107

глупаци

преди 9 години

само плюете по Борисов. но никой не казва какъв е изхода.. Българите останахме 20% нормални хора.. за това и положението е такова.. избори и целия ни живот се диктува от ***, турци и ***, които гласуват за бареков и тем подобни. В момента изхода е нормално правителство, а както виждаме всички Герб е победител така или иначе.. въпроса е дали ще имат мнозинство или не.. това зависи от всички нас, макар и малко останали.. другите зомбита, тях ги пиши бегали!

106

Анонимен

преди 9 години

До РобертоТова , че 20 драскачи и *** киснат из сайтовете и плюят по Борисов , не определя общественото мнение.В повечето сайтове има анкети в които ГЕРБ печелят двойно и тройно повече гласове от втория , така , че е напълно естесвено да спечели за ДЕСЕТИ ПОРЕДЕН ПЪТ ИЗБОРИ В БЪЛГАРИЯ.Като отчетем , че ДПС електората няма достъп до тези анкети , останалите резултати могат да се сметнат за показателни.

105

Един Българин

преди 9 години

До АРХАНГЕЛЕ може ли да сте толкова заблуден. А може би сте добре платен и не сте никакъв родолюбец. Как може да има още хора, поддържащи атака след регистрацията на *** Сидеров при избора на безбожното и безумно правителство на ореховката???Лошо е , че няма стабилно дясно, защото предимно стабилността и западната ориентация са най-важни за България в момента.

104

Роберто

преди 9 години

Като чета колко много негативизъм се лее по адрес на БОКО ТИКВАТА, както някои го наричат, изобщо недоумявам как социологическите агенции му отреждат такъв висок процент на изборите на 5-ти октомври.

103

Анонимен

преди 9 години

А ако не му стигнат *** ще си напазарува предатели от други пол.партии,както вече го е правил.

102

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Тъмната личност на снимката е виновен за задълбочаващото се разделение в обществото ни. Негови фенове са хората, ходещи с анцузи, чалгаджиите, застарели каки, неграмотници и дребни измамници, простаци и простакели. Не, Боко не може може да бъде български Путин. Няма нито акъла, нито куража на Владимир Путин. Боко вече е единствено български Разпутин - да досъсипе обществото, да разчита на омразата между софия и провинция, между прости и умни, между образовани и необразовани! Аз съм за АТАКА!

101

Бай Тошо

преди 9 години

Някой вярва ли на тази мутра Борисов? Днес ще правим коалиция, а утре няма да правим коалиция, а ще бъдем в опозиция. Утре ще каже отново, че ще прави коалиция с РБ, ДПС и Атака. Ще избира една от всички ***, а може и с трите *** да влезе в шилока коалиция.

100

АнаЛиз

преди 9 години

Боко си подаде оставката на първата седмица след протестите и се яви на избори , които между другото и спечели.Тази негова постъпка показа , колко е израснал и , че е прехванал малко от многобройните си срещи с Меркел и сие в Брюксел.За разлика от него другарите една година се криеха зад загражденията и ги пазеха стотици полицаи всеки ден командировани от цялата страна и се молеха на Волен и го пращаха на море в Куба.За мен е ясно кой заслужава повече да спечели , Вие си решете за Вас

99

любопитен

преди 9 години

До Анонимен 186Кои са малките партии , кои са новите надежди ...ББЦ - супер подходящи *** И КОВАЧКИРБ - Кунева , протежето на Костов , и още една дозина юнаци борещи се помежду си , разцепващи се и събиращите се от общата цел влизане в парламента.АБВ , новите лица начело с ГОЦЕИ последен въпрос , БСП , ДПС и ГЕРБ ще имат между 180 - 200 депутати , останалите с техните 40 какво ще променят като не могат да се гледат помежду си.

98

До 184

преди 9 години

Спонги,той затова е председател на предизборния щаб,защото е далавераджия.

97

Анонимен

преди 9 години

Българи,излезте този път и гласувайте масово.Изберете по-малките партии за да се промени статуквото.Големите хищници отново се канят да ви скубят.Отново се канят да се коалират-ГЕРБ с ДПС или БСП кой знае с кого,на всичко са готови само да се докопат до властта.Години наред богатеят на наш гръб,затова да ги съборим веднъж завинаги.В тази държава има и други хора,които са поне толкова кадърни и да се надяваме по-морални.

96

Спонги

преди 9 години

Богоизбраният Нарцис казва :"няма с кого да ПРАВЯ" коалиция. Той е човекът партия, човекът държава. Той е всичко. Само не схванах, наистина ли го избират или някой подменя бюлетините. Някак ненормално изглежда осъден далавераджия да е Председател на предизборния щаб.

95

дам

преди 9 години

До komunistкои сте вие , че да решавате нещо бе другарю ...Доган ви пусна водата и отидохте в канала.Най бързо изгонените от властта в световната история тройна коалиция.Една година управление , една година всекидневни протести и платени контрапротести

94

дам

преди 9 години

До СинИ като не направят коалиция РБ , какво ще правят с техните 15 депутата , ще го играят златния пръст ли.Да не забравяме , че Куневица е съществена част от РБ и тя вече е била в коалицията БСП , НДСВ , ДПС ....Или да не дълбаем по този въпрос.Костов бе един от хората искащи оставката на Борисов и не влезе в следващия парламент за разлика от Сидеров.Костов стопи СДС от 20% на 2% това е истината.А Радан ходи на оперативка в Драгалевци , а Местан в Бояна ......

93

komunist

преди 9 години

До дам....NIKOGA NIAMA DA DOPUSNEM MUTRITE OT GERB DA SA PAK NA VLAST....AKO KUPIAT PAK IZBORITE KAKTO DOSEGA S KAMANI I TOIAGI SHTE GI GONIM...RAZBRA LI ME TIKVENIKO

92

Анонимен

преди 9 години

Щом иска отново да управлява,Борисов да излезе пред народа и да даде отчет:с колко пари влезе в политиката и с колко излезе;за какво изхарчи 8 милиарда лева/4 милиарда от оставените от пред.у-ие 8 милиарда и още 4 милиарда от новите приходи/защо продаде 30% държавен дял в енергетиката,защо назначи Митко каратиста в ЧЕЗ,защо плащаме скъпия ток от ВЕИ-тата на Цветелина Бориславова и Иво Прокопиев и защо шеф на предизборния му щаб е осъдено на първа инстанция лице???Защото НЯМА МОРАЛ!!!

91

Син

преди 9 години

Трябва да си БЕЗОЧЛИВ ЛЪЖЕЦ,за да твърдиш,че РБ ще направят коалиция с БСП и ДПС след като е известно,че реформаторите отдавна са приели и оповестили публично официална деклларация,че никога няма да участват в правителство с БСП и ДПС.Следователно БОЙКО БОРИСОВ Е ЛЪЖЕЦ,но още по-лошо- чрез тази лъжа той иска да прикрие вече направената уговока с ДПС да направи правителство ,а ДПС да го подкрепя неофициално,като си запази всички привилегии от предишното управление! МОШЕНИК И ЛИЦЕМЕР!

90

Спонги

преди 9 години

Този нарцис не разбра ли, че ще дойде ден в който и простите хора ще се отдръпнат от него. Не схвана ли, че когато умните и интелигентни десни политици не го искат има някакъв проблем и проблемът е в него. Няма да е повече Премиер, а ако извади пак депутатите си от Парламента повече Парламент няма да види.

89

смях

преди 9 години

Толкова смешни човечета пишат тук , че не е истина.Значи Тиквуня , Рапоня , пожарникаря се проваля ако спечели 90 депутата , а столетницата громи с 50 депутата и е любимката на народа.Радан , Куневица и останалите печелят 15 депутата и е мега събитие , *** с честната помощ на Ковачки и хилядите миньори гласуващи под строи влиза в парламента и е успех.Какви са тези двойни стандарти бе смешковци.Пожарникаря печели 10 поредни избори , а великите Ви политици се борят да влязат в парламента

88

оппа

преди 9 години

До адъРастели заплатите докато Борисов бил кмет ....Ха хааа и стигнали космическите 500 лева средна заплата и 220 лева минимална през 2008 година.А великите експерти от БСП миналата година вдигнаха пенсиите с цели 3лева и замразиха всички проекти в страната включително магистрала Струма и Марица.БравоооМега успех , сега ще се теглят няколко милиарда заеми за да се върнат парите на хората от КТБ ....