29

neni4a

преди 9 години

До Анонимен 27 Е защо да не протестира? Вие гербаджиите можехте да протестирате,че и сгради окупирвахте почти цяла година за тоя дето д*ха Криво ви е сега,че отново ще разчитате на златни пръсти и така ще трябва да я карате цели 4 години Толкова се хвалите,че все биете БСП,ама един път нямахе пълно мнозинство ,все ви крепят златни пръсти Като през 2009 Сидеров ви подкрепи със златния си пръст ви беше хубаво,а като подкрепи БСП ви беше кофти цяла година *** и нагъл = ГЕРБ функционер

28

яааа

преди 9 години

Май още другия месец народа ще скочи като започнат да идват новите сметки за ток.От неговия джоб-в джоба на ВЕИ и частните ТЕЦ.Пред очертаващия се глад мирно не се стои.

27

Анонимен

преди 9 години

Ордите на Сидер Ага отсега се готвят за протестите срещу цената тока...Тази зима ще е още по размирна ,заради тоя ***...

26

Анонимен

преди 9 години

Като гледам календара най-удобни дати за избори преди Коледа са 14 или 21 декември.Тогава няма да има и Курабн Байрям.

25

Анонимен

преди 9 години

Ще има коалиция "Зле Прикрит Бостан (с)"

24

Анонимен

преди 9 години

Какъв кабинет бълнуват тия зашеметени анализатори??? Кабинет НЯМА да има !!!

23

vse edno

преди 9 години

аз няма да подкрепя този; онзи не е удобен; тоя е предател....чакайте малко бе: нещо да става дума за програми, виждания, убеждения, изповядване на идеология...сякаш става дума за партниране на семейни фирми и сгледа на булки...егати и държавата!!

22

Бани

преди 9 години

Интересно е какво ще стане, дано ГЕРБ се дръпне и не се натиска толко да управлява лично

21

прост човек

преди 9 години

Да ме пита някой за какво ли гласувах за ГЕРБ като гледам какво става.Ама дано има време да ми дойде акъла.

20

Езоп

преди 9 години

До ЕзопБелен да се чете Козлудий**

19

Езоп

преди 9 години

До АнонименАз чувам и чета други коментари, от бивши управители, работници и служители там!Само трябва да се направи ре-инвентаризация!Блоковете са чук!Световната асоциация по атомна енергия отдавна прокламира, че блоковете са изправни, а статиската показва, че Белелне е по нова от 74% от всички атомни централи в Европа!!

18

Анонимен

преди 9 години

До АнонименБОСТАН отдавна са интимна двойка, само че се крият от децата !!

17

Анонимен

преди 9 години

До Езоп 3-4ти блок вече не можеш да ги отвориш защото им мина ресурса по години...

16

Анонимен

преди 9 години

Подкрепа на ДПС е равна на самоубийство за ГЕРБ както стана с Орешарски.

15

Националь

преди 9 години

В петък да се обединим около мача с Хърватите, да дадем храна малко и на обща кауза, да спрем да подпираме клиентелски фирми-партии, които нямат нищо общо с националния интерес и родината!Да се обеденим и преброим!

14

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ и Тиквата се държат арогантно и надменно все едно имат 125 депутати.

13

Анонимен

преди 9 години

ДПС вече казаха че дори и да не участват в управлението - ще подкрепят правителство и ще дадът 300 дни толеранс. ГЕРБ ще имат 84 или 85 дупетата, ДПС - 36-37.... За това Боко Тиквоне взе да се прави на мъж.

12

ако

преди 9 години

Ако народа не влезе в час,България загива.Политиците пак започтаха препирни кой с кого,кой колко за подкрепата и колко нови заеми за крадене.Господ да пази България,ако заспалия народ не се събуди и вземе нещата под контрол.Явно политиците само привидно до изборите се интересуват от народа и държавата,а след тях няма и спомен от обещаното...

11

До 8

преди 9 години

Добре си си прочел опорните точки :)Да беше споменал и колониалисти, че да изглеждаш още по-жалко :)

10

Анонимен

преди 9 години

Любопитно ми е къде са сега "ранобудните" протестиращи които гръмко крещяха "Кой", а в момента когато публично политиците се борят за власт без никакво отношение към проблемите на Българина? Изобщо ли не забелязвате, че политиците се интересуват единствено от приближените си обръчи от фирми ... големи революционери се оказахте драги протестиращи, предоставихте властта в ръцете на нискоинтелигентен мафиот. Да Ви е честито, мене ме е срам да се нарека Българин вече!