78

Анонимен

преди 9 години

Г-н Радан Ниокй много глупости говори и яко си предаде електората! Г-н Никой престанете да маниполирате изберателите си и стига си се държал като малка госпожица а седни на масата с 5 пъти по силната от тебе партия и се примири , че ти си загубил изборите с АДСКИ МНОГО и вземете се разберете , че ще дойдем до парламента и ще ви раздрусаме главите яко ! Мразя *** дечица , за лигавите дечица, шамари а още по - мразя лигаци дечица да лъжат като *** !!! счдайте и се разбирайте!!!

77

Анонимен

преди 9 години

До Го4оИзгони си тия за които си гласувал!

76

Иво

преди 9 години

До избирателкаЕЙ СЛАБОУМЕН ЛИ СИ БЕ ТА ТОЧНО КОСТОВ РАЗПРОДАДЕ ДЪРЖАВАТА,И ОЩЕ ПЛАЩАМЕ ЗА ИЗГОДНИТЕ ДОГОВОРИ СКЛЮЧЕНИ ТОЧНО ПО-НЕГОВО ВРЕМЕ,ЦАНКОВ-КАМЪК В СРАВНЕНИЕ С ТОВА КОЕТО КОСТОВ Е ПРИЧИНИЛ НА ДЪРЖАВАТА Е КАТО РЕМОНТ НА ЧИТАЛИЩЕ.

75

Олег

преди 9 години

До ИСТНищо не проваля - аз съм гласувал във Варна за него с преференция и дори желая да е по-малко отстъпчив! Вие от ГЕРБ сте си гласували за Бойко и не се бъркайте там където не сте пращали в парламента! АКо исках правителството на ГЕРБ да е като онова щях да гласувам за ГЕРБ!

74

избирателка

преди 9 години

Като не понасят реформаторите,защо ББ само с тях се занимава-вестници,телевизии само плюят по тях.Като не ги искате,кажете открито,а не ББ да се прави на "щедър" да им дадял още един шанс.Мутрата чака трите"грации" да кажат какво са говорили и той да атакува,обвинява реформаторите за своята некадърност.Не е за вярване,че има хора,които избират мутрата-***,пред умния и способния.За съжаление след Ив.Костов нищо добро не се случи.Спечелиха мутрите, мафиотите и ***.

73

к.

преди 9 години

До Анонимен Kuneva i Korman нямат място в Реформаторския блок!

72

П.Петров

преди 9 години

До 59, 61В настоящия парламент има една стабилна формула за управление без ДПС и БСП и това еГЕРБ+РБ+ПФ. Всяко друго шикалкавене тип " правителство на малцинството", "Ние ще направим правителство, пък който иска да го подкрепя" де факто е правителство на ГЕРБ с ДПС.Следователно Тиквата да си сяда на *** и да започват ГЕРБ,РБ и ПФ да договарят параметрите на това правителство - приоритети, програма, срокове за изпълнение, отговорни лица.

71

ИСТ

преди 9 години

Тази мижитурка щял да чупи ръце. Я се огледай бе ананкоулу. Ти проваляш бъдещето на България. Виж как ти се радват ***.

70

Иво

преди 9 години

Аз не мога да проумея какъв човек си, за да гласуваш за Кунева тази която задкулисно подписа договорите за унищожаването на Козлодуй. Хора забравихте ли какво ви става,а за другите и съпартийци оставам без коментар...

69

един брой НЕгласувал

преди 9 години

И Борисов и ДПС са командвани от едно място!Който не слуша обаче, го ликвидират!

68

ИСТ

преди 9 години

Отдавна ви набивам в главите ,че РБ е Реставраторски блок. Като пета колона на БСП,целта им е да върнат Костов. Този прокомунистически блок ще се разцепи, и истинските демократи ще се освободят от Кънев, Москов и ДСБ- Демократи за Съсипване на България-

67

анонимен

преди 9 години

ТЕЗИ КОНСУЛТАЦИИ ПРОДЪЛВЖИХА ЯКО ДЪЛГО.А виж , тези на Меркел , за да се състави правителство между християндемократите и социалдемократите им трябваха цели ТРИ месеца

66

Анонимен

преди 9 години

Седерастките платени писачи ,родени след 89 година съвсем се оляха. ГЕРБ ще направят сами кабинет. Напред Бойко.

65

Иво

преди 9 години

До ЛъчоПрав си по-принцип, но докато не вкараме една дузина поне от тях в затвора нищо няма да се промени.

64

Анонимен

преди 9 години

До Почесване по ... 57Българският народ работи... Таратанци, работи българския народ, те се почесват по главата, а т.н. български народ, се драпа по ташаците, и чака нови избори, зер пак ще дадат по 5 лева!

63

Анонимен

преди 9 години

Меглена Кунева стои в основата на провалените преговори между ГЕРБ и Реформаторския блок. Бившата еврокомисарка се прицелила в поста на вицепремиер и твърдо държала именно тя да бъде заместника на министър-председателя, който, най-вероятно, отново ще е Бойко Борисов. Мераците й обаче никак не се понравили на други членове на Реформаторския блок, и в частност на ДСП и лидера им Иван Костов.

62

Лъчо

преди 9 години

Пичове зачетох се в коментарите и виждам отчаянието и усещането за безизходност у почти всички. Би следвало, също като в скандинавските страни да не ни пука коя партия е управляваща и да не знаем името на лидера и. Важното е да си вършат работата. Научаваме имената им само когато се провалят и съответно ги гоним ( при онези те сами напускат понеже ги е срам) Нашите ще станат нормални чак когато намерим начин да ги "хванем за топките и силно да ги стиснем, та чак да ги откъснем"

61

Иво

преди 9 години

Радан, Куневица, Москов нищо не става от тези продажници мислете когато гласувате,че от такива като тези ще си останем в мизерията.

60

Анонимен

преди 9 години

БОСТАН-пазарлък

59

Анонимен

преди 9 години

РАДАН е внедрен КОМУНИСТ и работи усилено за дестабилизиране на Б-я.Жалко за Б-я и че все още има промити мозаци да гласуват за такива предатели.