52

Анонимен

преди 9 години

Който и да дойде няма полза. С комунистически тоталитарни закони капитал и демокрация не се гради .Българина не е отворен за новото и не знае да даде за общото, затова му вземат всичко.

51

123

преди 9 години

Кои са депутатите на снимката - от 43-то или 47-мо НС?Заглавие: С какво ще запомним началото на 43-то НСПод снимката: Депутатите от 47-то Народно събрание. Снимка: БТАНекомпетентност, неграмотност............?

50

До 72

преди 9 години

Незнам кое ти е обективното, пич ?

49

системата е гнила

преди 9 години

На тези всичките от снимката да им се првери незабавно финансовото състояние и накрая на мандата пак, Разликата няма да отговаря дори с 5% на реалноста. Хващат кокала и се самозабравят. Стават и слепи и глухи за народните проблеми. тъмни и разбити пътища, ниски пенсии и мизерни заплати, лични облаги от големия бизнес и монопол и задушаване на малкия бизнес от който излиза с много труд хляба на българинаАнти хричтиянския закон -помощи на малолетни майки е роден от бългаи *** предатели

48

jj

преди 9 години

за първи път се чува идея за обединение, а не разединение. На парламента пише нещо. За комплексираните атакистчета, които е ясно, че немогат да четат то не значи нищо. Те не искат да се обединяват с никого! Искат война с всички, разбира се освен Русия, която ги субсидира :)). Комплексирано безработни люде, успокойте се, седнете напийте се на някоя пейка, приберете се напсувайте майките си, набийте си жените и ритнете кучето, само тази война можете да водите и не е сигурно дали ще я спечелите ;)

47

Артист, или - не ?

преди 9 години

Докато четеше словото си гласът на актьора депутат Ламбо се разтрепери и очите му се напълниха със сълзи.Артист, или - не?

46

моментът настъпи

преди 9 години

Всички партии се разбраха под различна форма за бъдещетп управление(огрбване) на България с изключение на АТАКА!За това ли АТАКА е черна питам аз!За какво въобще коментираме тук?Изхвърляй компютъра и излизай на улицата, Българино !!

45

Анонимен

преди 9 години

Държавната софра е една, а гладните партии много. Решението е едно- да седнат всички и да оглозгат кокала заедно, не че държавата им е важна, просто от задкулисието са пръснали една камара пари за кампаниите им и очакват новите лобистки закони, а не поредните нови избори.

44

Анонимен

преди 9 години

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ВОЛЕН ПЛАЩА ЗАПЛАТИ НА СЪРАТНИЦИТЕ СИ ПО КЛУБОВЕТЕ ПО 1500 ЛВ ? ПАРИ ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ ОТКРАДНАТ КАТО СУБСИДИЯ

43

Анонимен

преди 9 години

НАПРЕД НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ КЪМ СВЕТЛИ БЪДНИНИ ВЪРВИ СЛЕД ОЩЕ 25 ГОДИНИ ЩЕ ПИТАТЕ ЗА ОЩЕ ВИИ ДОРИ. И ПРЕЯЖДАХА С ЛУКАНКА И КЮФТЕТА БРАТЯТА В ПАРЛАМЕНТА. А БЕДНИТЕ ГЛЕДАХА И КАЗВАХА ЕЙ ТОВА Е ДА СИ БОГОПОМАЗАНИК. А КВО ДА ПРАВИМ НИИ КАТ СМЕ БЕДНЯЦИ И ГОЛТАЦИ? НЕ ИСКАМЕ НИИ ПАРИ НЕ ИСКАМЕ БОГАТСТВО А САМО УДРЯЙТЕ НИ ВЪВ ГЪРБИНА ДА СТАВАМЕ В ЗОРИ. ДА БЛЪСКАМЕ ЗА ТОЗ ДЕТ ДУХА. И ДА ДУ.АМЕ И НИИ ДОРИ. Е ТАКАВА ТЯ ЩЕ ДА Е ДОКАТО СВЕТ СВЕТУВА. НАРОД ЛИ БЕ ДА ГО ОПИШЕШ ЖИВОТ ЛИ Е ДА МУ ГО ТУР.Ш

42

лига Анти-Цион

преди 9 години

Малко сте!Дали по Орбан ще плюете, дали по Сидеров, дали по ПутинДали под всяка статия, която разкрива генозида, който извършвате срешу народитеНяма никакво значение, вашата кауза, не е като нашата, в сърцето, ума, вроден, генетично заложена!Вашата струва, малко или много, тя не е кауза, а поръчка на Ротшилдово лоби !Идва особен период за всички народи!!

41

Местан

преди 9 години

Ей скапаняци няма да ми се подигравате на протежето. Ако аз реша Атака ще са не само в парламента, но и ще играят ръководна роля. Запомнете. алах бди над сидеров и бареков.

40

пуки

преди 9 години

До 38 - Тайно си мечтая, някой да им даде серум на истината и да ги прекара всичките през полиграфа...но да е пред телемизионни камери на всички телевизии. и да се записват отговорите! И да се започнат въпросите за куп далавери още от 1989 г. насам... И тогава ще е истински интересно, а не стрелби. Следствието е истински интересно, а стрелбите те няма да оправят нещата. Стреля се по рецидиви, но по политици нот! За политиците трябва специално наказание - доживотен поправителен режим! Да градят!

39

Анонимен

преди 9 години

Оставете го Сидеров, поне разсмива хората. За друго може да не става, но поне купон прави. Не че някой нормален ще гласува за него, но поне да се излага там в парламента и да ни прави сеир, пък пука ви дали има 10 или 11 депутата. Вече все е безгласна буква.

38

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен Соросоиден *** опозицията в 43 НС е само Атака ,защото само от Атака гласуваха срещу избора на Кончита Вурс-Цецка Цачева за председател на НС, за Цецка гласуваха от герб,бсп,дпс реаниматорите , ПФббц и абв ,Те това е мнозинството в НС ,така ,че фактите,разбирай гласуването говори достатъчно.

37

Анонимен

преди 9 години

Гласуваш за един- получаваш всички накуп.

36

пуки

преди 9 години

До 38 - окей! Казвай кога ще се сбират дружинките и кво ще се ловува? То дивеч нема, но все някой заспал мамут може и да намерим? Иначе за политици не върши работа, щотто тия и от куршум не разбират! Тия трябва доживотна каторга, повечето де, не всички, за да принасят малко компенсация за вредите си, а не да се гърмят! Аз като ги видях се изплаших като от армия. Тия за 25 г. ни закопаха половин народ, явно тепърва останалата половина предстоим? Сега ще се развихрят и ще ни довършат май?

35

Осман

преди 9 години

44. а-ака е партията на руския народ, не на българския.

34

Анонимен

преди 9 години

Форумът е наш, прави сте, секретарки на Мефистовфел!Скоро целия народ като вълна ще превземе и трите власти на държавата, а вас по-добре да ви няма, освен ако неискате да миете зандана отвътре!!!

33

Анонимен

преди 9 години

ДНЕС НА СРЕЩА С ЖИТЕЛИТЕ НА СТАРОЗАГОРСКОТО СЕЛО БОРИЛОВО ПРОВЕДОХА ОТ ПАРТИЯ АТАКА , ОТ СТРАНА НА АТАКИСТИТЕ БЯХА ОБЛАСТНИЯ КОРДИНАТОР НА АТАКА В СТАРА ЗАГОРА И ДРУГИ ЧЛЕНОВЕ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ПАРТИЯТА , ЗАЛАТА НА ЧИТАЛИЩЕТО СЕ ОКАЗА ТЯСНА И ЗАТОВА МНОГО ХОРА ОСТАНАХА ОТВЪН И ВЪПРЕКИ СТУДЕНОТО ВРЕМЕ ТЕ НЕ СИ ТРЪГВАХА И САМО ЗА ДЕН В СЕЛО БОРИЛОВО БЯХА ПОДАДЕНИ 71 МОЛБИ ЗА ЧЛЕНСТВО В ПАРТИЯТ АТАКА ,ТОВА ПОКАЗВА САМО ЕДНО ПОПУЛЯРНОСТТА НА АТАКА СРЕД НАРОДА РАСТЕ ЛАВИНООБРАЗНО