Шварценеер с Командо,Терминатор 2 и Хищникът?Къде е Антъни Хопкинс с Мълчането на агенатата?Къде е Стивън Спилбърг с Пианистът в ролята на Ейдриъ Броуди?Къде е Ал с Белязания и Усещане за жена? Къде е Де Ниро с Имало едно време в Америка?Къде е Чарлз Бронсън в Имало едно време на запад!????????????????????