129

Избирател

преди 9 години

Турци, единствената българска партия е партия "Общество за Нова България". Аз за нея гласувах и не сгреших. Който е избрал тези 8 партии в парламента, ще съжалява за избора си.

128

КОШМАРА- АТАКА

преди 9 години

До МарксЕ поне Миглена Александрова и 25- годишната Калина Балабанова са отново депутатки. АТАКА отново има най красивите и млади депутатки. Помня че преди 1 година именно Балабанова внесе закон за отмяна забраната на пушенето в заведения и клубове и Герб на другия ден бяха окачили в парламента из кулоарите много нейни снимки и под тях надпис- "Тя продаде белия ви дроб". Ако си я спомняте Калина беше неотлъчно до Волен и денем и нощем и викаше на платените протестиращи- "К*рви на Бойко"

127

КОШМАРА- АТАКА

преди 9 години

Аз и всички от ЮРУШ сме депесарски *** и затова крепихме в предишното НС правителството на Орешарски, нищо, че беше доминирано от ДПС!!!Разкайвам се!Бялата златка харчи парите на сокола, а за нас нямаще нищо, само пици и пикане по операта!Аз съм доброволен ***!Да живее ДПС!

126

КОШМАРА- АТАКА

преди 9 години

До Франкфуртер РундшауСлед като и Германците са разкрили Будиста.....Спукана е работата на всеки който влезе в коалиция с него!Ахахааааааааааааааааа мяуууууууууууууу

125

Франкфуртер Рундшау

преди 9 години

Като премиер Борисов не донесе никакви изненади. От политическа гледна точка той поддържаше строги мерки за икономии, а обещаното възстановяване не се състоя. Неговата партия, беше обградена от мрежа съмнителни фирми. Нито един сериозен член на политико-криминалните среди на България не беше изправен пред съда. Това се казва в обширна статия на германското издание "Франкфуртер рундшау" за ситуацията в България след изборите от неделя

124

Анонимен

преди 9 години

Паричен Фонд за Спасение на Бойко !

123

БГ

преди 9 години

До КОШМАРА- АТАКАВие Атакистите да мълчите и да не се обаждате!Докато дойде време Атака да вземе властта ние тази зима ще сме изморили от глад и студ бедняците и ще сме останали само богати и милионери като мен. А се знае че само бедняци гласуват за Атака!Да живее Герб!

122

БГ

преди 9 години

До АТАКИСТИбрико, и в това НС отново ще бъдете с ДПС в един отбор!Безценно!Да живее България!

121

Маркс

преди 9 години

Коши, знаеш, че ви симпатизирам, но нямате кадри братчед, а кадрите решават всичко. Сайдера се е заобиколил с послушковци и не слуша когато го съветва гласът на разума...

120

Анонимен

преди 9 години

До патриотВие "патриотите" от Атака и Патриотичен фронт сте един дол дренки.

119

Анонимен

преди 9 години

Стига с тоя белокос лилипут. От него не зависи нищо. Никой не му иска текезесарското мнението и не го брои за човек. И да седи в парламента и да не седи никой няма да забележи.

118

Анонимен

преди 9 години

Каква Атака бе момчета, не виждате ли че измекярчето Волен никой го не иска. Ако Русия беше застанала зад Волен Атака поне 15% щеше да вдигне, но и руснаците не искат да се занимават с него, всички го видяха, че е като ветропоказател, само използваше недоволството и мизерията на хората и едвам докара да влезе в парламента. При нормална ситуация в България ако я намаше мизерията и наглите американци Волен и 1% нямаше да вземе.

117

бай Иван

преди 9 години

Пари за реформите има-милиарди,откраднати от комунистите.Ето ви платформа за да тръгнем на чисто.

116

КОШМАРА- АТАКА

преди 9 години

До DEVIL-JINПРОДЪЛЖАВАМ-ВОЛЕН КАЗА "НЕ МОГА ДА ГЛЕДАМ И ДА ГИ ОСТАВЯ ДА ПОГРЕБАТ СТРАНАТА И ДА СМЪКНАТ ПОСЛЕДНАТА КОЖА ОТ ГЪРБА НА НАРОДА. ВСЕКИ ДРУГ НА НАШЕ МЯСТО БИ ГИ ОСТАВИЛ 5-6 МЕСЕЦА И ПОСЛЕ НА ВЪРХА И ГРЕБЕНА НА НЕДОВОЛСТВОТО ДА ПОИСКА ИЗБОРИ И ДА СПЕЧЕЛИ ПЪЛНО МНОЗИНСТВО. НО ЕДНО Е ЯСНО....ВЕЧЕ РЕЙТИНГА НА АТАКА ЩЕ РАСТЕ С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН И ИДВАНЕТО НА ИСТИНСКИТЕ ПАТРИОТИ НА ВЛАСТ Е НЕОБРАТИМО"БРАВО ВОЛЕНЕ- АТАКА ПОБЕДА!

115

Анонимен

преди 9 години

Национален Фронт за Спасение на Бойко.

114

лошо Седларов,лошо

преди 9 години

Въпрос към Патриотичния фронт. Абе,господа,я обяснете на избирателите си как ще подкрепяте партия която иска увеличение на цената на тока.Вие на тази платформа влязохте в НС.

113

Анонимен

преди 9 години

Волен само на думи иска нови избори. :))) Знаеме ги ние тези номерца от селски вечеринки. Да се радва че Бойко Борисов е отговорен политик и няма да му удовлетвори " желанието "

112

патриот

преди 9 години

АТАКА -ПОБЕДА ! С НАМИ БОГ ! дгд фронта за спасение на будиста

111

КОШМАРА- АТАКА

преди 9 години

До DEVIL-JINИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИ ПРАВ! НА 25 СЕПТЕМВРИ НА ПАРТИЯ "АТАКА" СОЦИОЛОЗИТЕ ДАВАХА 1% А СЛЕД 10 ДНИ ИМАШЕ 5 ПЪТИ ПОВЕЧЕ! СЛЕД НАГЛОТО И БЕЗЦЕРЕМОННО ВДИГАНЕ НА ЕЛ. ЕНЕРГИЯТА ОТ МАРИОНЕТНОТО НА ГЕРБ ПРАВИТЕЛСТВО НА БЛИЗАШКИ! ДНЕС ВОЛЕН МИ КАЗА ТАКА- "АКО НЕ МИСЛЕХ ЗА БЪЛГАРИЯ НЯМАШЕ ДА ИСКАМ ИЗБОРИ ВЕДНАГА. ЩЯХ ДА ЧАКАМ ЗИМАТА ПРИ ПЪРВИТЕ ЖЕСТОКИ СМЕТКИ ЗА ТОК И ОТНОВО ДА ПОВЕДА НАРОДА И ТОГАВА ЩЯХМЕ ДА ИМАМЕ НЕ 5 А 35%. КАКТО КАЧИХМЕ ЗА СЕДМИЦА 5 ПЪТИ. НО НЕ МОГА ДА ГЛЕДАМ КАК ПОГРЕБВАТ...

110

Маркс

преди 9 години

Бойко, новият Васил Левски, браво! Геееерп!