101

Анонимен

преди 9 години

Изборите не променят същността на нещо,просто ги има за да могат хората да смятат,че имат някакво право на избор,а истината е,че нямат.

100

Анонимен

преди 9 години

То ГЕРБ ако иска да управлява, ще управлява. Ама нещо ми се струва че не иска. Не може все да се търси под вола теле на реформаторите и все да не бъдат разбирани ГЕРБ. Съжалявам, но това или е инат или просто.... да се предаде както казва Гълъбов - на руския фронт, което въобще не ме учудва като план и замисъл.

99

Шоп

преди 9 години

ГЕРБ ще състави кабинет на малцинството, който ще изкара цял мандат, а наглите продажни русофили ще изядат толко бой, колкото не са яли и при Стамболов. Част от рубладжиите ще се осъзнаят и ще се върнат в лоното на българския народ, но отчаяните руски зетове просто не мога да ги мисля...

98

Анонимен

преди 9 години

След Орешарски, който нанесе толкова поразии, фалира банката, източи здравната каса, окраде милиади заеми, остави миньорите без заплати, не можа един бюджет да сметне, та ТРИ пъти го ремонтираха....който и да състави правителство ще е по-добре

97

ЩибиРиби

преди 9 години

Аз мисля че трябва да поканят Филип Димитров да състави правителство.

96

voin

преди 9 години

demokraciata e za bednia narod koito glasyva,vlasta e za bogatashite t.n.oligarhia koqto polzva vashia glas da vi machka ynijava i podigrava ,dokoga ..kolko vreme oshte mai triabva veche da igrae avtomata.

95

муспи

преди 9 години

За всичко си говорим - от предсрочни избори до война, като пропускаме само едно - че сме еврейска колония и сме подложени на геноцид. Че единствената българска партия и по състав и програма е АТАКА, затова е и принизявана от еврейските медии. Вдига се служебна врява за несъществуващи политически движения, - крещи се само ГЕРБ, само БСП и най вече ДПС, сякаш става дума за Реал Мадрид и Барселона. Ние трябва да почнем да убиваме евреи, защото те вече са ни убили на 50%!

94

Анонимен

преди 9 години

Само ГЕРБ!

93

Гласоподавател

преди 9 години

По-добре нови избори,отколкото разглежданите коалиции.Може би гласуващите вече се ориентираха,кои партии си отстояват програмите и кои са готови да се съюзят и с дявола,но да са във властта.Смятам,че при нови избори в парламента ще влязат по-малко партии,отколкото сега.

92

Трезво Мислещ!

преди 9 години

Такава простотия като сегашната НЯМА РАВНА!!!! 89.г 97.г... Пасти да ядът... Хора тая простотия УБИВА България изберете най-сетне Сащ Русия или Ес с кои искате... Ако не се разберете... Значи е дошло Време да Воюваме колкото и крайно да звучи!!!

91

ГЕРБ на власт

преди 9 години

ГЕРБ са партия на фирмаджиите и чорбаджиите, които крадат работниците и няма как да вдигнат заплатите. Точно обратното е и ГЕРБ ще орежат заплатите и пенсиите и ще вдигнат цените и безработицата.

90

Последствията

преди 9 години

Само си помислете каква Касапница ще настане при случай на война....

89

знaйте

преди 9 години

Днес гробaрите се изплюхa в лицето нa демокрaциятa, зa което от AТAКA им нaнесохa мегa-мощен и рaдикaлно потресaвaщ шaмaр!Днес ГРОБ се зaкопa, днес бе тих, но голям ден, първиябот промянaтa!По-следвaщото прaвителство ще се реди от Волен Сидеров и AТAКA!

88

Дебилчо

преди 9 години

До АнонименАбсолютно вярно! И какво от това? За природонаселението на територията България лошият пример е най- заразителен и най-успешен.

87

Прав е 131 мн.Прав е

преди 9 години

До 131Не война ОЩЕ ПО-Голяма Простотия и Глад и Гражданска война!!!

86

Анонимен

преди 9 години

ВОЙНА , ето това следва

85

Анонимен

преди 9 години

Боко не го искат в селото, той пита за попската щерка.Този ще си замине като царя - намразен от народа

84

Маркс

преди 9 години

За Раша не знам, но гърците яко са му набрали на оня за Тракия и Македония и ще го разкатаят!

83

Анонимен

преди 9 години

ако се даде на бсп мандат , ще е най голямото престъпление и колкото и да мъдър българския народ ще има чак сега война помнете ми думата

82

Анонимен

преди 9 години

Герберът е особен вид нискоинтелигентен индивид, комунист/демокрад/реформатор и пр. по произход и разбирания и по приказки и начин на изява. Дете на шофьор/ фризьорка/ чистачка/ прислужник на началник/бос/мутра, герберът от малък е научен на интересчийство и кражби, както и на фалшиво раболепие пред Господаря, който му дава храна. Съвест и морал няма, обича да рита слабия и да се подмазва на силния. Генетично неспособен да полага усилия и да се труди честно. Нулева фантазия, клиширани изрази.