133

Анонимен

преди 9 години

НАТО пусна сателитни снимки от навлизане на руски танкове на украинска територия още през август, но след като троловете твърдят че това са били 10 заблудени новобранеца то няма как да не им повярвам.

132

фашистите от киев

преди 9 години

ДО ПРЕЦЕДЕНАТА. Г-Н ПРЕЦЕДЕНТ КАКВО СТАНА С САМОЛЕТА СВАЛЕН ОТ ФАШИСТИТЕ УКРАИНЦИ??? МНОГО ГРОЗНО СЕ МЬЛЧИ ПО ТОЗИ ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ НА ХУНТАТА В КИЕВ. ДРАГИ *** ЕТО ТОВА Е ЛИЦЕТО НА ВЬЗЛЮБЕНИТЕ ВИ ЯНКИ , ТОВА Е ЛИЦЕТО НА ФАШИСТКАТА ХУНТА В КИЕВ. НО ТОЗИ ПЬТ ЩЕ БЬДАТ ГОНЕНИ ДО ДУПКА И ПРОШКА НЯМА ДА ИМА! ЩЕ ИМА ОБЕСЕНИ ФАШИСТИ!!!

131

Сър Пичук

преди 9 години

До запенените фенове на Гейокрацията и политкоректните Хомоценности: За зверставата на "демократичната сирийска опозиция" също имаше само клипове в интернет и НИТО ДУМА в "официалните" медии. Защо ли!? Да не вземе да се окаже че на Европейска територия се отглежда Франкенщайн като ИДИЛ в Сирия

130

217

преди 9 години

и сто армии да бяха,резултата щеше да е същият

129

Анонимен

преди 9 години

Руска армия трябва да е на много високо ниво щом толкова месеци воюва в Украйна и никой не успя поне една снимка на руска военна част да направи.

128

Анонимен

преди 9 години

На въпроса как са се озовали в плен отговаря мъж, който се представя като Олексий Кошеленко от 93-та бригада на украинската армия. На 24-25 август, когато навлязоха руските войски, се озовахме в обкръжение край Иловайск казва той.Обстреляха ни с Град, а после войските просто бяха пометени. За 20 минути напълно унищожиха всички. Мнозина загинаха, мнозина изчезнаха безследно. Това бяха руски войски. Те казаха, че са десантно-щурмови батальон.

127

Анонимен

преди 9 години

Руските майки ще ронят кървави сълзи и ще съжаляват че не са разкъсали *** навреме

126

Анонимен

преди 9 години

Бойци от батальон Донбас разказват, че са били пленени от руски офицери-десантчици, които в нарушение на договора са ги предали на сепаратистите. Те ругаят командването си и се оплакват от проблеми с количеството и качеството на военната техника. Войната вече се подхранва не само от идеи, но и от кръв. Пленените и останалите в строя показват машините и оръжието на убитите си другари и плачат, припомняйки си погребенията.

125

Анонимен

преди 9 години

русия разпали война в Европа която ще и струва скъпо, толкова колкото на СССР с Афганистан. до катастрофа и разпад

124

Анонимен

преди 9 години

"""КАЛ 007 е паднал между Южния край на остров Сахалин и Континенталния руски шелф в международни води като пролива там е широк 100км ориентировъчно..."""Между южния край на остров Сахалин и континенталния шелф има повече от 270км - ОРИЕНТИРОВЪЧНО за да се ориентират неориентираните. Но вероятно поради джижение на континентите през 1983г растоянията са били други.

123

Анонимен

преди 9 години

Ако ще говорим за свалени самолети да споменем и сваления от американците ирански и от украинците руски самолети. И двата са ей така по погрешка

122

Анонимен

преди 9 години

Има нещо щом тази новина набързо я преместиха на втора страница.

121

Анонимен

преди 9 години

Именно в официалното разследване за свалянето на Южно Корейския самолет през 1983г се твърди, че обстрела е извършен извън въздушното пространство на СССР. Затова целия свят се съглася с Рейгън, че СССР е империя на злото и последиците от тероризма на Москва засягат дори нашата малка и мирна страна.

120

До 189

преди 9 години

За Катин и за всичко останало си питай евреите и хазарите-юдеи: те и до днес управляват Русия и света. Съдиите на Народния съд в България от 1945 г. са шестима евреи. Ти от Марс ли падаш ?

119

Анонимен

преди 9 години

До 195, няма как свалянето на Южно Корейския през 1983г да бъде оневинено след като е станало извън въздушното пространство на СССР.General Kornukov (to Military District Headquarters-Gen. Kamensky): (5:47) "...simply destroy [it] even if it is over neutral waters? Are the orders to destroy it over neutral waters? Oh, well."

118

Анонимен

преди 9 години

Подобно на поковник Кадафи и полковник *** ще бъде убит с личното си оръжие от народа.

117

188

преди 9 години

твоята *** лошо настъпа мотиката и обратното броене за хазарската шайка в кремъл започна

116

Анонимен

преди 9 години

А ние с Боби двамата сме хомофоби

115

Анонимен

преди 9 години

Според доклада за сваления от СССР Южно Корейски самолет през 1983г е бил обстрелван извън въздушното пространство на СССР и е паднал в международни води. На това му се вика тероризъм.

114

Анонимен

преди 9 години

престъпленията в катин също ли са оправдани от конституцията