27

до 28

преди 9 години

Има и друг вариант: Царят Слънце да преглътне факта,че не всеки го харесва и да отстъпи на по-можещите и по-знаещите да правят правителство. А такива хора бол. Дори в неговата партия. След това с Цецко и Цацаров могат да основат нова партия - ЕПСС (Европейска Партия на Селските Стражари).

26

Нани нани

преди 9 години

Унааааааасяй се и заспиииииивай ...

25

Анонимен

преди 9 години

Напролет РБ ще бъдат първа политическа сила, следвани от ДПС, а Боце ще е цар на Банкя, където ще може да слуша чалга и пие водка с Миков.

24

Анонимен

преди 9 години

Мдааа. А най-смешното е, че Боце продължава да не я вдява демокрацията. Управлява не първия, а мнозинството. ГОЛЯМА РАЗЛИКА!

23

до 27

преди 9 години

Сега като чета постовете и ми хрумват две възможни решения, които могат да решат всички проблеми: 1) Гласовете на всички депутати от ГЕРБ да се броят за 2, а този на техния лидер - за 22; 2) Незабавни избори, при които да се забрани участието на всички партии освен ГЕРБ и тази на Яне Янев (не й помня името), която ще го играе опозиция.

22

Анонимен

преди 9 години

Когато анцуга ти е официалното облекло и всяка дума е поредната глупост да заплашваш с нови избори е по скоро смешно, с всеки следваш избор проглеждащите ще са повече.

21

Анонимен

преди 9 години

До доволнаАбе не знам дали си доволна,ама партията,която ти плаща стотинките скоро няма да я има.То е ясно,че всеки защитаващ БСП е платен ***-това не може да го прави нормален човек.

20

до 24

преди 9 години

Не, новата коалиция ще се казва ЗЛЕ ПРИКРИТ БОСТАН. Ха-ха.

19

Анонимен

преди 9 години

Подготвя ли се коалиция КТБ ( КОЙ тика Борисов) ?

18

Анонимен

преди 9 години

КОЙ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ? ГЕРБ 42 депутата;БСП 20;ДПС 18;Реформаторите 11;Патриотите 9;Безцензурните 8;Атака 5;Първановци 5.НАРОДЪТ обаче взема 122 депутатски места.Следователно, НАРОДЪТ ще състави правителство, а не българоубийците.

17

Анонимен

преди 9 години

Мутренската Тиква е бил комунистите три пъти на парламентарни избори, четири пъти на мачле и пет пъти на сантасе.

16

Анонимен

преди 9 години

доволна съм герберастките *** са тук с новите си опорни точки: 1. един милион гласували 2. най голямата партия 3. ново правителство да спаси държавата 4. ако не борисов КОЙ чудни сте всеки лев си го заслужавате

15

Анонимен

преди 9 години

Само като си припомня големите факти, направо требе да си удряме капите у земи. След като първия път спечèли най-много гласове, Борисов изхарчи едни готови 8 млд, не изкара мандата си /и то не за първи път/, бе изхвърлен с камъни от властта и се скри като онова животно, дето се крие по дупките. Втория път страхливия мачо направо отказА позорно мандата и заблуждаваше успешно и без това заблудените си фенове, че некой му откраднал властта, макар, чè бил победител. Третия път получи "най-много" мандата, ама реве като вдовица за...., и му извиват ръцете. И то заслужено- както за

14

Националь

преди 9 години

Жалките ГРОБари продължават да антагонизират умрелата и дисфункционална псевдо-лява БСП, въпреки.Бойко винаги е бил алтернатива единствено и само на Съсела, а ГЕРБ са новите комунази, комомслки секретарки, наследници на партизиани и други заклети Марксисти, интернационалисти и приятели на Сирийските бунтвоцни и горили!Господ да пази България!

13

Анонимен

преди 9 години

Слабо Позитанци,слабо плюете.Абе а шефа ви Кутьо влезе ли в парламента???ХАХАХАХА.Жалка позитанска ***.

12

turcin

преди 9 години

Stana taka.v denya na izborite popitah ba6tata ot lyubopitstvo za kogo 6te glasuva.kaza za gerb 6toto 6efovete sa bili gerbcii.az pak znam ce tam sa biv6ite mutri.pita me za kogo 6te glasuvam.za nito edin ot poslednite 20 godini.may gerb sa kupili nay mnogo glasove

11

До достатъчно?

преди 9 години

1.А Р.Овч. е най-честния бизнесмен или пък Масларова е една невинна лейди или БКП хич не създадоха дебеловратите...ммм дааа... 2.А Олигарски хич не излъга за 250 000 раб. места и други подобни глупости.3.А БКП хич не се целува с турците: само 2 мандата и един път на Орлов Мост с език.Тя затова и на изборите има следния резултат:БСППоследни избори(2013):84 места 26,6%Спечелени места(2014): 39Разлика: - 45Проценти:15,4%А и доста ми е жал за защитниците като теб на тези чугунени глави.

10

Събитие №1

преди 9 години

Българският съд обяви Бойко Борисов за ***!

9

Анонимен

преди 9 години

Бойко е единственият политик на такова високо ниво, който не знае нито един чужд език.Всъщност са двама - и Цветанов. Това е недопустимо в 21-ви век и говори за нивото на нацията ни.

8

Анонимен

преди 9 години

И кво е преуспял в личен план, че няма семейство, жена му го е зарязала, защото е *** и импотентен и живее с една *** на БКП-ДС, с която крадат половин България. Чрез източване на банки, фондове, ВЕИ-та и квото се сетиш.