90

Бойко, Бойкооооооооо

преди 9 години

Всичката ти работа такава!Едно свястно ***-О да беше изср-л за президент поне!Туй и на гов-о не прилича, д*сок някакъв.

89

Анонимен

преди 9 години

Отиваме на избори след сряда? Защо, може някоя партия с по-малко депутати с програма, ориентирана към подобряване живота на българския народ, да има смелостта да направи правителство!

88

Анонимен

преди 9 години

Рядко срещана фирнаджийска лопата е тоя Борисов, как му се връзват още.

87

ПЪЛНИ ПРОШЛЯЦИ

преди 9 години

ПРЕДПОЧИТАМ ДА ДАМ ГЛАСА СИ ЗА ДПС!!!/ поне това е "истинското ЛЯВО"/В "АНТЕНТИЧНОТО ЛЯВО НА БСП"-----е пълно с МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ С ПАРИ В ОВШОРКИ И ЧУЖДИ БАНКИ!!!

86

Анонимен

преди 9 години

Ще върне мандата. Нищо чудно, в предишното НС ГЕРБ имаха повече депутати, върнаха мандата. Много по-лесно е да идваш, когато си искаш в НС, за излизате масово през тясната врата, тропайки, да искате редовно поименна проверка... А като правителство трябва да се свърши нещо в полза на народа!

85

студент

преди 9 години

Още след изборите беше ясно,че мутрата ще протака,ще вкара в капана си,реформатори, патриоти и др.и ще се оправдае с тях.Само те не разбраха,какво им готви ББ.Как може въобще да преговаряш с човек,който в рамките на ден си сменя мнението,готов на всичко,но да остане в бяло.На Лъвов мост пред европееца се хвалеше,че имаме трамваи,тролеи,автобуси.Такова падение,унижение пред чужденец не е допускал нито един мин.-председател до сега.ББ се интересува от собственото си ЕГО,а те за програми говорят.

84

Анонимен

преди 9 години

Ама той, мандатът, още не е връчван. За какво изобщо се създава бъркотия.

83

Анонимен

преди 9 години

До Анонименspored men, tova s zadaljitelnoto glasuvane, shte e dobre, taka pone DPS , shte imat mnogo po malko mesta... a tova che NIAMA ZA KOI DA SE GLASUVA < SAM SAGLASEN

82

ПЪЛНИ ПРОШЛЯЦИ

преди 9 години

Бойко със 120 човека не можа да устиска мандата, лани ......та, сега ли със 85 -човека..??!!!Това е поредната тъпотия на "НАРОЧЕНИТЕ ЗА ДЕСНИ"....в България!ТОВА Е САМО ИМИТАЦИЯ НА "дясна политика"------ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ПРЕБОЯДИСАНИТЕ ЧЕРВЕНИ РУСКИ ДУПЕДАВЦИ И ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!ТОВА Е "дясно-МЕНТЕ"!!!!/нищо повече/

81

Анонимен

преди 9 години

Никога не съм гласувал и няма да дам гласа си за такива нехранимайковци, ако ще и пашата да ме управлява. Тия некадърници и задължително гласуване искаха да въведат, смешници жалки

80

Анонимен

преди 9 години

Тая лъжлива комунистическа кратуна никога няма да върне мандата. Първо излъга че ако няма мнозинство няма да прави кабинет, след това станаха 100, 90...80..Това е комуниста, и майчиното си мляко ще продаде заради мазния кокал. Че и като десен демократ се определя, този, който 40 години е крепял живковия комунизъм-идиотизъм. Манталитет на милиционер.

79

Анонимен

преди 9 години

Ще върне мандата. Не всеки поема отговорност.

78

Kit Chelin

преди 9 години

Защо тогава губим време? Докато политиците се наиграят народа ще лудне и ще ги изпрати на бунището. Най нормалното нещо е да се връчи мандата на спечелилата партия и в определения срок, ако не успее да състави правителство да го върне. И следващите като не могат да съставят правителство да отиваме отново на избори. По добре е сега да ни управлява служебно отколкото безпринципно правителство. Няма защо да се чака един човек да води дълги и безсмислени преговори. Докога?

77

Анонимен

преди 9 години

Ще върнеш мандата, ама друг път. След днес нещата са много различни.

76

Анонимен

преди 9 години

И защо "връщам мандата и отиваме на избори"?Парламентарната технология е друга. Връща мандата и Президентът го предава на следващата по ред ПГ и т.н.т. докато се обходят всички останали ПГ. Възможно е да се пръкне някой реален вариант. Както мнозина могат да си спомнят, преди години по този ред ДПС състави правителство с премиер Беров, което издържа доста време. С герб ли се изчерпва парламента?

75

представете си

преди 9 години

тиквочев в спалнята,тая да я е... ли,а дали да е точно тая,ама то дали ми е станал,ама тя дали няма да ми се смее,че ми е малък,ами да пъшкам ли или да стискам зъби и т.н. и т. н и т.н. е това прави в момента тиквочев с нас -виж те го страх го е та само как не е затреперел,тоя път американците и руснаците не го искат само един дърт евреин перверзник дол та бокич виж колко е гадно па ти пак си се хвали ,че си бил бсп,ама покрай това ти биене разгони фамилията на цялата страна ....

74

Анонимен

преди 9 години

Ако това недоразумение изчезне от политиката заедно със слугите си Цвэко, Мента, Дебелата Берта, Главчо, Тъпата Деси, Цецка Комунистката и др. Ще се направи правителство.

73

Анонимен

преди 9 години

С теб сме Борисовl

72

PSV

преди 9 години

PSUVATE ,DERETESE PAZBERETE STO ZA NARODSTE , TO GERB PAK SPE4ELI IZBORITE :))) ZAEDNO S BOYKO.PRSETO KADETO GO TRALYALASVALI TO PAK TAM HODELO.

71

Анонимен

преди 9 години

Будалясал Тиквуний...