104

до 123

преди 9 години

умряха хората, а сега стари са тия дето викаха кой не скача е червен. Так че БСП си разширява потенциала :-) Пък и ГЕРБ е съставена само от бесепари-отцепници, ами АБВ... БСП е най-мощната партия в България, щото има 3 в парламента, а СДС един РБ и един лидер на Атака.

103

Ървин Уошингтън

преди 9 години

Да, както казват турците - да им имам акъла на българите, дето им идва после. Когато бяха неразделно във властта, голям кеф. И като ги изпързаляха, ама защо така. Тези ги чака нерадостната съдба на жълтите - всеобщо презрение и после забрава. Да се сърдят на себе си и на Съсела.

102

Анонимен

преди 9 години

що ли си губя времето с протестърските ***, за които Пеевския отново е бизнесмен и е почтен, а вчера беше демон...Яжте си бостана без мене, терминал 2.

101

Анонимен

преди 9 години

Съкращаване на броя не депутатите до 20-30 души по един от всяка област и 1 от смесените региони, Турция и чужбина. Съкращване на бройката и на евродепутатите до 3-4 души според възможностите на страната. Колкото повече депутати, толкова повече караници и никаква работа.

100

z:)

преди 9 години

А га яде кифтета ни рива а !

99

Анонимен

преди 9 години

умряха старите хора де гласуваха за вас и сега ДПС виновни

98

Анонимен

преди 9 години

Кутев, Кутев Антончо много ще ми липсваш ВЕ ***!!!! Видяхте ли се какво представлявате ВАШАТА ПАРТИЯ :))))))

97

Иво

преди 9 години

В следващите дни се очаква рязко намаляване на постовете на червените ***. Вместо това ще има в изобилие хлипания и вопли от рода на - "Кутев на кого ни оставяш? Кой сега ще ни плаща стотинки за глупостите, които пишем?". Последните избори са крачка към светлото бъдеще на България без цирея БСП. След това ще дойде ред и на ДПС, за да могат българите да живеят като бели хора в собствената си държава.

96

Анонимен

преди 9 години

до 113 - абе защо са за смях, като гербави деветки колко щеш, а БСП една петнайстка. Плюс това деветките някоя сила ги кара да се отказват от избора си.... За смях станахте, затова уж демократи, с умни и красиви избиратели, а сега ще махнете преференцията. За смях сте гропове-дропове.

95

Анонимен

преди 9 години

107 "Вкарайте ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС в затвора в Белене и спасете родината от тия *** и предатели."Г-н Сидеров , днес май забравихме да си изпием хапченцата.Ах-ах лошо момче.............

94

Анонимен

преди 9 години

Никакви избори нямат да свършат работа и е нужна пълна смяна на политическата система.

93

Анонимен

преди 9 години

пЕШКО гРБЕРЕШКО, В Пловдив вашият кмет не излезе ли запис как се купува, що се купува купуването? Или си спомням нещо не добре? Я като "обективен" поясни!

92

Другаря ВИ Дъбов

преди 9 години

Ехххххх, Тони,Тони.А га Й'ди баничката добре ти беше.Даже човек на ДПС сложи за шеф на горското в Силистра. Нали така ...МММММ , късно е вече да се каеш чадо.

91

Анонимен

преди 9 години

Нури, не злобея протев теб, но по повод написаните глупости, е какъво пък има като проблем с ДПС, ти писах, че трагедията ви на вас, е че повечето не виждате в нищо проблем. Така да си мислите като в комунизма че има само една партия не е проблем за вас. Също и разни неграмотници от Саудитска Арабия да ви учат на религия, също не е проблем, а турците са били доста напред в насока към религиозна толерантност. в контакт с Европа. Не може да се самозатваряте от света и ДА НЯМА ПРОБЛЕМ! ИМА

90

СМЯХ

преди 9 години

99 "Без БСП сме загубени завинаги другари"Не се тревожете уважаеми другарю(и) , очевидно е че и без БСП сте си достатъчно загубени.

89

Анонимен

преди 9 години

Вкарайте ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС в затвора в Белене и спасете родината от тия *** и предатели.

88

Анонимен

преди 9 години

цирк глобус проблема е че народа плаща

87

пешко?!?!?!

преди 9 години

Какво си доказал ве? Така - ПОЧВАМ лом - *** над 50% - кмета от кой е?Стара Загора? Нова Загора?Не ми обяснявай че едните купували, пък в *** столици все ваши се кипрят...

86

до 87

преди 9 години

Бобовдол нали сега добре гласува за партнерите ви от ДПС-2/Бареков. Вече на тия избори не тичаха репортери да правят репортажи. Та питам - много монолитно Столипиново минало от ДПС към вас? Как стават тие работи ве Пешкоооооо!

85

Пешко

преди 9 години

До до 92Естествено, че има проблем. И доказаните купувачи на гласове са БСП, ДПС и Бюрека. Говори се и за РБ, ама все още само се говори. А П.Кънев го споменавам не за друго, ами защото лично той каза, че в Костинброд проблем няма - а споменавам, че е олигарх, защото той е червен олигарх, от уж пролетарската партия БСП