237

Тони

преди 9 години

Кокалът се оказа по-силен от патриотизма.

236

Анонимен

преди 9 години

Сега разбрах защо Волен е избягал от тия жалки манипулатори и продажници. Явно ги е усетил какво представляват.

235

Анонимен

преди 9 години

Всички срещу Герб е най-добрата коалиция. Още се помни мракобесническия милиционерски период-без индексации на заплати, пенсии, цени на тока, кражбата на спестяванията от банките като обложиха лихвите. За ДПС винаги, за тия градци и милиционери-никога.

234

Анонимен

преди 9 години

Тия смешници не минаваше ден без да плюят Бойко по СКАТ. Но сега заради мазното кокалче и с дявола коалиция ще направят. Прав си е бил Волен Сидеров за тия продажници.

233

ДО 301

преди 9 години

Вярно е , но до тогава никой не му беше сърбал попарата на Бойко.

232

Doko

преди 9 години

Каквото и да дъвчат, каквото е казал и каже Доган-това е било и ще бъде. Тия измислени патриотчета от ченгета и доносници, които нямат и една каруца народ заедно с коня, щели да елиминират ДПС. Интересно е как ще стане. А с времето цифрите все повече ще нарастват. Който повече се наведе на Местан-печели титлата. Засега Бойко добре се справя. Ще клекне със сигурност.

231

сова

преди 9 години

Не напразно казват НФСБ-- НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БОЙКО.

230

Анонимен

преди 9 години

*** изопъчаването,егати философстването.....Просто са казали че не им пука кой,как ще гласува. Веднага се извърта от журналистите и тук започва плюенето.

229

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТо това са си само предложения :) На практика какво ще стане и каква ще я свършат ГЕРБ, мисля че си знаем предварително....

228

Анонимен

преди 9 години

АБЕ ***, НЕ СЕ КАРАЙТЕ АМИ РАЗКАРАЙТЕ ДПС ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА В БЪЛГАРИЯ. МИСЛЕТЕ ЗА РОДИНАТА СИ КАТО ЗА СВОЯ МАЙКА, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ. ДРУГ ШАНС МОЖЕ БИ НЯМА ДА ИМАТЕ.

227

Анонимен

преди 9 години

Какви патриоти сте Валери като от 18 точки на Герб вие сте съгласни с 14 не може да сте съгласни с мутренско олигархични предложения

226

todorov

преди 9 години

До Анонименза хумора ви евала

225

Анонимен

преди 9 години

до Целокупния - виждам те и теб колко различни и разнообразни неща пишеш - за не знам там коя точка от споразумението беше. Направо пръщиш от разнообразие

224

Анонимен

преди 9 години

до целокупния - ти пък не си анонимен, така ли се казваш - Целокупен ?Та ще продължа да те питам, каква е разликата между Боко и Балевски и Лютфи след като ще правят едно и също и защо фирмите около Боко са по-добри след като правят като тези на Лютфи ? Страната му се ограбва от чужденци, българския народ си плаща сметките за ток, вода и телефони на чужди държави, чужденци ни взимат природните ресурси и национални богатства, но според Целокупния АТАКА са виновни за всичко.

223

Анонимен

преди 9 години

ROM Maistor Boqjdiq i Zavarchik!Podkrepqm Valeri Simeonov, za chudesnata ideq kazarmata dase varne! Nishto che tv -Skat govorqt protiv Romite! I sigora ima za kakvo, dase govori i za kazarmata i za romite, no i za mnogo Balgari: Naturlich!!!

222

haha

преди 9 години

Защо ли не ме учудва пордажността на Валери Симеонов и с дявола е готов да влезе в съюз заради властта.

221

старо куче

преди 9 години

Ах как искад да въведат пак казармата, за да разберат чугунените глави които не гласуват и все една и съща простотия повтарят по хиляди пъти, че който и да дойдел на власт все същото щяло да бъде. Нека въведат казармата да видят тия хора как са прай, как са бара, как са мята новобранеца в казармата :) и как няма значение дали гласуваш или не :)

220

Анонимен

преди 9 години

Nemoga da razbera zashto koito iska da specheli kinti i vlast zapochva da plue dps.no veche razbrah yavno nie sme prost narod i lesno se manipulirame s etnicheskata karta.Tryabva da si priznaem che dps e edinstvenata partiya koyato znae kakvo iska i kak da go postine, tam yavno ima hora koito razbirat ot politika i rabotat za elektorata si.

219

Анонимен

преди 9 години

След прословутото турско кафе с много шекер на което беше замислена коалицията бостан ,след влизането на партия Атака,която яко обърка плановете на кукловодите сега същите кукловоди замислят коалицията -Тюрлюгювеч в която коалиция по заповед на американския и турски посланници ще влязат всички естествено без омразната на американските *** без Атака .така хем няма да има кой да носи отговорност за непопулярните мерки,хем безпрекословно ще се изпълняват разпоредбите на Вашингтон и Анкара

218

Нормален

преди 9 години

Няма нищо учудващо - ченгето Симеонов , доносника Каракачанов се сдушиха с ченгето Буда и ръководителя му агент Сава.Сега чакаме ДПС 2/ББЦ/ и коалиция ДС Бостан е готова.