38

Анонимен

преди 9 години

Гласуването е вредно за вашето здраве!

37

Българин

преди 9 години

ГЛАСУВАЙТЕ!!! ГЛАСУВАЙТЕ!!! ГЛАСУВАЙТЕ!!!

36

Анонимен

преди 9 години

До нaционaлPRAVILNO.PO DOBRE ZA BCP.

35

филия с мас

преди 9 години

Недейте да се палите много-много!Б.Борисов е заложил шампанското на хладно!Пригответе се да ядете въздух!

34

anonimen

преди 9 години

Само не гласувайте за Герб за да не умрете от глад.Бойко е способен да ни съсипe до основи.

33

Шаран -БГ

преди 9 години

По Конституция всички български граждани трябва да плащат данъци на тази държава! Защо тези, които не плащат, гласуват въобще за наш парламент? И тая опоскана държава дава луди пари ,за да могат хората избягали /голяма част от тях/ от "прелестите" на РБ да гласуват за хора, които нямат и наймалкото намерение да работят за доброто на този народ????Прав е бил Джугашвили /ако той го е казал/ Не е важно кой за кого гласува важно е кой брои гласовете !!

32

Бай Иван

преди 9 години

Всяко едно не гласуване е глас за Атака и ДПС. За тях е нужна ниска избирателна активност, за да влязат в парламента. Само висока избирателна активност ще ги уплаши и ще ги прати където им е мястото.

31

прокурора

преди 9 години

ГЕРБ ще надминат всички очаквания. Станишевото мракобесие приключва. Волен Сидеров ще бъде помнен още малко с позора на предателя с червен фес, и след това ще бъде забравен завинаги. *** ще спре да свири. Костов ще си прибере Раданчо в Драгалевци за градинар. Това е! Следва съд и присъди..

30

Шоп

преди 9 години

Какво нтолкова е ви харесва в партията на хидроинженера?С всяка проевропейска партия може да се работи.На проруските целта им е да докажат, че от България нищо не става ако не е в Азиатския съюз.

29

Анонимен

преди 9 години

До ицоПравилно. Очаквах поколението да издигне в култ телефон с къчскрийн, ама уви. Ами зомбирани *** са, какво да ги правиш :)

28

Анонимен

преди 9 години

Докато има централизирани системи за управление, ще има и овце, които си мислят, че от тях зависи нещо. Цялата политическа *** е гнила и анти-хуманна структура. Но за простия човек е нещо нормално, защото така му се внушава, че е значим.Колкото до България, самият факт, че кюмюрът е равнопоставен с моя глас, е повече от показателен каква е стойността на тези, така или иначе безсмилени, избори.

27

Ицен и Гицен

преди 9 години

Това днешното гласуване , гласуване ли е . Едно време какво гласуване имаше. Песни хора и накрая 99.99 % за бай Тошо и БКП-то.

26

ицо

преди 9 години

От един народ издигнал в култ телефон с тъчскрийн и 15-20 годишно БМВ (имащ го за постижение в живота си) ,какво по-точно очаквате да изберат днес?

25

Бай Иван

преди 9 години

Нека всички да гласуваме задружно против Атака и ДПС!

24

Анонимен

преди 9 години

До ИСТСветлото бъдеще е в нашите ръце. Ние сами си правим бъдещето, затова днес- умната! Иначе още сто години ще ни "оправят".

23

Цитирам

преди 9 години

преди 33 минутиИнтересно как 6,9 млн имат право на глас, при положение че според World Factbook на ЦРУ населението на страната е горе-долу толкова. И като сложиш 17 набора по 65 000 новордени, които все още не могат да гласуват, прави около 1 100 000. Тук не включвам затворниците и хората в лудниците, които също нямат право на глас!

22

уплашен

преди 9 години

До vargДа не си се объркал да гласуваш за ГЕРБ?!

21

Сашо

преди 9 години

И всички с анти-ГРОБ вот моля ви се :)

20

Анонимен

преди 9 години

volen AGA, uj e bil sreshtu turskata politika,prav si legna s Mestan!!!

19

ИСТ

преди 9 години

Винаги гласувам за светлото бъдеще, но то идва само за тези, които са в листите. За мен светлото бъдеще и благоденствие така и не идва. Ще взема да си направя и аз партия, и ако спечеля 1 %,ето го и моето светло бъдеще.