106

dp

преди 9 години

188, дядо - *** измислици няма да помогнат никому, твоя мечтан и отдавнапогребан СССР в това число.В момента няма алтернативна на англоезичната цивилизация която да е конкурентноспособна,всякакви бриксове и подобни глупости се тиражират от журналисти точно както купищата новини от останалия трети свят, BBC Woorldservice живеят заради милиардната си публика там.Добре би било да имаше алтернативно развитие но го нямаме. Напъните да се възродиСССР са прекалено жалки дори за коментар.

105

дядо

преди 9 години

Отговор на 186Във всеки случай не печати рубли без покритие, както някои - долари.Не могат да преглътнат БРИКС. *** измислици няма да им помогнат.

104

дядо

преди 9 години

Отново партенки. Западът няма нужда Путин да го завлече в мътни води. Той и сам се справя много добре. Да се огледа дали оня черния гъзар отвъд океана не го завлича, всъщност, понеже иска да вади кестените от огъня с чужди ръце. Що се отнася до автора на публикацията - ПРАЗНА МАРА ТЪПАН БИЛА. Слугинаж. Нищо ново.

103

dp

преди 9 години

Бе Путин е никой си в световен мащаб, колко влияние да има със 150 милионна икономикадето не е никаква икономика срещу многомилиардни такива.Но на цивилизования свят му трябва по-сериозна заплаха от разни чалмясани *** сислямски държави за да се сепне и поизлезе от комфортната зона, в която е вече 30-инагодини, та колкото повече се пъне Путин толкова по-добре за света.Не бих се учудил и да не е негова солова акция това, не че има значение - стигада не се разчуе ако е.

102

да да

преди 9 години

До 181 Пешко, недоволен е Шорош щом надавате вой...ха ха ха Май ще има орязване на кинтите...Виж на къде духа вятъра...и се орентирай...че някои парици взеха да избеляват...ха ха ха Колкото по силно виете, толкова е по добре за България...

101

Анонимен

преди 9 години

Слава на Путин и Русия. Докато ги има....има и надежда за православието. Трябва да си голяма гад за да поддържаш юдеомасонските ***.

100

Анонимен

преди 9 години

До КулинанНашия живот е душевна пустота, твоят е пустота в хладилника...

99

мармот

преди 9 години

Прави впечатление отсъствието на голяма група *** след загубата на комунистите и юруш. Въпреки това има няколко в тролската стая, които захъркаха сладко и ние започнахме да завиваме швейцарски шоколад и френско топено сирене в беларуски станиол. Тира трябва да пресече границата на разсъмване, преди да са се събудили...

98

Анонимен

преди 9 години

"Край бреговете на Швеция несъмнено е потънала руска подводница. Претърпелият бедствие съд успял да предаде сигнал SOS. Било е прехванато съобщение на руски език. Въпреки всичко това Русия упорито отрича своя причастност към въпросната подводница. На борба й навярно се намират няколко десетки души, но никой никога няма да ги спаси.-----айде, още една...

97

Анонимен

преди 9 години

Така ли било, ***? Умницата ми тя!

96

щурофон

преди 9 години

О МюлероСтой си на село и не мрънкай бре кемене!

95

тото

преди 9 години

До МОСКВА СЪМПийни си хаповете бе бисексуал!!!!!!

94

В Москва съм

преди 9 години

Имам достоверна информация че 2 руски подводници са се притаили до източните брегове на САЩ . Моля американците да вдигнат по тревога цялата си армия и да обявят всеобща истерия и параноя сред населението !

93

щурофон

преди 9 години

До МюлероАз съм авио инженер и ми дреме на шапката за всички бре кемене недно!

92

щурофон

преди 9 години

До МюлероИмаш поздрави от Щирлиц бре!А и да те светнем -и по ipто не можеш да ме откриеш къде съм бре кемене!

91

дуче Михо

преди 9 години

До Богомил РилскиБраво,Богомиле!

90

щурофон

преди 9 години

До МюлероЩирлиц спи бре кемене!А ти продължавай да пишеш бре!Па зъзни на воля бре!

89

Богомил Рилски

преди 9 години

Русия е естествен стратегически съюзник и духовен приятел на България! Това е обективно обусловено: културно, исторически, родствено, духовно, прагматически и кармично! Народната ни, братска дружба е нерушима и непреходна - въпреки, дори напук на измамната политическа конюнктура, която е временна.

88

отЮАР

преди 9 години

Америка победи в ПСВ. Америка срина Германия, избомби Япония и установи контрол върху Пасифика. Америка съсипа мизерния СССР. Сега е ред на ислямистите и нео-гомунистите. Останките изпаднали нео-червени *** - нямате шанс срещу Америка! Русофили и червени престъпници носите мракобесие, корупция, изостаналост и мизерия. Ние сме мнозинство и не желаем да бъдем крепостни колхозници. Ние сме свободни ИНДИВИДИ, и ще подкрепим Америка и Запада. Ние сме част от СВОБОДНИЯ СВЯТ. Вие с Путин НЯМАТЕ ШАНС

87

тото

преди 9 години

МЮЛЕР, ФАШИСТКА ПОДЛОГО!ОДИ ДА СЕ ОБЛАДАВАШ С НЕКОЯ КОНЧИТА!