22

Shark

преди 9 години

ДПС е опасно за националната сигурност на България. В тази страна е жизнено и много спешно наложително да се направят две неща: 1. Да се вдигната доходите на хората и 2. Да бъде изритана ДПС от властта ЗАВИНАГИ!! Правителство, което успее да постигне тези две неща ще управлява много дълго!!!

21

KUK

преди 9 години

До радикалKRADLIVI GROZNI I LUDI ZA VRAZVZNE TOVA STE VSICKI OT ATAKA NESTASTNA.

20

tr

преди 9 години

Bulgarlar istese`de istemese`de biz buradayiz, iktidar`da da olacaiz, bukadar basit.

19

радикал

преди 9 години

наи добре би било дане бъдат изолирани а направо натирени в анадола само атака го може помислете ***

18

Анонимен

преди 9 години

Най-безопасно е закриване на етническите партии.

17

Поркей

преди 9 години

"Местан: Опитите да бъде изолирано ДПС са опасни"Да влизат в свинарника и да не се обясняват. Няма вечно да им гледаме анти-българската политика.

16

фалш и робство

преди 9 години

ДПС е "партия", противоречаща на ЕРОПЕЙСКИТЕ принципи на демокрация.1.ДВИЖЕНИЕ за ПРАВА и СВОБОДИ; такова "ЯВЛЕНИЕ" е СЪРАЗМЕРНО и СЪОТВЕТНО в условията на СОЦИАЛИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ.ТОГАВА са се чуствували "подтиснати"( въпреки че имаха БЕЗБРОЙ привилвгии), но заради имената..3.СЕГА турският ЕТНОС има еднакви права с българи, гърци, норвежци, италианци и всички държави от ЕВРОПА.4.МЕСТАН, искате да КАПСУЛИРАТЕ турския етнос: погледни надолу по селата;ХОРИЦАТА, поробени от ДОГМАТА на ДПС НЕ ЗНа

15

Анонимен

преди 9 години

ami kak da ne DPS garantirano ta nali booki toku shto go e kazal 4e shte tarsq tqrhanat prodkrepa .prost narod lesno se vodi 4estito na pe4elivshite .do seg abqha bsp i ataka i dps .sega shet sa .GERB DPS I BSP .MRASNI KRADCI I VSI4KI KOITO POVQRVAHA NA BB SA NAI GOLEMITE NAIVNICI TO ELEKTORATA NA GERB SA PALNI OLOGOFRENI 4ESTITO VI NOVA TROINA KOALICIQ 99

14

Анонимен

преди 9 години

С нетърпение очаквам да заработи съдебната система. Мисля, че стачките, за каквото и да се отнасят, трябва да са пред работното място на Цацата.

13

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

Под "изолация на ДПС" Местан разбира ДПС да не е във властта.Няма такова нахалство !Значи ДПС трябва да е винаги във властта. Иначе почват да пищят, че са изолирани и че правата и свободите им са нарушени. :)

12

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

ДПС ще е във властта. Гарантирано от ГЕРБ !

11

Мен

преди 9 години

Дали ДПС ще е във властта решават хора, които почти или изобщо не говорят български, голяма част от които не живеят в България от повече от 20 години.И това е така, защото тези, които говорят български и живеят в България не искат да решават.

10

Дръндер

преди 9 години

Не само ти и ГЕРб и БСП и останалите циреи към вас като АТАКА, ББЦ и прочее трябва да бъдат изолирани!

9

Гласоподавател

преди 9 години

ГЛАСУВАЙТЕ ! За да не може разни партии с твърд електорат да вземат повече при разпределението на негласувалите. Не слушайте разни на ДПС да не се гласува - така печелят те.

8

до бай Х 1

преди 9 години

Преведи го, защото ще те разберат само радистите.

7

Елемаг

преди 9 години

Лютви Местан в началото на демокрацията не подкрепяше нашите идеи и виждания.Според него ДПС беше партия на простаците и селяните, и твърдеше, че тази партия трябва да се забрани. Мехмед Дикме :)

6

Правилно

преди 9 години

Движение за Пари и Своеволия - много точно казано !!!

5

BG

преди 9 години

Какви опити бе, лидере на противоконстотуционна партия, направо си е желание и стремеж на повечето истински българи за отстраняването ви като видяхме какви манипулации и шуробаджанащини направихте след като бсп-то така малоумно ви даде малко власт. Направо ще заробите отново България. Та повечето ви поддръжници на знаят български и се подчиняват не на законите в страната, а на местния имам.

4

Анонимен

преди 9 години

Ако някой цитира Конституцията , Местан врещи че ДПС не е етническа партия. Ако пък друг атакува ДПС ,Местан ревва че се клати етническия мир. Кое е вярно бе, Местане?

3

shady

преди 9 години

Айде стига сте ми натяквали какво казал тоя ***, крадлив, турски *** от Движението за Пари и Своеволия. Нека да си лае колкото иска и въобще да не ни пука, че заплашвал, че настоявал за еди какво си и т.н.