35

факан съюз

преди 9 години

До АнТези неща са подписани с договорите за присъединяване на България към шиб*а*ния ес, тия сега просто подготвят почват , защото като дата е заложено 1 Януари 2015.

34

SET

преди 9 години

Какво сте се разпищяли бе. Пенсионната система е на тоя хал заради всички вас. Осигурявате се на минимална заплата. Останалото се прибира кеш. Чудите се как да излъжете държавта. Все работодателите са виновни. Е няма да ревете. Ще си взимате по 100 лв. пенсия и толкоз.

33

Анонимен

преди 9 години

Изводът е ,че или искат да ни уморат,така,че да не доживеем 65г.,или ни принуждават да влезем в сивия сектор и да не плащаме осигуровки.Те редовни ли са с тия 40г. трудов стаж в страна без икономика и 0-ва заетост.Ало осъзнайте се ,че да не се налага народът да ви припомни за Крумовите закони!!!!!

32

sante_dog

преди 9 години

Боклуцииииии- Вместо да товарите тези дето си плащат осигуровките и да вдигате възраста, можете просто да се погрижите за тези които източват инвалидните пенсии, работодателите дето осигуряват на минимална (а реално плащат 2-3 пъти повече) или тези дето работят "на граждански". Ама така е по-лесно защото другот0 са все наши хора или Българи от ромски произход.

31

Ан

преди 9 години

Дали служебното правителство има такива правомощия, неговите функции не бяха ли други.Всички хрантутници в парламента много добре знаят как да решат проблема. Има толкова много работещи модели на социални и пенсионни системи приети в други страни. Само нашите управници "нямат време" да приемат работеща стратегия с ясни и стриктни правила. Всеки който дойде на власт прави реформи /сиреч удобно за крадене, толериране на малцинствени групи с цел запазване на електорат,изтребване на българите/

30

Аз

преди 9 години

Да преборят първо сивата икономика, не може да осигуряваш на 400лв, а да давап хиляда и двеста, само с тази мярка ще преборят дефицита.... А и не е честно тези с чисти доходи да платят сметката при тази сива икономика!!!

29

шеф

преди 9 години

Бачкайте, бе, мързели!Стига сте висели по форумите, ами бачкайте!Иначе нито пенсия, нито заплата ще видите!

28

БРАННИК

преди 9 години

И да не забравяме, чисто новите мерцедеси и по-високите заплати на политиците. Все пак, да не са балъци....

27

Анонимен

преди 9 години

Целта беше служебните герберасти да свършат мръсната работа на тиквата , и сегадебила от Банкя като захапе пак кокала ,да излезе - ни лук ял ,ни лук мирисал.

26

адъ

преди 9 години

Ние, плебеса, бачкаме за да могат "привилегированите" да се пенсионират млади, да получат 20 заплати накуп, да НЕ си внасят осигуровките и да получават 2.5 пъти по-големи пенсии от нашите.Изхранваме и 1 милион "инвалиди".Затова ние получаваме обратно като пенсии 1/6 от нашите осигурителни вноски. С новите "реформи" този дял ще се намали още!Затова половината от нас не доживяват до пенсия."Социалната" ни система граби от нас и щедро дава на военни, полицаи, *** и "инвалиди".Докога!?

25

Анонимен

преди 9 години

Същевременно няма и работа, нито пък за нея се плащат осигуровки, а бг работодател иска само 20 годишни за работа.

24

orka

преди 9 години

Никъде не прочетох промяна на ЗКПО където памперсите да се признават за необходимо присъщ разход на работодателите.Никъде не прочетох за промяна на КТ всеки работодател с над 30 човека персонал да има назначен на трудов договор Поп и духовно лице за другите религии та като умрем на работно си място да има кой да ни упее.Абе Умници направихте ли справка за здравословното състояние на българина след 55 години.С бастуни, бай паси торбичка с лекарства как се ходи на работа бе?А младите-безработни

23

онбашията

преди 9 години

ще се пенсионирам когато аз реша, подаяния от стадото не чакам.

22

Homer

преди 9 години

Овчиците си блеят...тъжно, тъжно...Май на българина му харесва робството, не зная с какво да си обясня поведението му!?!?!

21

макето

преди 9 години

при социализмо на коко годин се пенсионирахте помните ли след година сите ке сте кандидати за партийни билети те тогай ке се смеем на пустите му демократи хи хи хи

20

Спиро

преди 9 години

Както е казал Стамболов: "малки човечета се занимават с големи дела"

19

Още не падна Тая

преди 9 години

Демократичната Диктатура продължава...Доста по Тоталитарна излезе от Комунизма! - вече 25 години не можем да я свалим!Значи можете да експлоатирате хората, както си искате и да ги унижавате, но лепнете ли етикета "Демокрация" отпред и вече този строй става вечен, така ли?!

18

Анонимен

преди 9 години

Видяхте ли какви избрахте. През 2000 г. в Турция увеличиха пенсионната възраст от 40 на 42г. Тогава целият народ протестираше, а ние само търпим и търпим. Всички страдаме, но нищо не правим за да променим нещата.

17

Анонимен

преди 9 години

Тоя селянин Бойко още не станал премиер и вече дигат данъците и спират пенсийте на инвалидите да мрът ...То и без това само инвалиди останаха тука !

16

neni4a

преди 9 години

Айде,направо да отменят пенсионирането Явно не им се плащат пенсии и искат народа да бачка докато не умре Това си мяза повече на робство ,отколкото на демокрация Тия виждат,че младите бягат или не раждат и са готови да уморят до смърт останалите,барем има кой да им бачка без пари Айде ,евроинтегратори и вие така Ще лапате докато не пукасяте инак няма пари за цигари