146

Анонимен

преди 9 години

Ето затова не ходих да гласувам, и сега виждам колко правилно съм постъпил!

145

Андрейчо

преди 9 години

Има ли още някой да вярва на тая "фурнаджийска лопата " ?! Алчността го яде отвътре и отвън,аба -отвсякъде и освен едната алчност и гръмки фрази от тоя не чакайте нищо друго!

144

9

преди 9 години

има ли нормален човек , който би гласувал за него ???ритиричен въпрос

143

Бай Асан

преди 9 години

Ако не ми изневерява паметта,Бареков не обеща ли че ще си дари Евро заплатата?Искам да знам по какъв начин ще го направи.

142

ГОЛЯМАТА ПЪРЗАЛКА

преди 9 години

Попадна ми ей това подходящо стихче!!!....Добре де, пак гласувах. И какво? Ден като всички, но мандати храни. Маймунки на бананово дърво! това са нашите Богоизбрани.Към нас не проявяват интерес. И нашите гласчета тъй са жалки! тях утре ще ги возят с Мерцедес, а нас ще ни извозват с катафалки.И казвам аз! от щастие пиян, мислете ме дори за ненормален с поредната обелка от банан! народът беше просто изпързалян.Валери Станков5 октомврий 2014 г. гр. Варна, 20, 50 ч.

141

Анонимен

преди 9 години

Кремъл има нужда от троянски коне в ЕП защото от там идват санкциите.

140

Анонимен

преди 9 години

По 304 евро получават европейските депутати за покриване на разноските за престой за всеки ден,в който членовете на Евр.парламент присъстват на официални заседания.Стига да се разпишат в присъствения списък,евродепутатите получават тази сума за хотел,храна и всички други свързани с живота им в Брюксел или Страсбург дневни разходи.Разпоредбите предвиждат тази надбавката да се намалява наполовина, ако депутатите пропуснат да гласуват в повече от половината поименни гласувания, когато има заседание

139

Анонимен

преди 9 години

Месечното възнаграждение на членовете на Европейския парламент възлиза на 7 957 евро или около 6 200 евро след облагане с данъци. Към тази сума обаче не се включват надбавките за участие в комисии и делегации, парите за асистенти и съветници, дневните суми, покриващи разходите за хотел и храна, цената на офис материали и други, нито средствата отпускани за самолетни билети или друг вид транспорт...................Дий, воле, дийййййййййййй!!!!!

138

Наглец

преди 9 години

Поредната нагла лъжа. Ама то пък да нямаше от кого да се учи. Станишев направи същата врътка. Долни лъжци, лапачи и предатели!

137

Анонимен

преди 9 години

Нали милееше за България нали плачеше за бедният български народ ,защо сега бяга?? Къде отива?Щял да преговаря ?? с кого ще преговаряш?? Всички знаем къде корупцията е най-голяма.Енергетик ще ми става.Ей аман от долна *** в таа държава.

136

Asen

преди 9 години

Predstavqte li si go toq vodesht chlen v EP. Tezi ot tozi Evr. Parlament trqbva mnogo da sa zakusali za da pribirat takiva bukluci kato tozi alchen nenormalnik .

135

Анонимен

преди 9 години

Заглавието трябва да бъде: За колко се продаде Бареков!

134

Анонимен

преди 9 години

И неговата партийка- еднодневка свърши. Видяхме на снимките от сборищата му доста доста ***, вдъхновено да махат с ръце. Дали ще се опияняват още от този.

133

Анонимен

преди 9 години

Нищо изненадващо. Разбра, че в БГ-то няма хляб за него в момента и предпочета сладкия живот в изгнилия запад. К'во ще плямпа за откриване 1 000 000 бачкерски места, за връщане 9.IX., за ОФ-та и др дивотии, като младежи в казарми, партийни секретари и к'ви ли не други простотии.

132

Joncho

преди 9 години

Кой *** бяга от 15 000 евро .

131

Balakov

преди 9 години

Zaplatite na nashite evrodeputati gi plashta Bulgaria,a ne neizvesten platec.Taka stava kogato e prost naroda.Izprashta bokluci da zivejat na garba na darzavata.Ne sa vinovni te,a koito dava banicata.Prost narod,Raj za tarikatite.

130

бай иван

преди 9 години

ей, що не пишете че Гоцето Седефчов и АБВ обявиха, че ще подкрепят правителство на БСП и ДПС само, а не на ГЕРБ? стига с тоя дудук сте ни занимавали. тоя е изпърдяна работа вече.

129

Анонимен

преди 9 години

ВСЕЧКО Е КУПЕНО И НАГЛАСЕНО.

128

поща

преди 9 години

На избирателите на Бареков ЧЕСТИТО, той така ви говореше, убеждаваше ви, и вие май му повярвахте...

127

лайнеков

преди 9 години

къде бягаш бе ...къде бетвойта мама долна...с гомняната риза ли избяга бе ...*** долен...с еврокурвето ...вън от пловдив ...гнусляк