12

ФАШИСТ

преди 9 години

до пуки - на футболни мачове не ходя спортувам като цепя дърва и играя шах , на времето , преди да се пенсионирам участвах в проекти за взривяване на скални масиви и най-вече на каскада "Белмекен " и на "Чаира " , сега ловя лисици с капани и от време на време гръмна некоя гарга ( подминах 74 години )

11

Анонимен

преди 9 години

нямaли дa бъде съден зa тероризъм

10

пуки

преди 9 години

И до ден днешен не мога да си обясня, какво кара тези хора да мятат димки, бомби, ленти, конфети, да се бият, да скачат и на полицаите, да замерят футболисти? няма нищо общо с мача всичко това. И съседа е луд фен на Левски и всеки път се връща пиян и реве до зори - Само Левски, само Левски, само Левски шампион! ...но сега се върна като наакан и мълча като ги омлати ЦСКА. определено желанието да рушиш е твърде странно? Аз си мисля, че ходят за да се бият и трошат, а не да гледат мач?

9

Анонимен

преди 9 години

***, да е за урок на другите!!

8

пуки

преди 9 години

До 7 - Г-н Фашист, жалко, че не ме вземат в отдела за борба с тероризма. Честно и бълха не мога да надборя на канадска, но пък бъкам от идеи. И с цялото ми уважение към агитките, но щях да изчакам да метнете по една две бомби и щях да се включа и аз. Просто с един гранатомет, щях да изпратя по една две запалени торбички с изсъхнала кравешка тор... И бас държа, че за две минути щяхте да опразните скамейките... Особенно, ако кравата е имала язва... Ми така де, няма да разваляте мача я?

7

ФАШИСТ

преди 9 години

на лисиците в Рила им правя фойверги с ДШ, много се радват

6

ФАШИСТ

преди 9 години

мпга да ви предложа и други рецепти за бомби , от амонитите най-лесно е капса с фитил и торба амониева силитра

5

пуки

преди 9 години

Този наистина е голямо глупи... не виждам причина да го съжалявам. Защото ако бе приготвял нещо полезно да, но да се самоубиваш с дивотии и да искаш съжаление - нот! Абе главчо, *** си купи кутия пиратки за 2-3 лева, или друго там, готова работа, а ти се трепеш за да тровиш въздуха и да пречиш на мача? Ненормални сте доста от агитките - казвам го като бивш върл фен на отбор. И ние ходехме, но не мятахме гранати. Простотиите ви нямат край. Ами да си изгуби ръката, като е ***, кой му е виновен?

4

Discovery

преди 9 години

До 4:А бе той пак ще прави бомбички, ама ще ги пълни с барут, както едноръкия готвач пълни чушките с ориз :D :D :D. Ама па тогава може да стане по-голям сакатлък ;)

3

Марин

преди 9 години

Ох, уплаших се. Помислих, че е бил някой, който е отивал да гледа мача. Сигурно вече няма да прави бомбички.

2

ФАШИСТ

преди 9 години

безопасно приготвяне на бомбички от преди60 години : сяра на прах, алуминиев прах , калиев перманганат в съотношение 2/1/1 и се взима клечка от кибрит "буря "(вместо фитил ) , сместа се завива във вестник и пристяга с тел - палиш , хвърляш и бягаш , взрива е оглушителен а ефекта е издълбана яма .

1

Васко

преди 9 години

Жалко за момчето, ама като му е толкова умствения капацитет....