40

Анонимен

преди 9 години

Напред АТАКА, до пълна победа над скапаната продажна антибългарска седерастия.

39

nako

преди 9 години

atakistite sa na izchezvane , useshtat chepa I pishat kato za posledno xa xa xa jal mi e za vas

38

адъ

преди 9 години

Миналата година Фурнаджийската Лопата Буда какъв вой нададе против ДПС - протести организира, млади, "умни" и красиви, саботира цялата държава... А днес... е готов да се коалира със същия този Делян Пеевски и да "управлява" с неговата подкрепа. Честно, гербери, обичам вашта наглост родна!

37

Рали1

преди 9 години

До Анонимен 69,Цената на тока прати Атака в парламента.Не са патриоти,видяхме цяла година кого крепиха,видяхме кого ни докараха на предизборните си митинги,колко пъти гледахме шоумена Сидеров ту от самолетите,ту от екскурзиите му.Докато мислеше за народа!Доверие нямаме в никоя партия!Но ако не застанат всички наистина национално-отговорно и не съставят правителство,тежко и горко ни!"Никога те не са апелирали към нея,защото са знаяли,че нейний камшик повече боли от турския."З.Стоянов за Русия

36

до 67

преди 9 години

Другарю *** , Сидеров е истински българин за разлика от теб. Преди да пишеш си вземи хапчетата.

35

Анонимен

преди 9 години

БСП, АБВ, ГЕРБ...защо ли не се учудвам?

34

БЪЛГАРИН

преди 9 години

Всички видяха какво направи Сидеров в предния парламент? Той подкрепи едно правителство на комунисти и турци .При всеки един вот на недоверие неговите хора не гласуваха против ДПС. Въпросът е защо Го прави ????? Според някои, защото е истински българин и патриот .Сами преценете дали е така ......

33

Българин

преди 9 години

Не съм фен на Сидеров . Нещо повече,но като чета "постовете" на неграмотниците ( сигурно от ГЕРБ и т.н. патриоти) все повече се замислям дали той не е прав.

32

Анонимен

преди 9 години

Симпатизирам на Бойко но на следващите избори ще гласувам за АТАКА. За мен няма по долна и продажна *** от дрогиран надупен ***.

31

Анонимен

преди 9 години

Я дайте да се преброим тука сороси и атакисти, а??

30

Анонимен

преди 9 години

БОКУ-бей:"Явно е, че само с ГЕРБ не може да стане, защото тогава само подкрепа на ДПС ще имаме"

29

Анонимен

преди 9 години

До Рали1Съжалявам, но си в грешка. Доверието точно в Атака и броя на техните съмишленици тепърва ще растат и то доста бързо. По-бързо, околкото ви се иска.

28

БП

преди 9 години

Псевдо-аргументацията на Шоросоивте медузи по линия АТАКА се изчерпа като Цачева при думата ''камери'' и се изтърка като комплект седалки под Фидосова !!!

27

ДО АТАКИСТА

преди 9 години

ЗА ДА Е ФАЛИРА ДЪРЖАВАТА ГЛАВТАТА ВИНА Е НА ОНОВА *** СИДЕД АГА ,КОЙТО ЗА ТУРСКИ ЛИРИ ПРАХОСАНИ ПО КУБА ПОДКРЕПИ ПРАВИТЕЛСТВО С УЧАСТИЕТО НА ДПС

26

Рали1

преди 9 години

Между другото,ГЕРБ са избрани с 16 % от имащите право на глас.Тогава Атака с колко % е избрана,като едва прехвърли бариерата?"Национално отговорния" Волен -премиер ще ни дойде в повече!Атака вече е политически труп-ред е на другите руски еничари!Да съставят кабинет-че няма да е добър,няма!Но идва зима,трябва бюджет,януари са плащанията,губим европарите,натиска на границата се е увеличил...Тънем в мизерията и се плюем едни други,вместо заедно да продължим.Няма да е лесно.Но трябва!

25

ХА ХА ТОВА Е ЧОВЕКЪТ

преди 9 години

До Това е човека!СИДЕРЧО Е ЧОВЕКЪТ ,КОЙТО ПОККРЕПИ ПРАВИТЕЛСТВО С УЧАСТИЕТО НА ДПС ...ТОЙ Е ДОЛЕН АНАДОЛСКИ *** ...АНАТЕМА

24

Анонимен

преди 9 години

"На първо място това са Реформаторите. Това са нашите партньори, независимо от проблемите, които има там-до вчера ги плюеше,намеси и името на Костов,сега пак с тях ще се съюзява.Нали имат само 8%?Ще прави правителство на малцинството-днес няма да прави,че ДПС стои отзад.Абе на този кой му вярва и как гласуваха за тази мутра.Трябва наистина да нямаш памет,за да избираш отново да тънеш в мизерията,да ти се присмиват в очите,да ти съсипват живота и ти да се радваш,че си натрил нечий нос-твоят.

23

мартин

преди 9 години

това е човека който коалира дпс и бсп да заровят държавата още по надолу

22

Анонимен

преди 9 години

Коалиция "Без Лубрикант" или "На Сухо"Бегай Идаааааааааааааа

21

бокуцец

преди 9 години

До ГЕРБервелики сте в политикантстването, лъжите, гоненето на лични интереси, за държавници не ставате. иначе сте велики.