8

Анонимен

преди 9 години

Ей такива хора колкото са повече във България, толкова по зле за нея. *** които се смятат за патриоти.

7

Анонимен

преди 9 години

В политиката нещата са като в овощарството. Днес садиш фиданките и след 5 години почват да дават плодове. Е сега някой от политиците какви фиданки посадиха сега такива плодове ще берът. Какво беше през последните 7 години. Политика на основа на омразата и лъжите, на евтин ПР на чужд гръб и сега ......

6

Sw

преди 9 години

Не са това думите му, а ги извадихте от контекста. Не е казал, че ще подкрепят правителство с ДПС, а че няма нищо против да си гласуват ЗА или ПРОТИВ, нещата в които съвпадат мненията им. Харесва ми. Не каза нищо излишно или нещо, което не мисля. Всичко се покрива относно ДПС, *** и гласуването и на 90% от пишещите в тоя и други сайтове. Казва директно нещата с грозните имена. Дано да изпълнят нещата, писна ми от разочарования. Надявам се да се покрие с говоренето си.

5

Анонимен

преди 9 години

Всички, освен ГЕРБ, са внедрени комунисти. Ще подкрепят борисов да се нагърби с правителство и после ще го унищожат - това е стратегията на БСП. Както каза Бареков, слага си главата на пъня,за да я отсекат.

4

Анонимен

преди 9 години

Хм........

3

да

преди 9 години

До fvfСъгласен съм. Въпреки че на вчерашния референдум се видя, че няма дар слово като събеседниците си, ако думите и делата не се разминават при господина ще е добре за България.

2

fvf

преди 9 години

добре говори, ако и действа по същия начин ще е добре за България. Ще видим.

1

klo

преди 9 години

klasiceski ***, da go prosti gospod .