90

Анонимен

преди 9 години

Господи, само турците да не се залепят пак!!!!!!!!!!!! Ще е политическата смърт на Бойко

89

Анонимен

преди 9 години

Всичката партийна гмеж , сте едни безподобни алчни мутри , които обезличихте България и я превърнахте във страна от четвъртия свят.

88

Анонимен

преди 9 години

До гледай. Що с умниците Станишев и Орешарски по-добре ли беше?

87

тука има, тука нема

преди 9 години

Другарят Борисов доволен/не доволен: Имаше/нямаше опит за/против толерантен/не толерантен дебат/диктат с/без БСП!

86

Бибитко

преди 9 години

Утре копаме БОСТАНа!

85

Гледай

преди 9 години

и си скуби косите ОБРАЗОВАНИ българино.Допусна малообразованите гамени да те яхнат. Хак ти е.По-голяма обида, да те командори един *** няма.Хак ти е!

84

Анонимен

преди 9 години

До 90. Айде и този се включи с глупав коментар.

83

Анонимен

преди 9 години

До 88. Стига с тези бюлетини, бе балък. Още ли не си разбрал КОЙ ги поръча?

82

до 86

преди 9 години

Бай Иване, хайде стига с тия опорни точки от щаба на Осъдения. Костинбродска афера си имаше и още как. А защо се покри толкова бързо не зная - може би Боце и Гоце все пак са се договорили като бъдещи партньори в управлението и като стари приятели на Мишо Бирата, когото заедно ликвидираха. Или ще ми кажеш, че и той не е умъртвен ?

81

Анонимен

преди 9 години

До Бай ИванКостинбродска завера е имало и има, така като наскоро умряха 15-т души в Горни Лом завод Миджур! Както има и аферата КТБ!

80

до 86

преди 9 години

В Костинбродската печатница на местия герберастки феодал бяха отпечатани 480 хил бюлтени надтираж. Освен че бяха напечтани, бяха опаковани, надписани за определени райони (в които се предполагаше, че ГЕРБ ще е по-слаб) и качени на палета, подготвени за товарене.Как ще обсяниш това - с Темида или с Мая Еди коя си ?

79

Стига ,бе Божо...

преди 9 години

....у Европа си си у дома...кво толкова...???Ако Европа ти е чужда ----ходи у Русия и Сибир ...там ще си при родни братя!Остави Европата на др.Пръмова, СърГея и ***...да ги скапва западния начин на живот с по 15-хил.Э./мес.!!!!ТИ ГЛЕЙ СИБИР , БОЖО.....ХА,ХА,ХААААААА...ТАМ ЖЕН-ШЕНА Е ИСТИНСКИ!

78

Бай Иван

преди 9 години

Чия беше режисурата за Костинбродската завера?Темида пита Мая с еди коя си нова фамилия.

77

колибри

преди 9 години

Всъщност не от добрина ББ покани всички партии на разговор - в противен случай щеше да се чуди как да си прави сам правителство и да си играе на политика.

76

:)))

преди 9 години

Утре консултациите продължават с ДПС, които изненадващо обявиха, че ще подкрепят кабинет на малцинството на ГЕРБ, ... ----------------------------------------Утре разговорът ще биде мъжки! По мъжки !!!! :))) Трите преговарящи Цецка Цачева, Менда Стоянова и Румяна Бъчварова ща извиват кръшни снаги, т.с. ориенталски танци! :)))

75

Божо

преди 9 години

До Недей ,бе Божо....Виж, аз имам две деца, които гледам в България, имам сериозна професия и добър доход , но нямам много НАДЕЖДА!!! Мога да напусна България , защото имам примамливи финансови предложения, но се опитвам да градя живота си ТУК !!! А ти си гледай носа, вероятно единственото нещо, което виждаш !!!

74

до 78

преди 9 години

Вижда се,че си ходил на кръжоци по литературно четене и наизустяване н"трудовете" на Тодор Живков в АОНСУ.А какво направи твоята мафиотска партия БКП-БСП за 45 години" зрял" социализъм и половин век "презрял" капитализъм???Една банда от криминални комунистически фамилии опропастиха България.

73

Анонимен

преди 9 години

Като гледам в този сайт колко патриоти има , които милеят за държавата просто ми се къса сърцето. Не трябвало да управляват ГЕРБ, защото лошо било, а доброто на БСП-ДПС-Атака го видяхме. Ами тогава хайде в балкана и правете партизански отряди. Путин обеща подкрепа както в Украйна.

72

Недей ,бе Божо....

преди 9 години

...ше вземеш да се тръшнеш болен ...за Родината ,бе..ха,ха,хааааааааааааа...ОЩЕ НЕ РЕФОРМИРАН И ДЕВСТВЕН!На кой ни оставяш ,бе Божо.....на др.Пръмова ли от ЦК/БКП....??!!!

71

до 77

преди 9 години

Борисов никога не е бил десен, нито ляв, нито никакъв. Нещото, което го движи във всичките му решения е да се хареса на материяла. А така политика не се прави, реформи още по-малко.Но явно на българите им харесва точно такъв типаж. Може би повечето ни сънародници се отъждествята с него, щом пак го избраха за първа сила и му дадоха още една възможност да чеше Егото си. Но от това чесане, вече 5-та година тъпчем на едно място.