59

...

преди 9 години

Бе не знам що като спомена само Р.Овч. другаря станишев и *** пардон сокола и че те са виновни за ОГРАБВАНЕТО на НЕК и вече 2 коментара ми трият!? Ко стана дане би да напипах болно място!?

58

Анонимен

преди 9 години

Вече съм изкарал бухалката и съм я подпрял до вратата, за да не губя време после.

57

Рали1

преди 9 години

"При идването на власт на Сакскобурготски през 2001 г.министър на енергетиката стана М.Ковачев.В този момент цената на тока бе 9,9 ст.за дневна и 4,5 ст.за нощна тарифа.Веднага след това Ковачев повиши цената с 30 %, като обясни,че при Костов била изкуствено задържана,а това не било от интерес за хората!И никой тогава не реагира при еуфорията от царското управление.След точно една година Ковачев увеличи цената със 100% до 18,8 ст.,а след това продаде ЕРП на чехи и австрийци.Ето това е началото!"

56

123

преди 9 години

До ...Не, бе трите точки, те хората не изкарват *** виновен. Само казват, че и той като другите яко се е о..ал и хич не е за мирисане.

55

rumen72

преди 9 години

До Румен 69Само пропусна да споменеш за ограничението до 30KW инсталирана мощност при приемане на този закон от тройната коалиция, а Гробарите махнаха това ограничение и парковете изникнаха като гъби. Не ставаш за енергетик.

54

Анонимен

преди 9 години

Що цъкате минуси на Румен бе, червиви тролчета? Не ви харесва истината,а? Искате все Бойко да ви е виновен. Десет дни преди/!!!/ изборите ревете за нови избори! Е, на 5 октомври народът ще ви каже истината. А вие плашете с гражданска война гаргите и някоя и друга глуха бабичка.

53

ВАСИЛИС ТОДОРАКИС

преди 9 години

ЩЕ ПЛАЩАМ В ДРАХМИ..АЗ СЪМ СОБСТВЕНИК НА ХОТЕЛ ВЪВ ФИЛИПОПОЛИС...И НЕ ПРИЗНАВАМ ВУЛГАРСКИЯ ЛЕВ.ТОКА Е ВЪВ ДРАХМИ.ДРАХМАТА Е СВЕТОВНА ВАЛУТА.

52

Българин

преди 9 години

До Румен 9Приятелю ,ти си толкова енергетик ,колкото аз съм космонавт. Ти просто си един най-обикновен гербераст ,който не иска да разбере истината ,а винаги търси вината в другите.

51

Анонимен

преди 9 години

България трябва да я почистим от,ЕРПЕТ3а "вятърни мелници" ,"сини павета" и цената на тока ще падне.

50

Румен

преди 9 години

До ГЕРБ ПАДНА ОТ ВЛАСТПри тройната коалиция бяха подписани договорите за ВЕИ, при цени 80-98 ст. за киловат, които се пуснаха в експлоатация 2011-2013 г.. Следващите, пуснати в експлоатация след Юли 2013 г. са с цени 12-18 ст. за киловат.Знам това, защото съм енергетик. Ти разбираш ли нещо от енергетика? Или сама си пишеш, за да ти минава времето?

49

Анонимен

преди 9 години

Не, вие просто няма да сте живи, за да го вдигнете пак. Ще ви изравним със земята и после тръгваме към всички останали по веригата, ще стигнем чак до парламента.

48

ПЪЛНА СЕЧ ДКЕВР СЕЧ

преди 9 години

ПОЛОДИАХ МАКЛО АС ДА ИЗБУХНЕМ

47

123

преди 9 години

До РуменКато толкова много знаеш, я ми отговори защо в последния месец, преди влизане в сила на по-ниските цени, точно това правителство на ББ ударно включваше в мрежата дори ВЕИ-та, които нямаха необходимото разрешение за експлоатация????? Точно тогава те почти достигнаха разчетените мощности до 2020 г. ББ бил целият в бяло?? Да, да, ама друг път.

46

GOD

преди 9 години

Интересно е как БСП/ДПС яко напъват НЕК винаги когато Бойко е(или ще) влиза на власт.Комунистическите приоми са познати от край време,няма как да уплашат здраво мислещият Българин.

45

granatomet

преди 9 години

То само това да беше! Каква тесли ви готви Тиквун и онези небългариот РъБъ. Отсега ви подготвят.Наричат се "риформи"

44

Бойко М. Борисов

преди 9 години

Ние правим грешки,вие(народа)плащате.Ние взимаме заеми за да си гледаме кефа,вие ще стягате коланите и ще плащате...Гарантирано от ГЕРБ !

43

Румен

преди 9 години

До ГЕРБ ПАДНА ОТ ВЛАСТПо времето на тройната коалиция се подписаха договори за ВЕИ, при цени от 89 ст. за киловат, пуснаха ги през 2011-13 г., тогава, заради времето необходимо за документация и строеж, следващите са на цена от 12-18 ст. за киловат. Може да провериш в дружеството за ВЕИ-та. Така, че макар построени и пуснати при правителството на Б.Б., скъпите ВЕИ-та са рожба на Станишевата коалиция. знам, защото съм енергетик. Същото направиха и с увеличението на пенсиите.

42

Анонимен

преди 9 години

nito se iade nito se pie , a triabva da plashtash zashto ?

41

pun

преди 9 години

СЛЕДВАЩИЯ ПРОТЕСТ- ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО! ПЛЕВНЬО НИ НАТРЕСЕ ТАЗИ ПАСМИНА. ОСТАВКА! НЕЗАБАВНА!

40

Анонимен

преди 9 години

Кой му е скъп тока да не го ползва. На мене ЕС класата ми е скъпа затова ползвам гоуфу! Безплатния социалиЗъм свърши!