8

Анонимен

преди 9 години

До мандалото хлопна. Ще промениш с гласуване чушки. Няма ляво, няма дясно, няма демокрация, няма комунизъм. Всичко е маска на монетаризма. А при монетаризма нещата, включително и хората, се купуват. Всеки си гледа келепира. Ако смяташ, че някои е заинтересован за народа, ходи и гласувай

7

Маркс

преди 9 години

А дано!...

6

мандалото хлопна

преди 9 години

когато хората ви призоваваха да гласувате, вие, бяхте за гъби и никой не се прежали да отиде до урната! когато можехте да промените нещата, вие се вързахте на червените ***! сега ревете и протестирате, ама вече е късно!

5

до 2

преди 9 години

Мая промени каквото можа в избирателния кодекс. Конкретно за случая с Бат Сали в Кюстендил, той влиза по методиката на уж проф.Михаил Константинов. Надявам се знаеш чий фен и говорител е същият.Както се казва, тихо се работи на невидимия фронт за изграждането на бъдещата коалиция БОСТАН.

4

Анонимен

преди 9 години

Много ме възбуда тая Мая, не зная защо се получава така, но е факт.Иначе относно темата - БРАВО, никакъв фандък на турчулята.Особено в Кюстендил, който заедно с Перник са единствените градове в БГ, в които няма турци.

3

Христов

преди 9 години

Като бяха в коалиция друго говореше каката.Но това е то БСП.

2

разбирача

преди 9 години

Ахъ! че е убава! Майче, кафенце следобяд?

1

юрист

преди 9 години

Майче , като си толкова отворена, защо не променихте избирателния кодекс. Лично ти се занимаваше с този въпрос. Сега е след дъжд качулка или още по лошо кой ми с---а в гащите.