20

Анонимен

преди 9 години

това е извратено.

19

Анонимен

преди 9 години

Стига бе, това са "бежанци", бедничките ...Пък ние премахнахме казармата, за могат младите да ходят по розови паради, ясно е кво ни чака.

18

Анонимен

преди 9 години

Ядрото във военното командване на ИД са бивши лейтенанти и капитани от БААС, не знам кви американци видяхте пак..

17

десен сектор

преди 9 години

да ви се чуди човек какво мрънкате че исляма се засилва....така е,като на времето НЕподкрепихте САЩ срещу терористите,сега им берете плодовете,всички си спомняме как пред Американските посолства по света се стичаха такива *** като вас да протестират срещу бомбандировките.....да ви се чуди човек какво се чудиче че така става,аз това го бях предвидил преди повече от 10 години че ще стане и за това несъм изненадан

16

Анонимен

преди 9 години

СВЕТЪТ Е ДОСТА ПО СЛОЖЕН И КОВАРЕН ОТ КОЛКОТО НИЕ СИ ГО ПРЕДСТАВЯМЕ!Под краката на тези деца има петрол за ТРИЛИОНИ долари! При нормални условия, всяко едноот тези деца би трябвало да е мултимилионер! А те дори нямат достатъчно храна!За съжаление най-развитите икономики се крепят с тези пари, изградени са с тези пари и продължават да съществуват с помощта на тези пари!Изводите си ги направете сами!

15

десен сектор

преди 9 години

до 17....Да бе,за това на Кадафи и Хюсейн най големите врагове бяха САЩ....и по принцип в целия свят е така,най големите врагове на САЩ са все бедни държави с много беден народ...извинявай,но така ти се пада

14

до Десния сектор

преди 9 години

Специално Садам беше подкрепен от САЩ за поста си.Дълго време беше техен приятел.После се скараха и те го убиха.С това разбиха тотално и за дълго Ирак.С Кадафи също бяха в добри отношения и много западни и американски компании правеха бизнес в Либия.После и него го очистиха.Бин Ладен също е човек на ЦРУ и САЩ,който в един момент не беше пощаден.САЩ помагаха на джихадистите да свалят Башар Асад,сега тия ги колят като прасета.Европа допусна милиони крайни ислямисти и сега обира негативите.

13

Анонимен

преди 9 години

Най-голямо прегрешение е да се заиграваш с деца и най-вероятно Аллах ще им покаже къде им е мястото. Горките деца не са виновни, че са заобиколени от *** *** и това ще им коства много.

12

just me

преди 9 години

До десен секторДиктаторите които визираш винги са държали под контрол ислямистите. Всички тези организации бяха отгледани с пари от САЩ да им прокарват интересите, както талибаните навремето. Където се намесиха САЩ и махнаха диктатори се появиха ислямисти, странно съвпадени...........

11

Анонимен

преди 9 години

Снимките всъщност показват бъдещето на европа.

10

десен сектор

преди 9 години

Ето ги семената който посяха за 40 години диктаторите като Садам и Кадафи.....това е като да спиш на студен цимент,симптомите са после,сега им берете плодовете на диктаторите......като се замисля,така ви се пада,защото когато САЩ бомбандираха точно такива лагери вие викахте колко са лоши Американците.....на ви сега

9

Българин

преди 9 години

Щом и пет годишните деца са "скочили" срещу нашите "братя"от САЩ ,явно много им дошло на тези хора.Май е време да се замислим.

8

Анонимен

преди 9 години

До 6 Да, може и да умрат, ама заедно с всяко едно от тях - няколко десетки или дори стотици.

7

десен сектор

преди 9 години

Когато САЩ нападнаха терористични държави като Ирак,Афганистан и Либия,вие Русначета оревахте света а ето ги семената който посяха Кадафи,Хюсейн и компания....а когато Руския камшик окупира мирна Украйна....вие пляскате с ръчички....та вие си заслужавате бомбите

6

Анонимен

преди 9 години

Скоро ще минат и от тук ,сигурно.Под прикритието на бедни и гладни сирийски бежанци.Ние да си ги хрантутим ,а те да мислят как да метнат по някоя бомба в училището,където учат децата ни.Криворазбран е този хуманизъм.

5

до 123

преди 9 години

Мда, кофти е да разбереш че г*зът дето го блишеж цял живот всъщност е нас*ан ....

4

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 5Защо си мислиш,че е толкова трудно да застреляш някой?Е сега ако трябва да се ползва калашников навярно е необходимо и висше образование.Примерно при повечето западни аналози просто насочваш оръжието към целта прицелваш се и натискаш лекичко спусъка.Най съвременните модели дори нямат предпазител.Или той е бутон на който бише on/off.Поразгледай в нета.

3

Анонимен

преди 9 години

Има си и добрите страни.. Всички тези на снимката най-вероятно ще са мъртви след няколко години.Хубаво е да умират по-повечко от тия.Всъщност,най-добре всички.

2

123

преди 9 години

Продължавате да си обяснявате аномалията в *** -алах кратуни със САЩ.

1

Анонимен

преди 9 години

За всичко това трябва да кажем едно голямо ТЕНКЮ на УСА ...