74

Рали1

преди 9 години

"Съединението прави силата!""Они не сакат България да е добре,они сакат ГЕРБ да е зле!"Пуснете и изгледайте"Господари на ефира",ако не сте го направили снощи,БЪЛГАРИ,втората част с предизборната кампания на турски на Местан и Хафъзов!От полза ще е!Заслужен поздрав за всички политици,ако не се разберат с песента на Антон Радичев "Ваш та мама"! До кога?

73

пак реве

преди 9 години

Оффффффффффффф , пак друг му е виновен на този *** !!Бойкооо, тикво зелена , нали се пънеше и плащаше на всякакви раноблудни и прочие само и само да се върнеш на власт !?!? Е лошия материал те върна , пак ревеш , пак капризи . Нали искаше да управляваш , ми ай де бе *** , покажи на какво си способен и спри да плачеш .Ако не си дигай дебелия *** и се махай от политиката .

72

Маркс

преди 9 години

Пеевски да пусне един електронен турски речник, та да си разбираме кво говориме, пфу!

71

Анонимен

преди 9 години

До ТеоAZAANA SIKIEM -PILE SHARENO.

70

Анонимен

преди 9 години

Този субект ББ колчем се покаже все за БСП говори-какви били какво правели, какво не правели. Да разбрахме ги какви са. Ако ще се съди с тях да ги разправя тези в съда. Щом се кани да управлява държавата трябва да говори за съвсем други неща - за общата платформа с която ще управляват например

69

Анонимен

преди 9 години

До МарксXAS MU KAR-DOBAR DEN NA INGLISKI.

68

Манго Джери

преди 9 години

Преводът е ясен- ДГД БСП и Миков, ай шукарие, ай, ай!

67

КАРААМДЖИКЛИЕВ

преди 9 години

Сус, ба ...

66

NORMALEN

преди 9 години

NE SAMO STE SE MOLISH,AMI I SHTE SE NADUPVASH.

65

Деметра

преди 9 години

Права си Електра,но и СДС и Софиянски ги биха също много пъти.И още са фак тор.

64

БОКО ТИКВАТА

преди 9 години

ТИКВА!!!БЪДИ МЪЖ !!!!!ИЗБОРИ ДО ДУПКА!!!НЯМА ДА ИМАТ ПАРИ ДА КУПУВАТ ГЛАСОВЕ!!!!МУХАХАХХАХААХХ.

63

Манго Джери

преди 9 години

Хас ме пели ГЕРБ!Превод: Да живее Герб и ББ, смрЪт на комунистите!

62

Анонимен

преди 9 години

Борисов е цар на шмекериите.УЖ все е първи в изборите ,а държавата ни пада все по надолу.Уж е демократ ,но комунистическото му минало си прави лоша шега с него,по-точно с народа,на който неговите избиратели натресоха.Определено това не е човека,за когото казваха в началото на политическата му кариера,че ще изчисти Авгиевите обори.Още едно менте на българския кръгозор.

61

Анонимен

преди 9 години

"Борисов: Германския вариант на управление го погреба БСП" Интересно защо тогава първо ще преговарят с бсп и после с дпс. Поредните лъжи и измами. Защо не направите честна коалиция с РБ и ПФ ами ще преговаряте с БСП и ДПС? А може би защото няма да може да крадете на воля, а и ще трябва да правите реформи? Ясно сега разбирам защо 1во с БСП и ДПС ще са разговорите! Въртят се като червеи мръсниците!

60

Фокси

преди 9 години

Леле! Москов по Нова току що разцепи мъртвородения Реформаторски блок. Така е то, където има пръст Костов, настъпва молекулярен разпад. Той и себе си би разпаднал ако можеше. Това умее най-добре. Смешници. Излъгаха избирателите си.

59

Маркс

преди 9 години

Аз пък искам Бойко да управлява, в компанията на Костов разбира се, да видим, кой е генерал и кой командир! За верния син на Партията, ура другари!

58

Бобий

преди 9 години

Бочко, си прави мечтаната коалиция с ДПС, а народа си мисли, че се "разглеждат варианти". Няма никакви "варианти". Още преди изборите е решено да се прави БОСТАН.

57

Анонимен

преди 9 години

Завесата започна да се повдига зад нея ясно се вижда Боко седнал в скута на Доган.

56

наивен

преди 9 години

Чете, чете човек и все повече се убеждава колко е прав човека с щеката в левия джоб - ами калпав си е матряла и тва си е! То преди него и един друг го каза: Бах ти държавата дето аз съм и вицепремиер. А изборите са фарси и не ми е ясно кой все още си въобразява, че с тях може да се промени нещо.БСП отпреди 100 години и до края на света-това ни е орисията и колкото по-рано го разбере човек, толкова по-малко нерви ще му коства поредния панаир.

55

пача

преди 9 години

нещастняк, махай се, не го ли разбра! никой не те иска, спечели изборите с купени гласове , благодарение на милиардите , които заграби!Защо веднага уволнихте директора на пристанище Бургас???/ канали, дрога а а а /