84

Анонимен

преди 9 години

МНОГО СКОРО И ЧИЧОТО МОЖЕ ДА СЕ ОПЛАЧЕ ! ДАЙ БОЖЕ !!!

83

Ха-ха

преди 9 години

Ха така, че той и Кирил Добрев се оплакваше по едно време от полицейски терор .... когато го хванаха в крачка. Браво на полицаите, никаква милост за тези политически ***! Така се върши работа, никакво толериране на подобни бандитчета, налитащи на бой и перчещи се с политически връзки, както по Татово време.

82

АНОНИМЕН93

преди 9 години

колега 91 има ли в българия полиция че те всички наркомани,крадци,бездомници,и не учащи се стават полицай.има ли по добра професия в държавата от ПОЛИЦАЙ,ДЕПУТАТ,МИТНИЧАР и АДВОКАТ.

81

Анонимен

преди 9 години

tva za diabeticite i insulina e verno.....deka, deka, oba4e tva narkoman4e e izvadili invalidnost 80%. are be 80% i kara kola?, are be i se kliopa s policaite? are be i iskat izvinenie? are be dorede ne pokajat izdaeno medicinsko svidetelstvo za 80% invalidnost , no ot anonimen medicinski ekip, i dorde ne pokajat ce nema ama nikakvi probpemi s pripadene i o4ni diviacii- za kakvo ni zanimavat s tva mekere. zad tapiata s diabeta, tia kaputi si praviat paravan 4e se dup4at s inosolina

80

Samo minavam

преди 9 години

И ченгетата са хора.Чичовото момче им е казало,Ти мен ,знаещ ли кои съм и още такива неща и отнесло метлата.Браво на ченгетата.Сега го пратете в щата Луизяна на почивка и там да се озъби на мистния шериф.Бедна му е фантазията,какво ще се случи.

79

anonimen

преди 9 години

до 90 защо мислиш другарю гражданин, че само ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ оспорват решението на пътните изнудвачи/КАТ/.аз като не пия,алкохол и не се дрогирам , трябва ли да ме убиват,когато оспорвам тяхно решение на място.ЗАЩО САМО В БЪЛГАРИЯ КАКТО ВСИЧКО ,ЛИЦЕТО ГРАЖДАНИН,СЕ АРЕСТУВА, БИЕ,УНИЖАВА,и т.н.ДО ДОКАЗВАНЕ ЧЕ Е НЕВИНЕН.да ви дам ли примери с пребиване на невинни семейства,и после нищо станала е грешка.***...

78

КРЕТЕН

преди 9 години

ДИАБЕТА НЕ СЕ ЛЕКУВА ***. КОЙ И КОЯ КОМИСИЯ ДАВА ЗА ТОВА ФАЛШИВ ДОКУМЕНТ, НЕНОРМАЛНИЦИ ЛИ СТЕ ИЛИ СИ НЯМАТЕ ДРУГА РАБОТА И КОМЕНТИРАТЕ ПРОСТОТИИ.

77

доктор

преди 9 години

Да не ви дава и на вас господ да си биете инсулин през 6 часа, а ако прескочите 2 дни сте мъртъв. А за самозабравили се полицаи какво да кажем. Как се става полицай- с 6 месеца курс ако не сте станали нещо друго. Да сте чили за инженер, доктор или друго да се учи 6 месеца. Е така си избиват комлекси на пътя униформените, А ако всеки който спори с тях го арестуват ми е чудно защо има толкова много бандити с висящи дела . А се занимават с инвалидизиран младеж .

76

Анонимен

преди 9 години

Компетентните органи демек КАТ констатират грубо нарушение,каквото е преминаване на червен светофар.Съставя се акт и после водачът може да го обжалва в законния срок.Обаче,ако водачът оспорва на място и пречи на полицая да си свърши работата,т.е. буйства и обижда,тогава следва задържане и отвеждане в РПУ.Само пияни и дрогирани оспорват и скачат срещу полицаите.А пардон и самозабравили се чичови келеменца.

75

Анонимен

преди 9 години

Момчето твърди, че е пребито от полицаи след пътна проверка...Специфичното в случая е, че момчето е с 80 процента инвалидност заради тежък диабет. Това е втори инцидент с племенникът на президента. През нощта на 23 юли 2011 година, тогава 19-годишният Станислав Руменов Плевнелиев бе приет в реанимацията на благоевградската болница. Младежът пушил канабис и консумирал халюциногенни гъби.DIABETIK ZARADI PROBLEMI S O4ITE NETRABA DA KARA KOLA!!!!!IZKARA LI SA MU 80%, ZA DA IMA NEKOI LEV ZA DROGI

74

135

преди 9 години

До кукуНаистина ли си ку-ку? Болното дете ще да е било в добра форма, щом от три спрени коли само то се е оказало по-ербап.

73

mas

преди 9 години

bg medii sa mafia.

72

Извинисебе!

преди 9 години

Поредната манипулация над дребния човек от "високите" етажи с фалшивите инвалидности от сорта на "шта съда, знаеш ли кой е баща ми?". Нищо от твърденията на потерпевшия не е доказано. Интересно ми е как ще го докаже от бюро ли е или от обувка "синьото". Но как не са му докарали една лека телесна не знам. Много са меки полицаите днешно време - трябват мярки. А после като "инвалида" убие някое детенце на червено ще му дадем една условна, че няма да пави повече така... гнусна историйка и натиск

71

отговарям

преди 9 години

До какво означава?Означава,че докторите от ТЕЛК са се преклонили пред племеничето на Плевнелиев с надеждата,че нещо ще намажат като аванта.Ние сме майстори да се унижаваме пред господстващите и родата им

70

Анонимен

преди 9 години

колко сте прости...

69

ATAKA_FOREVER

преди 9 години

Samo TAka..Бой По тиквата - *** да еееее.....а....ПлевеАлийска..Мръсно Гоци-Делчевско МАКЕ.!!!БОЙ...само за тебе..

68

Анонимен

преди 9 години

Несе смейте за инвалидност,на всеки може да се случи.То пък чак толкоз идиотщина не бях виждал Д М А .А Плевнелиев народа гое избрал ще умрете от завис *** червени и търчиляги умрете по бръже демокрацията има нужда от това.

67

Анонимен

преди 9 години

Как така човек с 80% инвалидност има шофьорска книжка.Явно чичо го е уредил да стане шофьорче,то и затова не знае правилата за движение по пътищата.Защо си мислите че в град като Благоевград поицаите не го познават тва мекеренце на кой е племеник и дали някой ще си позволи да удари племеника на десното мъдо на Боко(още по малко че той спечели изборите).Явно чичовото си иска своите пет минути слава,то с друго не може да блесне освен с реване.

66

Анонимен

преди 9 години

браво на вълчовете,добре е ял бои

65

istina govorq ...

преди 9 години

NE KORETE DETETO NA TATI BRE !TA TO E INVALID ,KOETO PREMINAVA NA 4ERVENO .....A ZNAE LI TOZI TATKO KOLKO TAKIVA BOLNI DECA INAVLIDI IMA V BG ...SAMO ,4E NE SA SPECIALNI .NA TQH NIKOI NIKOGA NQMA DA IM SE IZVINI ,NITO PAK NQKOI DOLEN NEGRAMOTEN JYRNALIST PODMAZVA4 6E PI6E STATIA .....NQMAT SRAMA ..