182

до 233

преди 9 години

След Орешарски и червено-турската шайка, които съсипаха икономикатавече и Господ не може да помогне на нашата родина България-------------------------------------------------------------Под Господ имаш в предвид Борисов-Буда-Тиквето, нал тъй? :))) пп. Тиквето действително немож помогна в случая! Нито Бог може да ви помогне на вас тиквениците!!!!

181

yan

преди 9 години

банки фалират, еврофондове спрени, болниците нямат ваксини, миньорите нямат заплати, наводнени градове, взривени заводи, мизерия ,смърт!Защото народът е *** и повторно дава мандат на политици, кланящи се на изток и запад, и едновременно с това мислещи само за джоба си.

180

до 230

преди 9 години

Само за една година Орешарски успя да задмине Жан Виденов по краденебраво на --------------------------------------------------То половината от министрите на Орехчо днес са в ДПС, а тя е неявният партньор на Тиквето!!! Сега се търси официалният партньор на Бойка!

179

Ай....

преди 9 години

банки фалират, еврофондове спрени, болниците нямат ваксини, миньорите нямат заплати, наводнени градове, взривени заводи, мизерия ,смърт!-----------------------224 Що всички тези събития се случиха след посещението на посещение у нас тримата американски сенатори - Джон Маккейн, Рон Джонсън и Кристофър Мърфи!

178

Ай....

преди 9 години

банки фалират, еврофондове спрени, болниците нямат ваксини, миньорите нямат заплати, наводнени градове, взривени заводи, мизерия ,смърт!-----------------------224 Що всички тези събития се случиха след посещението на двамата американнци?

177

Тц....

преди 9 години

Радуков, Коя е Меглена вече, м? А и някога нещо самостоятелно да е била освен фасада на някой, м? Немисля, че 4-мата в коалиция с нея ще и разрешат да е с ББ! Мегито е зависима женица, и винаги е била зависима от някого неин покоровител! Ако не бяха останалите от РфБлок тя нямаше и да помирише да е в парламента!

176

до 215

преди 9 години

Е голеее..ми демократи сте били! Нема що! :))) Характерно за демократичната дистема на работа е обсъждането/дискусията,,dpsikekrs! Много важно е /с огромно значение/ е изслушването /чуването/ на разл. гл. точки! А четенето е също вид общуване, но то би трябвало да е отново обсъдено тъй като различните хора имаме различна степен на възприятия и разбирания! пп. по твойте думи Костов е авторитарен, и няма нищо общо с поведение на демократ!!!

175

Анонимен

преди 9 години

Не свършиха ли тия опорни точки бре.. В това тролЯсаво вестниче май друго нема, освен самите ***..

174

тод

преди 9 години

СДС 2 уверено върви по пътя на своя предшественик. Лично за мен има само две обясния за сегашното им поведение. Първото е че са недалновидни ***. Второто е, че умишлено минират дясното политическо пространство. Жалко, аз почти бях почнал да ги харесвам.

173

aтaкисть

преди 9 години

До СинозеленПфхaхaхaхaхaхaхaххa

172

Синозелен

преди 9 години

Едно време и аз членувах в СДС.Много партийки имаше ,много нещо.Трудно се постигаше някакво общо решение.И сега в РБ е същото.Повечето хора там нямат никакъв организационен опит,не умеят да работят с хората,не са в състояние да сближат различните идейни платформи ,дори не желаят да четат и да се запознават с други виждания,освен със собствените си.Липсва им Иван Костов,който можеше да удари с юмрук по масата ,да пресече пререканията с,,Казах!"и да ги накара да се задействат.

171

супер сa рaзлични

преди 9 години

Москов: "Постигнaхме 90% съвпaдение нa мнениятa с герб....".....сaмо сметките се рaзминaхa, aмa и товa ще опрaвим.

170

...

преди 9 години

GERB DA SE DARGAT NA NIVO I DA VARNAT MANDATA? GERB TRQBVA DA CHAKAT MNOZINSTVO I DA STEGNAT DARGAVATA! SEGA NA VSICHKI KRADCI E UGODNO GERB DA UPRAVLQVA, NO GERB NE MOGE DA SE SPRAVI! GERB NQMA KADRI NITO V POLICIATA NITO V PROKURATURATA NITO V IKONOMIKATA! DPC-BCP-KOSTOV , TOVA SA KADRITE S KOITO FUNKCIONIRA DARGAVATA A GERB E SAMO ZA ETIKET, TE BCP 1 GOD SI SLAGAXA TEXNI KADRI A SEGASHNOTO SL. PRAVUTELSTVO PODMENQ KADRITE NA BCP I DPC S TEZI NA KISTOV! GERB DA VARNE MANDATA!

169

ГЕРБ-ЕРП

преди 9 години

ГЕРБ са финансирани от ЕРП и затова вдигат цената на тока. Колкото по-висока цена на тока от ЕРП, толкова повече кинти в касичката на ГЕРБ.

168

до 199

преди 9 години

Боко има много пари, като ....--------------------------------Тези пари са откраднати от народа, а той е достатъчно *** за да може да ги завърти така, че влагайки ги в бизнес, дава работа и препитание /пари/ на хората и си ги възвръща! А тези хора освен пъри създават полза за обществото, освен че получават възнагражденията си!199 оново което пишеш е . нереална фантазия, като др. причина освен че бб е *** е и стистнат,а еденственото което може да прави е да прибира, но но не и да върти капита

167

Нaционaль

преди 9 години

Реформaтори, кaкво се aмбицирaхте и диференцирaхте бреВие ще сте коaлиция с ГЕРБ 2000%Догaня и УСA Ембaси сa зaд вaсКо ревете кaто не доебaниЩе ви чуя след месецПфхaххaхaхa

166

...

преди 9 години

До До 202 , 204 , vijdam gi , samo opliuvki sa navsiakade

165

Божо

преди 9 години

До щурофонЩо не предложиш нещо за след избиването на всичко, което мърда ??? Заради революции сме на това "дередже"!!! Когато трябва да се избира, винаги избираме грешно, а след това подсмърчаме !!! Кой вкара в парламента откровени лъжци като сидеров, бареков, местан, че и Борисов ???

164

пицa

преди 9 години

РБКоaлиция от 5 пaртииВсякa с по 1,6%Компилaция от нaй-мрaзените Костовски лaкеи и турски дете-убийциСе джaвкa с комунистическото ***, мутрофонa покровител нa селтaците фирмaджииТук осевн Евгени Минчев Хaсaн Генов Мутaфчиев и Мъжa нa Aмерикaнския послaник кой пише бре??????????????

163

До 202

преди 9 години

Мамулчо, къде видя тук фенове на Герб бе момче.. Тук всички са яко Анти-Герб ***!