47

не за дебили

преди 9 години

За пореден път:това, което е построено на Цанков камък, е нещо много полезно за една нормална енергетика.Сравнението на мощностите издава само НЕВЕЖЕСТВО.Интересно е обаче как щеше да постъпи Борисов,ако той извършваше проектиране ,инвестиране, строеж на този обект и преди завършването му се открият неудачи.Дали щеше да изостави и този строеж както в Белене.А за недоДелянчо,с глупости не се занимавам.

46

Анонимен

преди 9 години

Малко е, за тоя глупав и робски народ тряба 500 процента и пак ще търпи и мълчи !

45

Анонимен

преди 9 години

А в Украйна цената на киловат се вдигна на 3 цента.Въпреки войната държавата изнася за Австрия за ЕВН, Унгария,Молдова и има свръхпроизводство.В България електричество се произвежда от 2 основни източника, ТЕЦ Марица на Американците и Козлодуй от руски уран.Към момента цената за киловат промишлен ток е 28 стотинки за киловат.Промошленоста е невъзможна без ниски цени на енергията. Честит ден на независимостта на България!!!

44

Анонимен

преди 9 години

ATAKA,POBEDA !

43

Анонимен

преди 9 години

До Някой сиВерно ли мислиш така след стотици хилядите фалити на фирми по времето на ГЕРБ ???В доста от случаите работниците са по-богати от работодателите !!!

42

Анонимен

преди 9 години

Утре ще има протест пред ЦИК от 12,00 ч., организиран от Патриотичния фронт. Аз ще отида, въпреки, че няма да гласувам за тях, не ме интересува кой организира протестите, така повече не може да продължава. Сега гледах статия в друг сайт, от зелената енергия най-много печелели Цветелина Бориславова и Христо Бисеров.

41

Някой си

преди 9 години

До 50Ами не скачайте си срещу каквото искате, но е по-добре да се скача срещу причината да не можем да свържем двата края,ниските доходи,а не срещу следствието да сме така,"високите" цени на услугите! Замисли се,не съм ли прав? Като махнеш следствието какво? Причината пак ще я има,пак ще появи следствието и така до без край.А като махнеш причината махй няма да се въртим в омагьосан кръг.

40

роби сте

преди 9 години

Хората във Франция и Германия с доходи от по няколко хиляди евро плащат сметка за ток- около 16 евро на месец-набийте си го в кратуните. А после през Август дори им връщат пари, защото тогава има приравняване и се оказва, че са им надвзели.Ако имаш доходи под хиляда евро просто получаваш допълнителна компенсация и на практика не плащаш и тези 16 евро...А вие се радвайте на геноцида на герберастите и онзи мушморок от банкя, който още не е дошъл на власт, но вече ви заплашва, че ще сте по-бедни.

39

да

преди 9 години

Не гласувайте за бсп,дпс,герб,ббц,рб и всички розаволилави партии- гласувайте за личности с авторитет

38

Анонимен

преди 9 години

крадат се милиарди долари от българската енергетика, а после народа плаща сметката. *** народ - богата мафия!

37

гербер

преди 9 години

Малко е 10%... С 20 трябва да се увеличи и да накарат мързеливите комунисти и *** да работят и да си го плащат...

36

до Някой си №30

преди 9 години

"Знам,че ще имам рекорден брой минуси, но аз ще питам:Защо не скачате на работодателите си с искания за по-висока заплата?"Ти пък искаш съвсем комунизъм да стане в България. Едва ли не искаш да питаме работодателите дали имаме право да протестираме срещу политиците. На всеки човек си му е в правото да протестира срещу политиците и нито ти, нито работодателите могат да кажат на народа срещу какво да протестира. Искаш да изградиш бариера от работодатели около политиците, за да ги пази.

35

Sviro

преди 9 години

И още нещо. Орешаря изтегли 2-3 млрд. заеми за година и 3 месеца а служебното правителство 4 млрд. и 500 милиона за 2 месеца. Ние от Герб ще изтеглим 20 млрд. за 4 години,но за вас няма да има и стотинка,докат онзи Олигарски ли къв е ви индексира пенсиите и 2 пъти вдигна мин. работна заплата и 2 пъти намалиха ел. енергията!

34

дядо

преди 9 години

@Sviro,а сега близашкия колко ще тегли а!!!!

33

Анонимен

преди 9 години

До 34Когато се правеха на велики и ставаха работодатели да са мислели.Не може работодателя да живее в охолство и семейството му да обикаля света за удоволствие, а работника да тъне в мизерия. Там са парите на народа в наши и чужди работодатели. Работници не се оставяйте да ви лъжат.Нали Европа е една, следва и заплатите в БГ да бъдат равни или близки до средно- европейските.Лъжа ли е това което казвам?

32

Sviro

преди 9 години

Да кажем, че ка..пута Олигарски се покри.Изтегли 3 млд. заеми след като ЕС ги отряза.Много хора остнаха без работа, икономиката се сви.Къде отидоха прокери Южен патик и АЕЦ БЕЛЕН другари комунези, къде са обащените 250 00 работни места от песа Станишев.Смъ..рт за комунезите.

31

Някой си

преди 9 години

ЕД, аз къде в моя пост съм споменал за заплати от порядъка на 2000 лв.? Или е по-добре да метнеш там нещо си крайно необосновано? Като искаш ще ти отговоря-за мен заплата от рода, нетно, 700-800 лв. е напълно нормална! Стига с тоя рев,че видиш ли бедните работодатели едва кретали! Не може ти да тънеш в лукс, а хората, които работят за теб да мизерстват с 300-400 лв. заплата!

30

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Анонимен 32Заплашваш ли дрОгарю смазан ***,ревеш ли или така ми се е сторило. Герб е единствената партия която не е губила избори досега от своето създаване и е прав Г-н Борисов че вие простолюдието сте лош човешки матр'иал и трябва да бъде редуцирано населението до 5 млн. в страната. Другите сте излишни и е прав Бойко че трябва да си отидете от този свят от глад и студ. Ще живеем ние силните и богатите от ПП. ГЕРБ

29

vesko02

преди 9 години

Не ,не е много .Защо не опитахте с двойно или тройно увеличение направо.

28

Анонимен

преди 9 години

ОТНАСЯСЕ ЗА 23 ПОСТ