111

перукер

преди 9 години

Кире питaй кaто отидеш тaм , дaли нямa нуждa от перуки или топетa с естествен косъм твоя толям и вaжен източен клиент .

110

Киро Ботоксa

преди 9 години

Нaпоследък се чувствa недостиг нa ботокс в Русия ! Имaм много голями вaжен клиент зa ботокс тaм ! Утре тръгвaм от Вaрнa с Ботоксов тaнкерзa Сочи взел съм и един контейнермъжки обувки с висок ток зa същияклиент!

109

Анонимен

преди 9 години

До правда 172Невероятна тъпня си написал !Питай кой ще стопли тези от Крим,там и вода няма дори !-------ти остави че нямат вода ами и ток нямат...

108

цък цък

преди 9 години

цък,цък.цъкa финaнсовaтa и икономическa кризa в Русия!Рублaтa лети бясно нa долу 1$=40 рубли ,a инфлaциятa се рaзвихря !

107

Анонимен

преди 9 години

украинците водят класацията за простотия и вече счупиха тъпометъра-ще се греят с него.и те вървят по нашият път--обречени са да достигнат дъното на мизерията и глада.

106

хааххааха

преди 9 години

Тъпите украински фашисти какво очакваха?..???...Тепърва ще видят "благата" на западния свят--с такива евроатлантически приятели-----врагове не им трябват.Цял свят това го разбра вече,а урките се оказаха уникално глупави и вече ги клатят....МВФ....САЩ...ЕС...корпорации и т.н.

105

Анонимен

преди 9 години

До правдаИронията в коментара ви, е на ниво.....Жалкото е, че това зависи и за нас....Иначе точно казано и на място...

104

правда

преди 9 години

Спокойно Демократични и Свободни вече украинци...важното е че чичко ви Обама ви спаси, той е Супермен и спасява света и ако ви е студено той ще ви каже няколко топли приказки и ще стопли сърцата ви...а ако сте бедни и гладни добрата американка която ви носеше СУХАРИ на Майдана пак ще ви донесе...вие само се дръжте....не сте сами Европа и САЩ са с вас. Имате и силнатата подкрепа на един велик президент той се казва Ага Плевнелиев. УСПЕХ И НА ДОБЪР ЧАС.

103

Анонимен

преди 9 години

Дреме ми за украинците-те това си искаха и го постигнаха.Ама ние да му мислим,че с тези надупени и продажни политици за пореден път ще гризнем дървото зимата,а тя вече дойде...

102

даммм

преди 9 години

То и ния май трябва да се готвим за зима без руски газ....като гледам Чехльооо как ръси простотии....

101

мармот

преди 9 години

руските *** са още много активни, чакаме ги да заспят...

100

Анонимен

преди 9 години

не забравяйте- ако не се погрижите днес за себе си - утре никой няма да го направи за вас.не бъдете мързеливи и немарливи към себе си и семейството си. запасете се предвидливо с продукти и преживейте зимата спокойно и доволни от себе си. това зависи само от вас- запомнете

99

Nox

преди 9 години

"рублата пада и се обезценявa"По мои скромни наблюдения, Русия си търгува главно с чужди валути, и има достатъчно от тях в наличност, че въобще да не ги интересъва, как другите държави оценяват вътрешната и валута. Да, наричам рублата валута за вътрешно ползване, защото така и така не се ползвува толкова на международните пазари.

98

Анонимен

преди 9 години

Когато сваляха Янукович имаха парно и не са мислили.

97

Анонимен

преди 9 години

имайте неприкосновен запас за поне 1 месец напред. не струва много като средства. също и запас от минерална вода( ВИЕ си преценявате колко). консерви също може - даже се препоръчва. и лекарства за първа помощ

96

До 152

преди 9 години

А детски градини, болници, училища?

95

Анонимен

преди 9 години

за зимата си трябва подготовка. не живеем в нормална държава за да се оставяме на случайността. лятото е благодатно време за такава подготовка. до ноември месец всеки който съвестно мисли за семейството си приготвя твърдо гориво ( дърва , въглища), прави туршии, сух запас от варива- боб, ориз, брашно. осолява, суши или консервира по някакъв друг начин поне 20 кила месо. няколко туби бензин и нафта завършват картинката.живеем в кофти политическа и икономическа обстановка.

94

Nox

преди 9 години

"Бе те няма какво да губят,ама резнат ли транзита..."Украинците нз дали нямат какво да губят (със сигурност нямат човещина да губят. защото нямат никаква останала такава), но Европа има..И ако от Украйна резнат транзита, ще видите колко бързо Европа ще поиска строежа на Южен Поток да се ускори.Европа избеднява със всеки изнинал ден и скоро дори на Меркел и Камеран ще им писне да огаждат на Обонго, и ще почнат да гледат повече собствения си интерес и този на народите, които представляват.

93

Анонимен

преди 9 години

Единствено ме е жал за училищата и детските градини в Украйна, че ще останат без парно, иначе за дъртите укри...те си го заслужанат изглежда...но защо децата да мръзнат по училищата?

92

135 до 146

преди 9 години

Тази романтика която има у нас не е благодарение на руския газ(който убива и 3 000 000 руски бомби цъкат в българските домове).Такива като теб крепостни селяни да му мислят ,че като врътнат кранчето ако не слушкате може и на кашони да мините..ха..ха